Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameOverTribe - wakacje

bubeczek34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj o 20 odpale priva no hamachi ze speedem x350. Temat zaktualizuje 10minut przed startem.

Adres:

http://tribewars.no-ip.eu/

START

RMCF

Specjalista
Opublikowano

i na ilę będzie ?

2-3 dni ?

Planujesz coś dłuższego ?

serwer na twoim kompie bd stał ?

Specjalista
Opublikowano

to proponuję Ci zrobić tak :

Nie wiem jak masz teraz wioski początkowe, ale :

Powiedzmy że wioska początkowa teraz ma tam 1k pkt,

to za 24h zrób lepsze eko, żeby wioska miała z 2k pkt, daje to nowym lepsze rozwinięcia się !:)

Myślę że jest to dobry pomysł :), bo nikt nowy nie bd musiał się tyle męczyć ...

Uczeń
Opublikowano

masz schrzanioną bazę sql Sql Fehler: SELECT id from build where villageid='188'

MySql Error: Table 'build' is marked as crashed and should be repaired. W ogóle wszystko masz schrzanione teraz ;'

Uczeń
Opublikowano

Teraz ide dalej spac pozniej to sprawdze ale jezeli cos kombinowales to zglosze cie na mpc.

Lol dawaj zgłaszaj frajerze, ciekawe co ci to da. A i najlepiej idź spać i wyłącz serwer, super :)

Opublikowano

Teraz ide dalej spac pozniej to sprawdze ale jezeli cos kombinowales to zglosze cie na mpc.

I co zgłosisz? On moze robic co chce poza MpcForum, jedynie mozesz zlozyc na niego skarge na Policje za wlamal Ci sie do bazy, ale i tak bedziesz placic grzywnę, bo postawiles nielegalnie serwer =)

Opublikowano

Sry za dobule ale napisze jeszcze cos zeby hoo widzial. Sluchaj kolego chciales moj silnik nie dalem ci go to teraz sie mscisz czy cus? Ogarnij.

RMCF

Uczeń
Opublikowano

Sry za dobule ale napisze jeszcze cos zeby hoo widzial. Sluchaj kolego chciales moj silnik nie dalem ci go to teraz sie mscisz czy cus? Ogarnij.

za co mam się mścić, gram sobie na twoim serwerze, ale jesteś frajerem bo wysuwasz bezpodstawne oskarżenia..

Opublikowano

to jest silnik Silnik Artofhead przywłaszczasz jego spol itp ?

Tabelka na górze ta czerwona nie naprawiona żeby była cała ... zawsze tak jest jak się pobiera gotowca (ps: chodzi o to że na opera i na firefox nie działa ta tabelka)

Dlaczego:

Grupy nie działają, bo nie działa to na Artofhead,

Zasta się nie da

Wojska giną w wioskach z bonusami ...

I zapomniałeś zmienić to:

beztytuueie.th.png

Jest więcej żeczy nie pozmienianych, nie przywłaszczaj sobie jego praw do spol i kogoś silnika

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Opublikowano

to jest silnik Silnik Artofhead przywłaszczasz jego spol itp ?

Tabelka na górze ta czerwona nie naprawiona żeby była cała ... zawsze tak jest jak się pobiera gotowca (ps: chodzi o to że na Google chrome i na firefox nie działa)

Dlaczego:

Grupy nie działają, bo nie działa to na Artofhead,

Zasta się nie da

Wojska giną w wioskach z bonusami ...

I zapomniałeś zmienić to:

beztytuueie.th.png

Jest więcej żeczy nie pozmienianych, nie przywłaszczaj sobie jego praw do spol i kogoś silnika

Silnik nie jest ich tylko Triburile-Lan. Wzielem od nich pliki spolszczone bo po to je wrzucili na forum.Gdyby ktos nie chcial aby korzystano z ich plikow nie zamiescilby ich na forum. Zreszta Majkelowy widzial silnik na ktorym ja pracuje i wie ze to nie ten od nich bo pracowalismy kiedys razem a potem od spalszczal artofhead.

RMCF

Uczeń
Opublikowano

Nie polecam nikomu gry na tym serwerze, koleś cheatuje(czyli admin tego serwera bubusek czy jak mu tam), jak mu zwróciłem uwagę to powiedział "Ban za obrazę administracji". Od początku gry go skanowałem, dokładnie wiedziałem jaką ma armię i gdy przejmowałem mu wioskę to potem dopisał sobie jednostki, taką ilość, że nierealne, żeby ktoś mu dosłał ani stworzył i poparcie sobie regenerował, dwukrotnie zwiększył też punkty w wiosce. Atakowałem go 3 razy pod rząd, każda droga do niego to 7 minut i nie możliwe, żeby poparcie się zawsze do 100 regenerowało Nie umie przegrywać, szkoda gadać...

Opublikowano

i tak się nie znasz ! mysql nie zabezpieczony, nie jestem chamem ale bazę ci chętnie wywalił oraz config itp ...

Po co się bierzesz za grę jak config.php nie umiesz zakodować ?

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Opublikowano

Nie polecam nikomu gry na tym serwerze, koleś cheatuje(czyli admin tego serwera bubusek czy jak mu tam), jak mu zwróciłem uwagę to powiedział "Ban za obrazę administracji". Od początku gry go skanowałem, dokładnie wiedziałem jaką ma armię i gdy przejmowałem mu wioskę to potem dopisał sobie jednostki, taką ilość, że nierealne, żeby ktoś mu dosłał ani stworzył i poparcie sobie regenerował, dwukrotnie zwiększył też punkty w wiosce. To frajer nie umie przegrywać..

Mialem chyba wtedy 1k pika i 1.8k miecza a napisales do mnie frajerze to zbanowalem za obraze.

RMCF

Uczeń
Opublikowano

Mialem chyba wtedy 1k pika i 1.8k miecza a napisales do mnie frajerze to zbanowalem za obraze.

2s9vbsi.jpg

6zwjo0.jpg

Nawet ci cheaty na wojsko nie pomogły, musiałeś sobie dodać punkty do wioski i zregenerować poparcie... Zaznaczę, że jego wioska miała wtedy 1857 punktów i często go skanowałem, żeby zobaczyć co ma, jego armia rosła proporcjonalnie, więc nie było mowy o ukryciu armii, w dodatku nawet jakby był w jakimś plemieniu to jego sojusznicy albo byli afk, albo nie mieli wystarczająco wojska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...