Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzialajace Ogolno Dostepne Cheaty I Boty

inohooywiejakinick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
CM 2.0 na S2 lodiego nie działa. Mówiąc nie działa mam na myśli AK, Agility hack i wiele innych opcji. Pick up działa.

CM jest stworzony pod S2 kolego, i agi hack trzyma sie dobrze

@V3rgil

podmiana pakietów nic ci nieda, autokill nie działa i nie będzie ponieważ jest ograniczenie pakietów

2006-2010

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@V3rgil

podmiana pakietów nic ci nieda, autokill nie działa i nie będzie ponieważ jest ograniczenie pakietów

Ta jasne a ja jestem ksiedzem. Moze pierwszo cos przetestuj a potem napisz? Na moda sie nie nadajesz

Opublikowano

@V3rgil

autokill nie dziala^^

ograniczenie pakietow noskill to jakies 10hc, lepsze takie niz zadne, nie mam pojecia jak z pakietami skill bo nie mam hacka ktory je wysyla

znalazlem pakiety ktorych potrzebuje, jedynym problemem jest to, ze nie moge skompilowac wp 1.1, a nie znam sie zbytnio na programowaniu, pozatym brakuje mi pliku naglowkowego psock.hpp i za ch*ja nie moge go znalezc

probowal kompilowac zrodla wp 1.1 z mpc.com? jesli tak to czym i jak xD

Opublikowano
z czym konkretnie masz problem?

1 instalujesz loopbacka

2 ustawiasz w configu ip globala

3 wlaczasz wp

4 zmieniasz patch do maina

5 wybierasz serwer

6 w zakladce hack zmieniasz attack packet na C107

7 wlaczasz luncher ze strony webzenu

8 klikasz start proxy i lunch mu

9 hithack i teleport dziala xD

10 najwieksze hc na jakim nie mialem dc to 14, lepiej uzywac ponizej 10

szkoda ze jestem tak leniwy ze nie chce mi sie expic nawet na hithacku, wolalbym autokill i afk, jak mowilem wystarczy podmienic pakiety, jak mi sie uda to wrzuce na forum

ps. gz dla webzenu, po update gg wszystko dalej dziala

Nie rozumiem punktu 4 i ip to trzeba podać te co ty podałeś czy te co Ziomal podał ?

Opublikowano

witam odpalam tego czita z Gproxy na mpcforum.com jest , wchodzi do gry ale niepojawia sie server moze mi ktos podac ip servera glboala Valhalla? ok znalazlem juz nietrzeba tylko jest problem w chodze do gry i dostaje dc;/

Opublikowano

Dlatego nie rozumiem topiców na zasadzie:

"a mi działa to, tamto."... lub, "a ja mam ak działającego" etc. Głupota jakich mało. Masz i nie masz zamiaru dzielić się nim ? To po co to w ogóle piszesz ?

Opublikowano

witam obczailem juz to na Gproxy dziala Agi hack tylko jest problem agi sie ustawi na 3xxxx iles tam i jak moba zabije w logach wyskakuje blad connection closed . wie ktos dlaczego?

Opublikowano

instalujesz loopbacka . pozniej tam ip server wpisujesz ip globala czyli 202.31.178.1 odppalasz lunchera z www . i klikasz w gproxy start proxy i lunch game ale pierw musisz sciezke do maina podac . aha i ten gproxy + mapy musza byc tam gdzie jest w mu w tym samym folderze .

Opublikowano

Robie dokładnie tak jak napisałeś i mi nie działa ... z tym że, jak zainstalowałem loopbacka to pokazuje mi na nim ciągle "to połączenie ma ograniczoną łączność", a z tego co pamiętam kiedy ostatni raz instalowałem loopbacka to nie miałem czegoś takiego... o co chodzi ?

Opublikowano

prawie ok na Gproxy, ale po wejsciu do gry nie mam npc i po wpsisaniu tych komend nic sie nie dzieje, procz tego ze jak wpsize %agi to si ezmienia SD bar? co zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...