Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameOverTribe - wakacje

bubeczek34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden atak dos i po sprawie ... Blednę komunikaty do mysql też załatwią sprawę jak tak sobie patrze ...

spoofing - też załatwi sprawę ...

Pozdro za zabezpieczenie...

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Uczeń
Opublikowano

Jeden atak dos i po sprawie ... Blednę komunikaty do mysql też załatwią sprawę jak tak sobie patrze ...

spoofing - też załatwi sprawę ...

Pozdro za zabezpieczenie...

Jeszcze Cię na policję zaskarży lol...

Bubek ty zamiast dziękować, że ktoś Ci wykrył lukę, to jeszcze chcesz ludzi posądzać , czy bezpodstawnie oskarżać, szkoda słów..

Opublikowano

niech leci, mi nie udowodnią bo nie wykonałem jeszcze nic... a on kare zapłaci za nie legalny server plemion ...

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Uczeń
Opublikowano

Tutaj jeszcze dowód, na to ,że poparcie normalnie działa na serwerze, bo właśnie testowałem na jakimś ignaczaku:

2wggjo0.jpg

LUDzie szkoda czasu na ten serwer, pewnie jeszcze będzie dochodzić do tego, że będzie kolegom surowce wysyłał..

Opublikowano

Tutaj jeszcze dowód, na to ,że poparcie normalnie działa na serwerze, bo właśnie testowałem na jakimś ignaczaku:

2wggjo0.jpg

LUDzie szkoda czasu na ten serwer, pewnie jeszcze będzie dochodzić do tego, że będzie kolegom surowce wysyłał..

To nie graj proste.

RMCF

Uczeń
Opublikowano

To nie graj proste.

Oczywiście, że nie będę grał, bo jaka to przyjemność grać z oszustem? Pokazałem tylko ludziom, żeby zobaczyli jakim frajerem jesteś.

Opublikowano

niech leci, mi nie udowodnią bo nie wykonałem jeszcze nic... a on kare zapłaci za nie legalny server plemion ...

a ty swoj server stawiales legalnie ? Załatwiłeś prawa autorskie zobacz z metinem ile teraz 1 telefonem mozna wpierdolic ludzi w szambo :)

Opublikowano

2s9vbsi.jpg

6zwjo0.jpg

Nawet ci cheaty na wojsko nie pomogły, musiałeś sobie dodać punkty do wioski i zregenerować poparcie... Zaznaczę, że jego wioska miała wtedy 1857 punktów i często go skanowałem, żeby zobaczyć co ma, jego armia rosła proporcjonalnie, więc nie było mowy o ukryciu armii, w dodatku nawet jakby był w jakimś plemieniu to jego sojusznicy albo byli afk, albo nie mieli wystarczająco wojska.

Sam prostaku jesteś cheat.Po pierwsze jak by cheatował, to wojsko nie rosło by proporcjonalnie, a po drugie pokaż mi raport, w którym miał więcej wojska niż mógł mieć :)

Jeszcze jedno, obrońca po twoim drugim ataku miał mniej wojska niż powinien mieć, więc chyba ktoś jeszcze go atakował...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...