Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KLASER potrzebujesz pomocy w uzupelnieniu czytaj :)

errorice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no jak jestes 80 to lekko mozesz ustawic od 200 w dol i zmieniac co kilka dni

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elegancko leci mi klaser thx łap +

@NeaVe123 Jak zrobiłeś Bota po PL :)

@ errorice

A thx pobiorę se a pytanie jeszcze do cb a jak ustawiam arene od konca to nie ma to znaczenia co nie ? np 90000 do 91000 i w dół lece ???

Opublikowano

viper w najnowsej beta 4 wersji masz jezyk pl do wyboru w ustawienaich

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ja nie mam z tech screnow co pokazales mam podobnie i m idziala , a wez wywal tego bota pobierz na nowo wsio , mi laduje sie bardzo szybko wsio , mzoe cos ci blokuje prace bota na kompie ?

Opublikowano

ehhhh Neave przecież masz w tucie napisane bot nie czyta sale to 1k czyli masz w ranku 50 miejsce to max do 1500 możesz dawać ... Chujowy tuta ale ... wiele do poprawy , dał mi do myślenia i nasunął pomysł na wbijanie klasera tylko tyle .

bez yt.

Opublikowano

koks chodzilo mi tylko o podpowiedz ludzia jak mozna robci by nabijac bo wiele osob nie wiedzialo o tym :) wiem bo w mojej gildi 3/4 ludzi nie mialo pojecia o tym ;p

wiec stwierdzielm napisze moze komus pomorze ;p

Opublikowano

ehhhh Neave przecież masz w tucie napisane bot nie czyta sale to 1k czyli masz w ranku 50 miejsce to max do 1500 możesz dawać ... Chujowy tuta ale ... wiele do poprawy , dał mi do myślenia i nasunął pomysł na wbijanie klasera tylko tyle .

Czyli wychodzi na to ze muszę zbic ranq tak????

Opublikowano

ja mam tu lekko offtopowe pytanie, otoz gram na 7 kontach, 4 zwiadowcow 2 magow i 1 woj, i mam pytanie, otoz ustawilem bota zeby zakladal itemy ktore maja wiecej zrecznosci dla zwiada, inta dla maga i sily dla woja, a moj bot cos odjebuje i dla zwiadowcy zdejmuje moj armor +20 zr i zaklada jakis chu*owy +1 szczescia i +1 inteligencji, troche mnie to denerwuje, bo jak widze ze w bocie pisze ze przedmiot lepszy itp. to musze sie logowac i sprawdzac co za gowno mi zalozyl... moglby ktos podac ustawienie kolejno dla zwiada maga i woja ?

dam 5* i kilka + lub -

167161466687770313241.png

Opublikowano

Ustawilem osobno do kazdego konta, teraz zmienilem ustawienia na troche wieksze liczby to jakby troche lepiej, ale ktos kto juz dlugo uzywa dobrej opcji, moglby napisac jak ma to zrobione.

167161466687770313241.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chyba będę mógł Ci pomóc :) Też miałem ten sam problem zrób tak , Ustawienia --> Ogólne --> i odznacz Odstępy czasowe pomiędzy czynnościami bota . Powinno pomóc :)) mi pomoglo

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

a jak jest napisane Miejsce w rankingu od -1000 a ten - ma zostać czy go skasować i wpisać normalnie.

a jak ustawie od 50000 do 80000 to będzie atakować z tego przedziału co podałem.??

spróbuje od nowa zrobic moze zadziała smile.gif

Dalej nic czyta ta sale i czyta....

start--->uruchom--->%appdata%--->znajdź folder sfbot i usuń go (może zadziała)

Witam. Chciałbym się spytac, czy ten bot tylko do klasera jest? Czy jak nie mam klasera to mi bedzie działał?

będzie działał ale do klasera ci nic nie wpadnie.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja jak wlanczam bota i pisze czytanie sali chwal lub logowanie to mnie automatycznie wylogowywuje z sfgame

wtf?

Zacna odpowiedz Milordzie :3

Opublikowano

Nie mozesz byc zalogowany jednoczesnie na bocie i na sf game w przegladarce, w tedy z przegladarki cie wyloguje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...