Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzialajace Ogolno Dostepne Cheaty I Boty

inohooywiejakinick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o wrzucenie darmowych dzialajacych cheatow botow i minimizerow do oglnego uzytkowania kazdej zarejestrowanej osoby na tym forum.

(LINKOW Z DOWNLOADEM)

1*

http://www.mediafire.com/?ymtcmojt5lz

"Wpisując nazwę Tablet.exe w spiffs autobocie działa PPM i LPM . Lecz drop lipa."- przeskanowalem poprzez strone internetowa http://virusscan.jotti.org/. nie wykryto nic, kazdy sciaga i uzywa na wlasna odpowiedzialnosc. ja osobiscie tylko kopiuje i zbieram informacje, aby uniknac zbednego szukania.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
w sumie wszystko to co działało na S4 priv działa...

nie blokowali cheatów na priva tylko na S2

no nie do konca, wiekszosci tego co na s4 chodzi nie wlaczysz bo jest to wlaczanie przez strone.

Opublikowano
no nie do konca, wiekszosci tego co na s4 chodzi nie wlaczysz bo jest to wlaczanie przez strone.

miałem już się nie wypowiedzieć...

daj startera ze strony , pozniej dopiero odpal cheata z pliku main.exe

ten Web Launcher to tylko przykrywka, możesz odpalić maina normalnie bez problemów , jeżeli jest włączony Web Launcher...

tzn

Odpalasz WebLauncher , włączasz np Wild Proxy , dajesz namiar na main.exe , pozniej tylko odpalasz maina i po sprawie

Opublikowano
miałem już się nie wypowiedzieć...

daj startera ze strony , pozniej dopiero odpal cheata z pliku main.exe

ten Web Launcher to tylko przykrywka, możesz odpalić maina normalnie bez problemów , jeżeli jest włączony Web Launcher...

tzn

Odpalasz WebLauncher , włączasz np Wild Proxy , dajesz namiar na main.exe , pozniej tylko odpalasz maina i po sprawie

No dobra, o tym nie wiedzialem. Dzieki.

Aczkolwiek i tak nie ma chyba nic bezplatnego dzialajacego na globie. :/ A jak ktos krzyczy 60 zl/miech za swojego to coz, ja podziekuje..

Opublikowano

Wpisując nazwę Tablet.exe w spiffs autobocie działa PPM i LPM . Lecz drop lipa już. Jest jakaś nazwa, która spowoduje zadziałanie PPM i loot?

Opublikowano
202.31.178.1

Dzieki Ziomal za pomoc ale nadał jest coś nie tak

Odpalam gre z strony odpalam wildproxy i ustawiam tam te ip >start proxy>start game

gra odpala się normalnie lecz po załadowaniu wyskakuje napisz disconect from the server

próbowałem inaczej odpalić gre włączyłem przez strone start proxy przez wild proxy i potem przez normalnego maina start game .Gra się uruchamia ale nie widać oznak żeby program działał .Czy sposób ten nadal działa ? Czy ktoś może powiedzieć co robię złe albo napisać jak to poprawnie zrobić lub chociaż jakaś cenna wskazówka byłbym bardzo wdzięczny

Opublikowano

Masz złe starowinki od procesora bo gg wykrywa przy starych, u mnie ten sposób opisany przez ciebie po reinstalu działa , Zainstaluj nowe stery albo zarób format c: . Windows xp/vista sam czasem aktualizuje ale to musza być ze strony producenta - intela lub amd . Tylko pamiętaj wpierw muszą być stare a potem nowe jako "nakładka". Inaczej nie ma bata, nie pójdzie ci.

Pozdrawiam.

ccbf50d2a7465fac059dc0b123f4425a,5,1.jpg
Opublikowano
Dzieki Ziomal za pomoc ale nadał jest coś nie tak

Odpalam gre z strony odpalam wildproxy i ustawiam tam te ip >start proxy>start game

gra odpala się normalnie lecz po załadowaniu wyskakuje napisz disconect from the server

próbowałem inaczej odpalić gre włączyłem przez strone start proxy przez wild proxy i potem przez normalnego maina start game .Gra się uruchamia ale nie widać oznak żeby program działał .Czy sposób ten nadal działa ? Czy ktoś może powiedzieć co robię złe albo napisać jak to poprawnie zrobić lub chociaż jakaś cenna wskazówka byłbym bardzo wdzięczny

musisz wpisac ip subserwera czyli w przypadku globala zakres od 202.31.178.10 do 202.31.178.15

szkoda ze nie dziala autokill i pick up, trzeba by zmienic pakiety na move i drop, moze ktos sie tego podejmie?

Opublikowano
musisz wpisac ip subserwera czyli w przypadku globala zakres od 202.31.178.10 do 202.31.178.15

szkoda ze nie dziala autokill i pick up, trzeba by zmienic pakiety na move i drop, moze ktos sie tego podejmie?

Te ip trzeba zmienić w wild proxy w comfig.ini ? próbowałem i nadal nic .. ........

Opublikowano

jak ktoś ma CM Lodiego to pewnie cieszy sie działającym cheatem który kiedyś nabył ;P yup it works.

2006-2010

Opublikowano
Te ip trzeba zmienić w wild proxy w comfig.ini ? próbowałem i nadal nic .. ........

z czym konkretnie masz problem?

1 instalujesz loopbacka

2 ustawiasz w configu ip globala

3 wlaczasz wp

4 zmieniasz patch do maina

5 wybierasz serwer

6 w zakladce hack zmieniasz attack packet na C107

7 wlaczasz luncher ze strony webzenu

8 klikasz start proxy i lunch mu

9 hithack i teleport dziala xD

10 najwieksze hc na jakim nie mialem dc to 14, lepiej uzywac ponizej 10

szkoda ze jestem tak leniwy ze nie chce mi sie expic nawet na hithacku, wolalbym autokill i afk, jak mowilem wystarczy podmienic pakiety, jak mi sie uda to wrzuce na forum

ps. gz dla webzenu, po update gg wszystko dalej dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...