Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o Prostytycji nieletnich ?

Maxii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz takie dziewczyny po prostu nie mają za grosz godności do własnej osoby a czy zasługują na uczucia ?

Powiedzmy sobie szczerze ... Póki taka kobieta jest owładnięta chęcią pieniędzy i lania się kutasem po tyłku nie zasługuję na nic .

To też zależy również od tego czy te dziewczyny są do tego zmuszane czy rzeczywiście robią to dla kasy bo przecież ilu jest alfonsów którzy porywają ukrainki i zmuszają do pracy w ów zawodzie .Tak więc w szczególności podkreślam - kobieta jest kobietą , dziwka jest dziwką .

Być może nie jestem w tym temacie człowiekiem tolerującym tego typu pracę ale człowiek moim zdaniem powinien być wartościowy dla innych a tym bardziej dla siebie a taka panna nie jest warta niczego nawet tych wydanych pieniędzy .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Wiesz takie dziewczyny po prostu nie mają za grosz godności do własnej osoby a czy zasługują na uczucia ?

Powiedzmy sobie szczerze ... Póki taka kobieta jest owładnięta chęcią pieniędzy i lania się kutasem po tyłku nie zasługuję na nic .

To też zależy również od tego czy te dziewczyny są do tego zmuszane czy rzeczywiście robią to dla kasy bo przecież ilu jest alfonsów którzy porywają ukrainki i zmuszają do pracy w ów zawodzie .Tak więc w szczególności podkreślam - kobieta jest kobietą , dziwka jest dziwką .

Być może nie jestem w tym temacie człowiekiem tolerującym tego typu pracę ale człowiek moim zdaniem powinien być wartościowy dla innych a tym bardziej dla siebie a taka panna nie jest warta niczego nawet tych wydanych pieniędzy .

Wiesz tutaj sie z toba zgodze bo istnieje roznica miedzy zmuszaniem a dobrowolnością jak i różnica miedzy robieniem tego z ostatecznosci oraz po prostu bo sie nie chce nic innego robic.

Akceptuje dziwki ktore np. maja dzieci i nie maja z czego t ych dzieci utrzymac a jedyne co pozostaje to dawac dupy i to sie nazywa poswiecenie i dla takiej osoby nie naleza sie moze gratulacje ale jakis wiekszy szacunek bo robi to dla swoich dzieci oraz aby przezyc... A jezeli dziwka daje dupy bo lubi i nie ma szacunku dla samej siebie to juz inna sprawa i 0 szacunku dla takich osob.

Opublikowano

Masz racje teraz juz nawet w podstawowce mozna dostrzec dziewczynki podobne strojem do dziwek... Gimnazjum ? Jezeli w gimnazjum ktos sie jeszcze nie jebal to wstyd i ludzie sie z tego smieja.

Teraz dziewczyny smieja sie z prostytucji wyjedzie z textem '' jestem prostytutka '' i to dla niej smieszne ale opinia o takiej osobie pozostanie na wieki =)

Tak odbiegając troszke od tematu ..

Ogółem mam wrażenie , że to faceci są dojrzalsi od tych pseudo dziewczyn . Wszystko co durne jest dla nich śmieszne właśnie w tzw. gimnazjum .

Dopóki nie wybijesz 10 solów w tym wszystkie wygrasz i zrobisz z gości miazge to gówno będziesz miał w znajomościach z takimi ludźmi bo oni nie znając Cię w ogóle już potrafią ocenić człowieka na leszcza , pedała , cwela itd . U nich na "szacunek" trzeba sobie zarobić uprzykszając komuś życie a ludzie wiedzą , że to wszystko po to żeby przypodobać się tym suką .

Prawdziwe , te normalne to pozostałości normalnego wychowania przez starych .

Oczywiście nie wnikam tu w żadne kłopoty w życiu bo one się zdarzają , każdy ma prawo do błędu .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Dla mnie to jest wgl chore.Jak można w takim wieku oddawać się za pieniądze.Taka dziewczyna hańbi samą siebie, już nie powiem o rodzicach... To, że istnieje prawo że po 15- stym roku życia można uprawiać seks bez poniesienia konsekwencji nie powinno uprawniać do praktykowania tego za pieniądze, jeszcze przed 18-stym rokiem życia.Zamiast się kształcić zarabiają na życie w taki sposób, a później dziwota w tv, że nastoletnie dziewczyny w ciąży...Dokładnie teraz kto nikt w gimnazjum nie robił tego uznawany jest za frajera/ frajerkę bo oczywiście trzeba zaszpanować przed kolegami/koleżankami nieraz robiąc to na siłę...

Opublikowano

Ja nie wiem dla czego one to robią. Ale wydaje mi się że to chęć łatwej kasy. Sporo jest takich typów co korzystają z ich usług, oraz dobrze płacą. Moim zdaniem one nie umieją zarabiać i liczą w życiu tylko na łatwiznę.

