Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KLASER potrzebujesz pomocy w uzupelnieniu czytaj :)

errorice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo by uzupelniac klaser trzeba wygrywac na arenie starcia lub kupowac itemy z sklepu w swojej profesji

Nie jest to latwe zeby klikac co chwile w ranking i atakowac ludzi jak ma sie grzyby lub co 10 minut bez nich wiec dla tych co nie wiedza jak to zrobic szybko drobna podpowiedz

Wystarczy ustawic bota i bedzie klepal za nas

Ja robie tak

ustawiam bota w przedziale np 20000 do 21000 , nie wiecej niz 1000 miejsc w rankingu bo potem bot sie pierdzieli

mam dziennie odpalonego bota po 10 h i wali do oporu co 10 miut

w 2 tygodnie zrobilem juz 91% klasera

co 2 dni zmieniam ranking w bocie np

pierwsze 2 dni bylo 10000 do 11000

nastepne 2 dni bylo 20000 do 21000

nastepne 2 dni bylo 30000 do 31000

nastepne 2 dni bylo 40000 do 41000

nastepne 2 dni bylo 50000 do 51000

nastepne 2 dni bylo 60000 do 61000

nastepne 2 dni bylo 70000 do 71000

i teraz bedzie mi lecial na 80000 do 81000

Dzieki temu ze po 10 h minimum mi leci klaser sie uzupelnia a co za tym idzie wieksza premia w karczmie potem :)

jesli brakuje wam artefaktow w klaserze bo nie wszystkie idzie znalesc latwo

oto link do forum z sf gdzie jest temat zrobiony z prawie wszystkimi artami z gry

http://forum.sfgame.pl/showthread.php?t=3741

http://forum.sfgame.pl/showthread.php?t=9429

link do nowej wersji bota

http://board.sfbot.de/showthread.php?tid=180

powodzenia w uzupelnianiu klasera :)

Jak bota ustawiac

Wchodzimy w ustawienia / Arena

zaznaczamy wlacz walczenie na arenie

zaznaczamy uzyj rankingu

i potem ustawiamy przedzial w jakim bot ma walic nie wiecej niz 1000 miejsc roznicy

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a czego ty chcesz skana to jest bot ktory masz podany na forum tutaj w temacie o bocie(http://www.mpcforum.pl/topic/193376-tut-shakes-fidget-bot/ tylko podalem tutaj zeby ludzie nie musieli szukac w tamtym psocie po stronach) tylko ze nowa wersja weszla ;pwiec nie wiem poco skan ;0, i nie reklamuje tylko podaje linka do posta z oficjalnego forum z gry o ktorej gadamy bo nie bede kopiowal tego i wklejal skoro moge odnosnik zapodac

https://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=c72b13f6d78d5c0722884fee2f54e8e7-1308814682 zeby nie bylo

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja to robię samemu. Gdy zbiorę już tak 60% itemów - maga,zwiada,woja to robię sobie screeny itemek, których nie ma. Lepsza zabawa jak samemu odkrywamy :P

Opublikowano

ta lepsza a wiesz ile to czasu zajmuje szukanie tego ;p a w tym czasie czolowka listy odskakuje coraz bardziej , moze to dobre jak komus nie zalezy na grze tylko sie bawi ale w moim przypadku potrzebny byl szybko klaser zeby utrzymac sie w czolowce serwera ;p

Opublikowano

no jak bys mial sam kliakc to by ci to nie powiem iel zajelo czasu a tak bocik sam wali :) ja jzu 96% mam i koniec reszta to itemy co nie ma jeszcze an serwie i lochy ;p

Opublikowano

tam masz 2 opcje pobrania klikajac w nazwe bota i potem klikajac w mirror

Opublikowano

mozesz tylko co 10 minut jak bot zaatakuje cie wyloguje

Opublikowano

wlacz walczenie na arenie zaznaczasz i potem przedzial odilu do ilu ma walicnie wiecej niz 1000 miejsc no i wylanczasz opcje ze ma pracowac jak nei ma awanturniczosci bo nie bedzie ci bilwtedy

Opublikowano

zrob fotki z kazdej zakaldki z bota z ustawien to ci powiem co amsz zle

Opublikowano

tam ma byc 0 ustawione wylacz prace bo masz zalaczona ja mam podobnie tylko prace wylaczona i mi chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...