Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega fala banowania?

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na gównianych botach nie opłaca się. Jednak ja jestem zdania, że bardziej opłaca się zainwestować te walone 20zł w KBota i bocić niż słać przelewy do BP. Ja bocę już ponad miesiąc prawie cały czas i mimo tej "fali banowania" nie mam nawet ostrzeżenia.

Opublikowano

ja miałem 1 ostrzeżenie i nie boce mam zamiar kupić kbota ale nie wiem od kogo najpewniej i najtaniej ;/

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

z tego co wiem to od Iwana na kbotik.com

moim zdanie lepiej od Andryxa częściej jest dla mnie ivan na przykald nie odpisywał to spróbowałem do Andryxa i odpisał ale nie wiem jak u innych bo u mojego kolegi było tak samo jak u mnie. B)

Za dobra odpowiedz plusik się należy +

Opublikowano

Tak , fala banów była na wszytkich serwach . Nie dziwota , że np. pare dni temu na szefa kapitana 98pkt , a jutro 93pkt.

Wielu ludzi to zauważyło.

A prop. bota , najpewniej i najtaniej ( masz pewność że cie nie oszkują ) na www.kbotik.com.

Jeszcze sa na allegro takie aukcje , tylko jak znajdziesz to daj tutaj linka. Mój klanowicz mówił ze z kbotik.com sprzedają też na allegro.

Opublikowano

No no , widze że ten "oficjalny" dealer zawyża sobie cenę.

------------------------------------------------------------------------------------------------

kbotik.com : KbotnoGG 2023y. 3.5 5 5 € 5 €

kbotgg.pl : KBotnoGG

Wersja Kbot bez możliwości Galaxy Gates

Cena 35zł

----------------------------------------------------------------

Na kbotik.com można kupić za 25 zł. : 25 pln = 5 euro = KBotnoGG

A na polskiej trzeba kupić za 35zl.

Jedyna różnica taka , że tam na czas nieograniczony a na kbotik.com do 2023 roku. A wątpie czy ktoś będzie bocił do 2018r.

Najłatwiej pojsc do kiosku , poprosic o kupon ukash 5 euro , napisac do andryxa i ci da licencje.

Nie jakieś sranie sie z kbotgg.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...