Opublikowano

pierwszy raz sie zgodze z Makysem o.O . Ale jest takie powiedzenie kurwa też kobieta :D .Tylko ja sie pytam gdzie są rodzice tych dzieci przypuszczalnie nie wiedzą że ich dziecko daje dupy na lewo i prawo. Prostytucja to najstarszy zawód świata był jest i będzie. I nie mylić prostytutek z galeriankami bo one robią to dla ciuchów. Chcą to robić to niech robią ja na to nic nie poradze.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

wiesz 15 latki to można spotkać wszędzie moja koleżanka ma 15 lat i wogule znam pełno pietnastolatek u ciebie w szkole napewno też są

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Wczoraj jechałem do Częstochowy przy drodze był wysyp "Pań lekkich obyczajów" jak wiadomo każdy się oglądał. W pewnym momencie zauważyłem młodą ,ładną blondynke . Według mnie i nie tylko mnie miała nie więcej niż 16 lat , była bardzo ładna .

I tu nasuwa się moje pytanie , co myślicie o takich dziewczynach ? Są ładne i zasługują na prawdziwe uczucie , a nie oddawanie się za hajs.

One już nie zasługują na prawdziwe uczucie,jeżeli robi to od takiego wieku,to szybko z tym nie skończy,spodobają jej się szybkie pieniądze i później nie będzie w stanie podjąć normalnej pracy i znowu wróci na ulice,chyba że znajdzie bogatego barana .. xD

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Generalnie prostytucja jest chora.

Dzieciaki nie mają pieniędzy na ubrania to dają dupy.

Jest to po prostu pojebane.

W polsce powinno to być karalne, w wieku 16 lat, dawać dupy.

W ten sposób, dziewczyny się tylko marnują.

Opublikowano

Sram na takie nie lubię ich i tyle... puściła się za pieniądze - nigdy nie będę lubił... jeszcze jak studentki dla starych kurwiarzy dają to masakra.

Opublikowano

Jak dla mnie kobieta która sprzedaje się za pieniądze z własnej nie przymuszonej woli w celu osiągnięcia korzyści materialnych , a jej sytuacja nie jest tragiczna , nie zasługuję na 'miano człowieka ' !!!!! ( Zwykłe kurwy bez czci i wiary !!! ;P ) .

Natomiast kobiety nie mające wyboru bo ktoś je do tego zmusza czy , nie mają innego wyjścia bo ' coś tam ' (sytuacja jest na prawdę chujowa) , to szczerze współczuję i namawiam do szukania jakiegoś innego wyjścia z takowej sytuacji .

Opublikowano

Większość tych "ssaków" nie staje dlatego że nie ma, tylko dlatego że chce mieć więcej. Poziom w szkołach spada, rozmawiałem ostatnio z byłym nauczycielem i tylko potwierdził moje słowa. Jakby się uczyła to by nie stała.

Co do studiowania i pieniędzy, są stypendia, są studia zaoczne, wielu znajomych wybiło się z patologicznych rodzin i bez pieniędzy z ich strony dorobili się na studia, mieszkanie a nawet samochód. Chcieć to móc. Studia dzienne, fakt trzeba mieć +/- tysiąc złotych "manny z nieba" na miesiąc i możecie mi wierzyć na słowo, po porobieniu opłat wcale nie jest tak kolorowo z wyżyciem.

Tyle z mojej strony. Niech przykład tych nastoletnich dziewczynek będzie dla Was wszystkich przestrogą. Czasem lepiej poczytać jeszcze raz albo dwa książkę przed sprawdzianem albo zrobić dodatkowe zadanie z pracy domowej niż grać w gry albo siedzieć tutaj na MPC :)

f.png

Opublikowano

Większość takich dziewczyn pochodzi z patologicznej rodziny, mają ciężko na starcie, czasami nie mają co jeść lub w co się ubrać.

Takie głupie małolatki zarabiają dużo kasy z tego że się odda jakimś frajerom no bo gdzie laska zarobi kilka tysiaków w tak szybkim czasie?

Czytałem artykuły że 30% polek wyjeżdża na zachód żeby tak właśnie zarabiać i to nie tylko wolne kobiety ale zdarzają się przypadki że kobieta ma męża, dzieci i wkręcą że jedzie do legalnej pracy na kilka miesięcy a tak naprawdę dają dupy niemcom.. ale takie już jest życie i nikt tego nie zmieni.

Mój przyjeciel pojechał do niemiec i często wpadał do klubów bo chciał poznać jakąś fajną kobietę okazało się że większość kobiet w klubach to polki które szukają sponsorów, niemki nie chodzą na takie imprezy a jak już to na pewno nie w poszukiwaniu sponsoringu.

Jednym słowem świat stanął na chuju i tańczy breka, życzę wam żebyście nie trafili na takie kurewki, pamiętajcie tego kwiatu jest pół światu a 3/4 chuja warte.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Tak jak napisałeś. U nas w Częstochowie tak jest. Jadąc DK1 można spotkać ich pełno koło Castoramy i Tesco, bo są one umieszczone wzdłuż tej drogi.

Na takie dziewczyny można patrzeć z 2 stron

1 strone - strona ,,klienta'' - ładne, młode ciałko

2 strona - strona normalnego człowieka - porażka, żeby w takim wieku się kurwić

Ehh... ;/

Opublikowano

W końcu żadna praca nie hańbi a tak po za tym to najstarszy zawód świata ^^

A tak naprawdę to się gówniara w głowie poprzewracało teraz ma 16 a w wieku 26 lat będzie miała Hifa czy co tam jeszcze !

imgadi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...