Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre piwo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahaha, kurwa, i Ty niby masz 16 lat? Przecież Redd's to dla dziewczyn jest, to zwykła oranżada z dodatkiem alkoholu. Sorry, ale kurwa nie mogłem.

@Top

Pij Heinekena.

Toś dojebał.. Redds ma tyle samo procent co normalne piwo.. I Ty masz 17 lat? Zachowujesz się jak jakis dzieciak który myśli że jest nie wiadomo jaki dorosły. Piwo to piwo, to że smakowe to co z tego? omg. Niektórzy lubią takie, inni takie.

Ja tam piję specjala, ale szczerze mówiąc nie wiem po co ten temat ;|

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano
Hahahaha, kurwa, i Ty niby masz 16 lat? Przecież Redd's to dla dziewczyn jest, to zwykła oranżada z dodatkiem alkoholu. Sorry, ale kurwa nie mogłem.

@Top

Pij Heinekena.

aha, bo na puszce/butelce redsa masz napisane wielkimi literami UWAGA! PIWO TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA KOBIET! >.>??

harnaś, reds (jabłkoowy < 3), okocim

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ja osobiście wole Lecha, Żubra, Łomża Export, Perła Chmielowa

Musisz sam sprawdzić co Ci najlepiej smakuje, ale musisz wypić więcej niż jedno bo po jednym to organizm dopiero się przyzwyczaja do smaku ;p

Opublikowano
Toś dojebał.. Redds ma tyle samo procent co normalne piwo.. I Ty masz 17 lat? Zachowujesz się jak jakis dzieciak który myśli że jest nie wiadomo jaki dorosły. Piwo to piwo, to że smakowe to co z tego? omg. Niektórzy lubią takie, inni takie.

Ja tam piję specjala, ale szczerze mówiąc nie wiem po co ten temat ;|

Dobrze ci powiedział, te szczochy są dla dziewczyn.

Soczek z foczek.

; )

Opublikowano

To co, że ma tyle samo procent co normalne piwo, jak smakuje jak Piccolo? Dlatego dziewczyny tak bardzo go lubią. I tak, kurwa jestem dorosły, za paręnaście dni będziesz mógł mi mówić per Pan.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jak chcesz dobre piwo to Strong dwusłodowy, albo dębowe mocne, też coś z tego, słodkie piwo, na ogół preferuję lechy.

A jak ktoś daje za darmo to darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby :).

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

To co, że ma tyle samo procent co normalne piwo, jak smakuje jak Piccolo? Dlatego dziewczyny tak bardzo go lubią. I tak, kurwa jestem dorosły, za paręnaście dni będziesz mógł mi mówić per Pan.

Zacytuje z demotów:

"Jaja obrosły i myśli, że dorosły"

Kazdy z osobna woli co innego. Jeden woli Redsa a drugi Lecha. O gustach sie nie dyskutuje :)

Opublikowano

NIE LUBIE ŻADNYCH ALKOCHOLI I SCZERZE WĄTPIE, ŻE PIWO X BARDZO SIĘ RÓŻNI OD PIWA Y

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Kup sobie lepiej to Pepsi... piwo to piwo i każde ma inny smak. Ja akurat piję piwa zielone czyli Carlsbergi, Heinekeny i Lechy. Z tym że heineken po otwarciu (butelka) wybija pianą i żeby całe piwo nie zamieniło się w pianę trzeba szybko je pić.

A jeżeli uważasz, że desperados jest nie dobry to kup Karmi... ; >

Opublikowano

warka strong,special,tyskie :P

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Harnasie, Tatry, Perły, Żubry są dość dobre, ale osobiście polecam Harde . Możliwe ze te twoja 'zle przezycia' zwiazane z alko jakim jest wodka wynikalo z tego ze zmieszales przykladowo piwa z wodka

sygnat.png

Specjalista
Opublikowano

Jeszcze chyba nie padła propozycja Wojaka ^^ Tanio kosztuje ,a smak ma jak inne piwa. Najlepsze butelkowe , a jak chcesz kupić w puszce to tylko w sytuacji kryzysowej.

Do najebania się moze posłużyć Ci Mamrot,Mustang ,Herkules i inne winiacza nawet własnej roboty.

@ InfernoSkull Harde? co to w ogóle jest jakieś nowe piwo z biedronki ? o.O

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Żubr, Kasztelan, Perła, Harde, Kaper, Grolsch i niemiecki Zipfer= zajebiste piwa

A te niepasteryzowane kasztelany to robienie ludzi w chuja, polecam poczytać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...