Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega fala banowania?

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno na portugalskim forum któryś z moderatorów pisał coś o fali banów która miała się wydarzyć dziś, a że dziś coś slyszałem o dość wielu ostrzeżeniach na kontach więc pisze:

Dnia 22/06/2011 (dziś)

zostało:

- Zablokowanych 2000 kont

- 11000 kont dodanych do grupy kont ostrzeżonych

Nie wiem czy to koniec tejże fali ani czy fala wogóle miała miejsce, to co pisze ma charakter informacyjny

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja nic nie dostalem ku memu szczesciu :)

Teraz male info dla was:

Kontrole sa co miesiac, najczesciej

4-5 oraz 15-20.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Powiem tez wam cos takiego.

Mega fala, to to raczej nie jest,

bo UDOBot v302, oraz v4.0 :)

To byly rekordy xD

Opublikowano

Powiem tez wam cos takiego.

Mega fala, to to raczej nie jest,

bo UDOBot v302, oraz v4.0 :)

To byly rekordy xD

oj pamietam te bany.. z Udo ;D 2 moje wlasne kota poszly i 2 kolegow .. ehh a to nic JEDZIEMY DALEJ... ;P

Opublikowano

oj pamietam te bany.. z Udo ;D 2 moje wlasne kota poszly i 2 kolegow .. ehh a to nic JEDZIEMY DALEJ... ;P

Fala banów była napewno gdyż sam straciłem 2 konta jedno zdązyło półtorej dnia na vallhali polatać na nowym amerykańskim serwie a drugie smigało jakieś 2 miechy 24 na dobe. ale dziwnie jakoś banowali bo jeszcze 1 konto na vallhali zostało nie ruszone

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Byla, juz potwierdzone to info zostalo :\

Btw. 30k rangi w 6h, non stop przed PC, ale sie oplacalo :P

Jebac boty, jestem szybszy!

Opublikowano

Golec normalnie za uri 80k, a przez handel tam też jest opcja kup teraz tam jest za 76k. O co z tym chodzi, czemu taka różnica?

Masz premium. W hangarze też kosztuje 76.000, lecz tam jest błąd graficzny.

Opublikowano

ja nie wiem ja wole przez handel i tak kupić a i tak mam premium konto z 3 dronami dokupiłem sobie przez handel 4 irysy i na razie zbierać bd na tego golca potem na desing ten taki zielony golec ten nowy desing za 190k uri i tak wakacje są więc moge sobie bocić jak zbanują to trudno :P z tego nie zrezygnuje na dzień na samych skrzynkach bonusowych uzbieram 15 k kredytu czyli już 1 lf3 :D

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Będziesz narzekał jak Cię zbanują :rolleyes:

@Coming

Aktualizują serwery. Nie bój nic, robią tak co jakiś czas. Trzeba poczekać (zazwyczaj kilka h niestety)

Opublikowano

Będziesz narzekał jak Cię zbanują :rolleyes:

@Coming

Aktualizują serwery. Nie bój nic, robią tak co jakiś czas. Trzeba poczekać (zazwyczaj kilka h niestety)

Dzięki

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie kontroli, ma konto, na którym ostatni raz bociłem rok temu, ale teraz dostałem ostrzeżenie.

Czy jest to możliwe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...