Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o Prostytycji nieletnich ?

Maxii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj jechałem do Częstochowy przy drodze był wysyp "Pań lekkich obyczajów" jak wiadomo każdy się oglądał. W pewnym momencie zauważyłem młodą ,ładną blondynke . Według mnie i nie tylko mnie miała nie więcej niż 16 lat , była bardzo ładna .

I tu nasuwa się moje pytanie , co myślicie o takich dziewczynach ? Są ładne i zasługują na prawdziwe uczucie , a nie oddawanie się za hajs.

OndteAw.png

Specjalista
Opublikowano

Galerianki ;D chcą jakoś zarobić na własne życie więc tak nisko upadają ,aby stać na drodze ;s

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Ale kto im każe się "oddawać"?

Chcą zarobić, w dość dziwny sposób, to się puszczają facetom.

Facet chce poruchać, to weźmie każdą. Taka jest prawda.

Co ja sądze o takich dziewczynach?

Dla mnie to nie dziewczyna, dla mnie to kurwa.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

jak chce to niech sobie tak zarabia, żadna praca nie hańbi :P

Opublikowano

To że jest ładna nie znaczy że ma dobrze w głowie, tu nasuwa się powiedzenie "nie oceniaj książki po okładce" :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Tak to jest jak nie potrafią iść choćby do sklepu wykładać towar czy do sadu, więc wolą iść " się sprzedawać ", a Ci ludzie co z tego korzystają też nie są lepsi.

Opublikowano

Szczerze? Jebie mnie to. Chcą mieć dużo więcej siana bo im od rodziców nie wystarcza to szukają se potem tych sponsorów i innych. Jest to ich wybór i nie ma co na ten temat spekulować, wiadomo jest to nienormalne, ale co zrobić? Nic. Panie lekkich obyczajów są, były, będą i nic tego nie zmieni.

Opublikowano

No kiedyś piło się wódkę w wieku 16 lat, teraz robi się to w wieku 13 lat. Kiedyś paliło sie fajki w szkole średniej, teraz w gimnazjum.

Kiedyś dziwki były pełno letnie, teraz mają 15 lat.

The end ;x.

Opublikowano

Dopoki w Polsce nie bedzie warunkow aby kazdy mial rowne szanse to niestety takich prostytutek bedzie co raz wiecej. Mieszkam w Szwecji tutaj jest szkola za darmo ksiazki/przedmioty/studia oraz darmowy lunch na ktorym mozesz wpierdalac ile chcesz na dodatek za chodzenie do szoly od 15 roku zycia dostajesz pieniadze na swoje konto tj 1040kr czyli = jakies 450 zlotych i jezeli ktos opusci wiecej niz 25% lekcji w miesiacu to pieniedzy nie dostaje = ) Gdyby taka zacheta do nauki byla w Polsce to zadnej dziwki na autostradzie by nie bylo bo kazdy by siedzial i sie kształcił. A w Polsce ? Aby isc na studia albo trzeba brac kredyt albo kurwa pochodzic z bogatej rodziny i zdolni ludzie sie marnuja bo czesto jest tak ze ktos jest bardzo zdolny oraz inteligenty ale nie ma kasy na studia i co ? Taki talent idzie w pizdu. I co pozostaje aby zarobic na zycie ? Stac na ulicy i dawac dupy. Pozdro.

Opublikowano

Dopoki w Polsce nie bedzie warunkow aby kazdy mial rowne szanse to niestety takich prostytutek bedzie co raz wiecej. Mieszkam w Szwecji tutaj jest szkola za darmo ksiazki/przedmioty/studia oraz darmowy lunch na ktorym mozesz wpierdalac ile chcesz na dodatek za chodzenie do szoly od 15 roku zycia dostajesz pieniadze na swoje konto tj 1040kr czyli = jakies 450 zlotych i jezeli ktos opusci wiecej niz 25% lekcji w miesiacu to pieniedzy nie dostaje = ) Gdyby taka zacheta do nauki byla w Polsce to zadnej dziwki na autostradzie by nie bylo bo kazdy by siedzial i sie kształcił. A w Polsce ? Aby isc na studia albo trzeba brac kredyt albo kurwa pochodzic z bogatej rodziny i zdolni ludzie sie marnuja bo czesto jest tak ze ktos jest bardzo zdolny oraz inteligenty ale nie ma kasy na studia i co ? Taki talent idzie w pizdu. I co pozostaje aby zarobic na zycie ? Stac na ulicy i dawac dupy. Pozdro.

Święte słowa , ale nie spodziewałem się ich z Twoich ust . Czekałem na Twojego posta ,ale myślałem że polecisz na "pełnej kurwie" :D

OndteAw.png

Opublikowano

Prostytucja byla jest i bedzie

Juz w starozytnosci byla wiec...

W stanach tez sa prostytutki wiec nie jestesmy sami.

