Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre piwo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja myslalem ze alkochol nie jest od smakowania tylko od zajebania sie . (Nie liczac wina czy tam whiskey )

wakow9.png
Opublikowano

Ja piję ostatnio Harnasia. Dobre piwo i ma niezłą cenę. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale jeśli widziałeś kiedyś u siebie Perłę Chmielową ewentualnie Perłę Export to spróbuj, nie pożałujesz.

Wczoraj też oblewaliśmy koniec roku i wyjebałem właśnie 0.5 Cytrynówki Lubelskiej. Piliśmy na słońcu. Bania przeszła mi dopiero po kilku dobrych godzinach.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

JA polecam żubra , tyskie to są moje dwa faworyty a jeśli nie to calsberga

Albo nie wiesz co polecam Amarene z biedronki za 3,80 daje buta jak sam całą wyjebiesz i nawet nieźle smakuje , Leśny dzban to rozpierdol zajebiście smakuje ale cena 5,70 , albo Agro najgorsza siara ale ujdzie 4,20

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Jak chcesz pić by się najebać, to polecam wódkę.

A co do piwa, to Lech i nie ma .... we wsi. ;D

g0Tef.jpg

Opublikowano

A ja myslalem ze alkochol nie jest od smakowania tylko od zajebania sie . (Nie liczac wina czy tam whiskey )

piłeś kiedyś łiski chociaż? przecie to nie dobre jak skurwysyn, na jakieś przepite gardziele.

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

piłeś kiedyś łiski chociaż? przecie to nie dobre jak skurwysyn, na jakieś przepite gardziele.

''przepite gardziele'' to raczej wódkę preferują

Whisky to mój ulubiony trunek, szczególnie Jack daniels + cola i lód w kostkach

Mistrzostwo!

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano
Whisky to mój ulubiony trunek, szczególnie Jack daniels + cola i lód w kostkach

I tu masz u mnie plusa :D Jack Daniels z colą i lodem to przepyszna sprawa(szkoda, że u mnie nie sprzedają tych Danielsów od razu połączonych z colą). Sam lubię pić, bo już samego Danielsa to nie za bardzo, za bardzo czuć kukurydzę.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

widać kurwa ile osób tu pije...

wojak jak nie ma smaku piwa to jebne na ziemie ze śmiechu...

carlsberg i heineken mi smakują razem z lechem ,ale to tak samo wszystko niegazowane...

żywiec zajebiscie gazowany lecz jako piwo podchodzi pod smak piwa.

jeżeli mieszkasz w Opolskim to może gdzieś sie załapiesz na Zamkowe Namysłowskie ,ale sporych szans Ci nie daje.

Jeżeli chcesz gazowane ,ale bez smaku piwa no to wiadomo ,że Reds ;)

niby babskie ,ale ładnie wchodzi nawet w dużych ilościach i można się troszkę dziabnąć.

a co do gazu to najlepiej zimne... wtedy chyba najlepiej gazuje.

pozdrawiam ;)

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...