Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last chaos Elite błąd logowania

krolo92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki by nie był... Mam tylko nadzieję że do południa będzie można grać :)

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

dlugo cos wgrywaja tego patcha pewnie zaczeli wieczorem poszli spac i dokancza po obiedzie... mogli chociaz jakos uprzedzic a nie jeszcze na sobote i niedziele dali gdy ludzie maja czas i graja :(

Opublikowano

No cóż trza czekać i nie marudzić : P w kulki lecą a nie robią :D

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

No cóż trza czekać i nie marudzić : P w kulki lecą a nie robią :D

hehe ta ;p .. leniwi sa ;) heh mam nadzieje ze o 13.00 bedziemy mogli juz grac ... jak nie to nie wiem ... moze robia nowe miasto juno ?? tak na innych serwerach ale slyszalem od kumpli ze to nie miasto tylko wioska mala arena itd. .. wiec zobaczymy a moze pety jak mowi kolega .. hehe ;) poczekam to sie dowiemy ;p ..

??

Opublikowano

Nie, oby nie nowe Juno.... Pety mogłyby już być bo jednak pomogłyby trochę złom zbierać :)

Prezes

Opublikowano

hehe ta ;p .. ciekawe ;) jakby bylo nowe juno szybciej od petow ;) no ja gram archerkom z checia bym chcial peta; p .. by pomogl troche a nowe juno same minusy.. na kij nam nowe miasto jak nie ma polowe rzeczy ? :D

sory za ta wypowiedz powyzej ale .. ..... ;)

Opublikowano

szczeże powiem ze mi to obojetnie co bedzie ale za takie dlugie czekanie niech zrobi jakis event lub cos takiego : DDD

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

Postacie może cofać oby nie cofneło mi wepa 120-10 +15 który wczoraj wyklepałem :)

@Edit

Nadal jestem online... Czy komuś kto miał komunikat o tym że jest zalogowany udało się już wbić na serwer ?

Prezes

Opublikowano

raczej nikt sie nie zaloguje w przeciaq 2h musi wywalic ta postac

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

Roz...wale komputer zaraz :) Dobija mnie już ten komunikat, że jestem niby online.... Ja chce już zarabiać na mc :)

Prezes

Opublikowano

Weź mnie nawet nie strasz, moje kilkadziesiąt KKK ma przepaść ??:/

Nie, nie, nie ma takiej możliwości ;p;p

Prezes

Opublikowano

wiecie, ze nic nie dodali tylko czas DT jest zmieniony o godzine chyba a tak to nic nowego nie ma im to chyba server padl bo nic nie ma nowego petow tez ani wygladu miasta juno. Naprwacie ten problem (uzytkownik jest online) !!!!!!!... bo to wkur...

Opublikowano

Nikt z tego forum nie ma takiej mocy aby to naprawić, ale to tylko twoja wina bo logowałeś się jak serwer był off ;p Też to mam ;p

Prezes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...