Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last chaos Elite błąd logowania

krolo92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

joj juz chyba tego nie naprawia ;/ bo tak juz by cos zrobili.A na elite sa wogule GM? tak by byla szansa, ze naprawia tak to nie wiem.Moze usunac LC i na nowo trzeba wgrac? moze by cos pomogla jak komus zadziala niech da znac

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to twoje konto jest polaczone nie lc : P wiec reinstal nic nie da ;;] trzeba czekac !

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

mi juz gadaja ludzie, ze juz nigdy do gry sie nie dostane na tamtym koncie bo nawet nie ma GM by napisac pozostaje czekac az server im znowu padnie wtedy powywala postacie i powino byc ok. Ale to moze trwac nei wiadomo ile chyba skoncze z LC moze to znak, ze przesadzalo sie z siedzeniem nad kompem.

Opublikowano

Data tu nie ma znaczenia jak dane są zapisane na serwie.... A co do wypowiedzi lucka, to wszystko całkiem możliwe ;p

@Edit

Mi działa konto które nie było włączone jak serwer padł ;p

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

ta mi inne konto tez dziala ale co z tego ja od nowa grac nie bede.Poczekam az im znowu server padnie albo chociaz niech itemy zwroca i kase wtedy sie pomysli nad nowa postacia :)

Opublikowano

Jakby dało się zalogować to dajcie znać, bo mnie już coś bierze....

Prezes

Opublikowano

co ty to sie musi samo naprawic bo nikt serverem sie nie interesuje ponad polowa graczy nie ma dostepu do gry.Zeby sie samo naprawilo musi byc restart servera a oni sami tego pewnie nie zrobia bo zapewne nie wiedza, ze polowa ludzi nie moze grac.Server musi sam dostac dc innaczej nie ma szans na zalogowanie sie a to moze potrwac nawet pare miesiecy.Wiec jak nei naprawia tego w ciagu 15 dni to itemy z wyrwiego przepadna na zawsze dobrze, ze tylko secik wystawilem +15 a nie acka

Opublikowano

Pytanie mam odnośnie samej gry... Zacząłem sobie przygodę od nowa z uzdro :)

I coś mi tu nie gra bo zakładając łuk, animacja jest taka jakbym bił laską...

Co może być tego przyczyną ? Da się to naprawić czy to niedociągnięcie po padnięciu serwa ??

Prezes

Opublikowano

usuncie i na nowo zainsatlujcie elite tak jak ja .. ja mialem podobny blad a jak nie to wpisz zle haslo potem swoje dobre wiec licze ze pomoglem i chce +'ika B)xD

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Nie pomogłeś... Ten problem nie ma nic wspólnego z klientem. To wszystko wina serwera, także zrestetuj serwer,a wszyscy zasypią Cię "+'ikami" :)

Wie ktoś czy można już się zalogować na konta które były online jak serwer padł ??

Prezes

Opublikowano

Mam takie małe pytanie :)

Zmieniałem hasło w nowym koncie i teraz nie mogę użyć ani starego hasła ani nowego...

Da się na tym Elite odzyskać jakoś te konto ?? xD

Prezes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...