PS:makys jak tak jest w szwecji to ja jade tam xD,nie bd tu w burdelu mieszkac ani moje dzieci :D(jak bede dorosly)

Albo do norwegii

sstwc.jpg

Opublikowano

To jest jakiś paradoks, zacznijmy od tego, że jeżeli ktoś jest inteligentny i nieprzeciętnie uzdolniony, to zrobi to co ma zrobić i tyle.

A co do tematu, no to dowodziku nie ma i jest lipa.

Opublikowano

''Polskie prawo stanowi, że każda osoba w chwili ukończenia 15 (piętnastu) lat

uzyskuje swobodę decydowania o swoim życiu seksualnym. Współżycie z osobą

młodszą to pedofilia, ale z osobą starszą jest to normalne i dozwolone.''

Sądze że to ich sprawa ;)

Opublikowano

To jest jakiś paradoks, zacznijmy od tego, że jeżeli ktoś jest inteligentny i nieprzeciętnie uzdolniony, to zrobi to co ma zrobić i tyle.

Powiedz mi skad niektorzy biedni ludzie maja wziac kase na studia ? '' to zrobi co ma zrobic '' czyli w takiej sytuacji jedynie co zrobic to krasc pieniadze lub dawac dupy wiec nie wiem o co ci kaman.

Opublikowano
Powiedz mi skad niektorzy biedni ludzie maja wziac kase na studia ? '' to zrobi co ma zrobic '' czyli w takiej sytuacji jedynie co zrobic to krasc pieniadze lub dawac dupy wiec nie wiem o co ci kaman.

W Polsce studia stacjonarne są darmowe. OFC. mowa tu o uczelniach państwowych, logiczne jest, że te prywatne są płatne ;>

Opublikowano

@ Makys

Szacun za posta ;) . Ukazales w nim prawdziwe oblicze zjebanej RP przez zjebanych politykow. No ludzie tez sa temu winni bo wierzą sondażom zmanipulowanym na zlecenie owych partii :/. Dziwne , ze w nich nie widac RUCHU POPARCIA , NOwej Prawicy , Prawicy Rzeczpospolitej i innych partii.

Poza tym tez ci co nie ida glosowac są skurwielami bo maja w dupie Polskę . A potem narzekaja :/ takim to bym wpierdol spuscil bo nie maja prawa do narzekania skoro nie glosowali. ( mam na myśli ludzi co ukonczyli 18lat bo gimbusy i podstawowka nie sa temu winni ).

@ Topic

Mam na to wywalone ... neich robią co chcą. Tylko niech potem się nie żalą , że faceci to swinie bo ich nie chcą jako stałych partnerek. Kto by chciał mieć kobiete wyruchaną na maxa przez stado facetow... Kij wie czy HIV'a nie mają . Ogolnie zauwazylem, ze czasy sie zmieniaja strasznie i to na gorsze. Jak bylem w gimnazjum to nie bylo tylu lasek co sie dupczą w podstawowce czy gimnazjum. .. A teraz seks musi juz byc w podstawowce :/ . Moi rowiesnicy w podstawowce i gimnazjum przebywali sporo na dworze i kazdy mial jakas tam zabawe czy to pilka nozna czy to plac i dyskusja czy rozne zabawy ( w chowanego , w ganianego , w berka ). Teraz to dzieciaki sie dupcza a nie bawią :/ .

jqeuR.png

Opublikowano

Mam na to wywalone ... neich robią co chcą. Tylko niech potem się nie żalą , że faceci to swinie bo ich nie chcą jako stałych partnerek. Kto by chciał mieć kobiete wyruchaną na maxa przez stado facetow... Kij wie czy HIV'a nie mają . Ogolnie zauwazylem, ze czasy sie zmieniaja strasznie i to na gorsze. Jak bylem w gimnazjum to nie bylo tylu lasek co sie dupczą w podstawowce czy gimnazjum. .. A teraz seks musi juz byc w podstawowce :/ . Moi rowiesnicy w podstawowce i gimnazjum przebywali sporo na dworze i kazdy mial jakas tam zabawe czy to pilka nozna czy to plac i dyskusja czy rozne zabawy ( w chowanego , w ganianego , w berka ). Teraz to dzieciaki sie dupcza a nie bawią :/ .

Masz racje teraz juz nawet w podstawowce mozna dostrzec dziewczynki podobne strojem do dziwek... Gimnazjum ? Jezeli w gimnazjum ktos sie jeszcze nie jebal to wstyd i ludzie sie z tego smieja.

Teraz dziewczyny smieja sie z prostytucji wyjedzie z textem '' jestem prostytutka '' i to dla niej smieszne ale opinia o takiej osobie pozostanie na wieki =)

Opublikowano

Zobacz www.wiocha.pl

Tam lepsze o nastolatkach pokazują . ;x

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...