Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatnie problemy ze stabilnością europejskich serwerów.Info od RIOT

Netrodal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Misją Riot Games jest bycie firmą, która dba o klientów najlepiej na świecie. League of Legends przerodziła się z pomysłu w ogólnoświatowy fenomen w tempie, które jest tak samo niesamowite jak i onieśmielające. Obecnie mamy kilka milionów graczy pochodzących z krajów całego świata. Niestety nasz wzrost spowodował zainteresowanie osób, których celem niekoniecznie jest zabawa w League of Legends.

Prawdopodobnie słyszeliście już plotki o atakach DDoS, które zostały wymierzone w nasz serwis. Niestety plotki te są prawdziwe i ataki te są w dużym stopniu przyczyną problemów, które mogliście zauważyć. Nieustannie pracujemy aby utrzymać stabilność naszych serwerów, jednak nieustępliwość osób, które nas atakują znacznie to utrudnia.

Rozumiemy, że jakość serwisu, który Wam dostarczamy był nie do zaakceptowania i nie spoczniemy dopóki poziom naszych usług nie będzie taki na jaki zasługujecie. Dziękujemy więc za Waszą cierpliwość i chcielibyśmy zaoferować Wam tą niewielką rekompensatę:

550 RP dla każdego przywoływacza, który zalogował się do gry pomiedzy 12:00 6 czerwca 2011 a 23:59 23 czerwca 2011

Odblokowanie wszystkich kont zawieszonych za opuszczanie gier od dnia 1 czerwca 2011 . Wiele z tych opuszczeń nie było z Waszej winy i nie chcemy abyście musieli być za nie karani.

Wiemy, że najlepszą rekompensatą jaką moglibyśmy Wam dać to stabilne serwery i możliwość gry w League of Legends. Niestety na chwilę obecną jest to trudne więc postanowiliśmy ofiarować Wam wspomnianą rekompensatę jako dowód naszego uznania dla Waszej cierpliwości i Waszego wsparcia. Chcielibyśmy Was również zapewnić, że rozwiązanie problemu stabilności jest już widoczne na horyzoncie. W niedługim czasie podamy Wam więcej informacji na ten temat.

W międzyczasie dziękujemy za Wasze wsparcie, pasję i cierpliwość.

I co o tym myslicie??

Ja mysle ze:

1.Chociaz jakas rekompesata

2.Kupie se skorke xD

sstwc.jpg

Opublikowano

Stad:

http://eu.leagueoflegends.com/pl/news/ostatnie-problemy-ze-stabilno?%9Bci%C4%85-europejskich-serwer??w

Kiedy?

Nie wiem,nie ma napisane.

Ale mam nadzieje ze dzis bo chce skorke do mastera lub do xin zhao :P

I odbanowanie konta ktore ma perma xD

sstwc.jpg

Opublikowano

550 RP dla każdego konta logującego się w tamtym okresie? Wspaniale!

Akurat mam oprócz maina jeszcze dwa noobskie konta. Pokupuję interesujących mnie champów i przetestuję sobie.

Nic lepszego nie mogłem sobie nawet wymarzyć.

A skórki to bezsens. Zwykły szpan i nic więcej.

Już lepiej odszukać interesującą Cię skórkę i ją podmienić.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

350+550=900

Dobrze zrobiłem kupując skórkę aszki.

550Rp, to naprawdę dużo. Olbrzymie możliwości, bonusy, postacie, skórki. Oby więcej takich ataków było. ;>

Opublikowano

i Riot znowu udowadnia jak bardzo im zależy na opinii graczy .. są chyba jedynymi z którymi się spotkałem, którzy dają coś z czego mają kase za darmo tylko dlatego, że servery źle działają

szacuneczek

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

i Riot znowu udowadnia jak bardzo im zależy na opinii graczy .. są chyba jedynymi z którymi się spotkałem, którzy dają coś z czego mają kase za darmo tylko dlatego, że servery źle działają

szacuneczek

Bo riot to dobra firma ostatnie nerfy były chujowe ,ale jednak riot potrafi przyznać wine i oddać nam te rp.I te chujowe servery.

Top@

GJ RIOT GJ

Opublikowano

Rp zostaną przydzielone kontom które były zalogowane w okresie który podał Netrodal. Spodziewać się punków możemy od dzisiaj do 1lipca, nie określili się z tym dokładnie, jak można się spodziewać dalej pracują nad serwerami.

Opublikowano

Powiem tak,że RP mogą być.

Ale szczerze zamiast tych RP wolałbym aby wyłączyli te servery na 1 czy 2 dni i wreszcie to naprawili,byłoby dużo fajniej ;)

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Powiem tak,że RP mogą być.

Ale szczerze zamiast tych RP wolałbym aby wyłączyli te servery na 1 czy 2 dni i wreszcie to naprawili,byłoby dużo fajniej ;)

Serwery są włączone cały czas. Wystarczy refreshować co chwilę clienta aby busy zniknęło.

Opublikowano

LoL, ludzie to nie bylo DDoS, tylko ich bledy w bazie. Jak ktos nie wierzy to zajrzec na

www.leagueoflegends.pl/forum

Tam ktos zalozyl juz temat i wyjasnilismy... OSOBISCIE wolalbym zeby kupili nowe servy, bo takto nie da sie grac, i przez wczoraj jestem 3k IP do tylu, bo tyle zarabiam dziennie...

@Edit

RP powinni dac w 48h, ostatnie mozemy na nie czekac do 1 lipca.

Opublikowano

Haha co to jest 550 RP jako rekompensata... Przez tak długi czas mógłbym potrenować grę oraz zdobyć bardzo dużo IP... A Rioty każdy chyba może sobie kupić o.O Teraz każdy nabek będzie ganiał ze skinem.

Opublikowano

ciesz się, że Ci COKOLWIEK dają za to że nie można grać, inni by olali i napisali "sorry"

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

ciesz się, że Ci COKOLWIEK dają za to że nie można grać, inni by olali i napisali "sorry"

Bym wolał, żeby nie dawali tych Riotków ;< 20zl czy 40zl to chyba nie kolosalna suma o.O

Opublikowano

Bym wolał, żeby nie dawali tych Riotków ;< 20zl czy 40zl to chyba nie kolosalna suma o.O

jak dajesz to kilkunastu tysiącom ludzi to już się zaczyna robić kolosalna suma

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

mają czas do 1 lipca, nie do jutra ;x i ja dostałem chyba wczoraj

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

A ja nie dostałem ; /

Przestan sie uzalac ze nie dostales

Ktory dzis?ooo 26czerwca to znaczy ze do piatku maja czas

Wiec przesna mialczec.Czytaj troche

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...