Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Jak zrobić sobie ordery przyjaźni

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dzisiaj pokaże wam jak zrobić sobie samemu ordery przyjaźni.

Co będzie nam potrzebne:

Konto na sfgame.

CCleaner : Download

Czas.

A więc zaczynamy.

Robimy sobię e-mail tutaj

www.koszmail.pl

sss1j.png

Następnie z konta na którym chcemy order wysyłamy zaproszenie do gry na e-mail ze strony wyżej.

sssssss2.png

sssssssssss3poprawa.png

Odpalamy CCleanera i czyścimy komputer. (UWAGA przed odpaleniem CCleanera zapamiętaj wszystkie hasła do stron internetowych.)

ssssssssss4.png

Wchodzimy na e-mail na którym zostało wysłane zapro i robimy sobie konto z zaproszenia.

Aktywujemy e-mail.

I to wszystko dostajemy grzybka ;]

Opublikowano

albo poprosic znajomych by zrobili lewe rejestracje i tyle i nie grali jak nie chca ;p

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

moze byscie pomogli bo chce miec 12 a mam tylko 1....

pliska pomozcie bo chce miec to z glowy

@Edit@

juz nie trzeba dziala xD wtedy zapomnialem od nowa czyscic komputer xD

@Edit@

nie wiem czemu robie jak tutaj na instrukcji i 2 ordery mam 1 tydzien temu 2 dzisiaj tym sposobem a gdy chcem sobie dalej to nie dziala nie przychodzi wiadomosc na moje konto ze ten ktos zarejestrowal sie...

pomuzcie

Opublikowano

Mój sposób to:

Zrobienie konta na o2.pl (Dostajesz 4 loginy do poczty=4 ordery).

Jak już wysyłasz zaproszenie na pocztę klikasz "Uruchom CCleanera"(czyścisz go)

Opublikowano

DObra wielkie dzięki już pięknie chodzi:) mam 13 orderów bo 13 robiłem by pokazać koledze...szkoda że więcej nie można... bym miał w jeden dzień ze 1000cechdo przodu jak bym robił od 00:00 do 23:59:59 to bym zrobił z tysiąc bo jeden taki robie w jakąś 1minute ale nie pełna gdzieś od 35 do 55sekund mi zajmuje 1order xD

Opublikowano

DObra wielkie dzięki już pięknie chodzi:) mam 13 orderów bo 13 robiłem by pokazać koledze...szkoda że więcej nie można... bym miał w jeden dzień ze 1000cechdo przodu jak bym robił od 00:00 do 23:59:59 to bym zrobił z tysiąc bo jeden taki robie w jakąś 1minute ale nie pełna gdzieś od 35 do 55sekund mi zajmuje 1order xD

Ale i tak zalicza 12 osób do medalu :P

Opublikowano

Ta szkoda narazie mam 13 orderów na 12...

13/12orderów i nic z tego nie mam oprucz tych 12 coz tego 7 nic nie dostaje... tylko za pierwsze 5osób dostaje zloto i grzybek...

5osób------->5złota i 5 grzybów

z czego nie wychodzi co każdy chyba wie...

1osoba----->1 grzybek 1 złoto...

Opublikowano

Ta szkoda narazie mam 13 orderów na 12...

13/12orderów i nic z tego nie mam oprucz tych 12 coz tego 7 nic nie dostaje... tylko za pierwsze 5osób dostaje zloto i grzybek...

5osób------->5złota i 5 grzybów

z czego nie wychodzi co każdy chyba wie...

1osoba----->1 grzybek 1 złoto...

Plus jeszcze bonus do statystyk dolicz.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie trzeba czyscic komputera cccleanerem, wystarczy zrobic nowa poczte na tej stronie , wystarczy ze inny nick wpiszesz w to okienko z mailem, ale + leci ;)

nie bądz cham, daj minusa -----

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tutaj jako jedyny nie obrażasz ale, się z tobą nie zgadzam bo nie da ci tego grzybka ani punktu bo jest już zarejestrowane konto na tym kompie a CCleaner usuwa dane z internetu że w ogóle byłeś na tych stronach

Opublikowano

nie rozumiesz chyba znaczenia CIASTECZEK i pojecia MAIL, nie chodzi o to z jakiego komputera , tylko z jakiej poczty , moze byc 1 komputer a mozna z 1000 zaproszen wyslac i zaprosic

nie bądz cham, daj minusa -----

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...