Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Jak zrobić sobie ordery przyjaźni

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

swietny jest ten sposob ;] Zrobilem tak, ale na innym chwilowym maliu ;] Plusik leci za prace ;]

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  1. Siema robie wszystki jak jest w opisie lecz jak chce zaprosić kogos na e-maila nic nie dosjate

Zablokowali najprawdopodobniej emaile chwilowe bo nie Tylko Ty masz taki problem .Sproboj 10minutemail.com

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dupny sposób jak akceptowalem zaproszenie to mie zalogowalo na konto moje

Jak Cię mogło na Twoje własne konto zalogować...? Widać nie każdy umie czytać ze zrozumieniem... Trzeba ściągnąć Ccleanera i wyczyścić wszystkie przeglądarki... Jak nie ma cookies to nie powinno Cie logować...

Opublikowano

4dni temu mogłem jeszcze na koszmaila a dzisiaj na nowe konto prubuje i nic nie dochodzi

Jak Cię mogło na Twoje własne konto zalogować...? Widać nie każdy umie czytać ze zrozumieniem... Trzeba ściągnąć Ccleanera i wyczyścić wszystkie przeglądarki... Jak nie ma cookies to nie powinno Cie logować...

miałem to edytować ale najwyraźniej zapomniałem działa przynajmiej działało bo gdy prubuje na koszmaila to nie dochodzą zaproszenia a robie wszystko tak samo jak napisane.
Opublikowano

Co 30 sekund koszmail winien odświeżać automatycznie wiadomości. U mnie wszystko idealnie działa. Jeśli nie widzisz nowej wiadomości na koszmail, spróbuj odświeżyć ręcznie skrzynkę, poprzez kliknięcie w odpowiedni button.

beztytuuglg.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny sposób Polecam Leci +

gmhq5mn.png

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A czyscisz ciasteczka w przegladarce ? Temat jest sprzed roku wiec mozliwe, ze ten sposob nie dziala, ale ja sam z pol roku temu sb to zrobilem i dzialalo.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa , przydaje się na początek gry .

+5 grzybków

+12 wszystkich atrybutów

To daje przewagę na arenie i karczmie na niższym lvl , atrybuty na arenie robią swoje :)

Opublikowano

Niby działa .. Ale próbuje 2 raz to e-mail dochodzi ale nie przychodzi że znajomy stworzył konto i że potwierdził i nie dostaje nic a robiłem wszystko co w temacie ..

Za pomoc żeby zdobyć ordery mogę się odwdzięczyć "Lube to" bądź w inny sposób .

88824249.jpg

-|-|-|-Jeśli pomogłem daj Like, a odwdzięczę się tym samym. -|-|-|-

Opublikowano

Niby działa .. Ale próbuje 2 raz to e-mail dochodzi ale nie przychodzi że znajomy stworzył konto i że potwierdził i nie dostaje nic a robiłem wszystko co w temacie ..

Za pomoc żeby zdobyć ordery mogę się odwdzięczyć "Lube to" bądź w inny sposób .

Masz jasno opisane w pościa 1.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobry tut przydał się.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...