Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sam pulpit i nic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich kiedy nie dawno korzystałem z komputera działał normalnie, ale gdy go zresetowałem loguje się i działa tylko pulpit CTRL+ALT+DELETE (taskmgr.exe) też nie działa macie jakieś propozycje??

O przed restartem instalowałem nakładkę visty (BricoPack Vista Inspirat Ultimate) zawsze działała, a teraz bardzo proszę o szybką odpowiedź i o bardzo szczegółowe informacje naprawy

Wiem, że zły działa ale nie ma o komputerach a te forum komputerowe upada ;)

Opublikowano

bardzo logiczna odpowiedź, po formatowaniu usunąć

po uruchomieniu, poprzez task uruchom : explorer.exe powinno przynajmniej explorera załadować

potem panel sterowania i odinstaluj nakładkę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP:

Menedżer nie działa mu.

Windows key+R - explorer.exe - ok

Skąd takie info? Przecież napisał, że mu działa. Czytać nie umiesz?

Jeżeli nie będzie działał ci explorer to naciśnij Windows + R i wpisz control.exe i naciśnij ok. Będziesz od razu w panelu sterowania.

RAsfepN.png
Opublikowano (edytowane)

Który to windows +R (Bo nie wiem) (jeśli chodzi o start+R to nie działa)

A jeśli chodzi o taskmgr.exe to jak klikam CTRL+ALT+DELETE to piszę "Wystąpił problem z aplikacją taskmgr.exe i zostanie ona zamknięta Przepraszamy za kłopoty" i na dole Wyślij i nie wysyłaj i nic nie pomaga

Proszę o pomoc :(

Ogólnie to wygląda tak:

244xk6q.jpg

Tylko zamiast tych Generic Host itd piszę taskmgr.exe

Edytowane przez MrExile
Opublikowano

Walic foramty etc.

Zainstaluj nowego Win'a , przeczysc plyte dokladnie (najlepiej spirytusem i wacikiem etc. )

Opublikowano
Walic foramty etc.

Zainstaluj nowego Win'a , przeczysc plyte dokladnie (najlepiej spirytusem i wacikiem etc. )

Format partycji systemowej = usunięcie systemu, co wymusza zainstalowanie nowego debilu.

Innym razem.

Opublikowano

Vipper chodzi ci o klawisz "start" ?? ten co klikasz i sie pasek start ?? ;d jak tak to nie działa ;d

Zgadzam się z Bogusuaf.

Nadal czekam na odpowiedź ;d

Opublikowano

nie wiem czy coś da rade, uwaliłeś rejestr prawdopodobnie modyfikacjami , możesz spróbować odzyskiwanie systemu z płytki cd, jednak zalecane bardziej postawienie nowego systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano
Vipper chodzi ci o klawisz "start" ?? ten co klikasz i sie pasek start ?? ;d jak tak to nie działa ;d

Chyba masz kurwa na klawiaturze przycisk, a kurwa nawet dwa z logiem Windowsa, więc go kliknij...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Weteran
Opublikowano

Nie jestem pewny, ale uruchomił bym komputer w trybie awaryjnym i usunął to gówno..

No chyba, ze zrobi się to samo.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Kurwa, mu się wcale nie myli klawisz. Mówi "start", dlatego że jeśli wciśnie go samego to wyskakuje mu pasek "start". Dobrze robi, tylko nie potrafi się wysłowić.

Spróbuj od kogoś zainstalować innego menagera np. TuneUp utilities ma taką samą opcję, a nawet i lepszą. Nie wiem jak to zrobisz przy samym pulpicie, ale może coś się uda. A jak nie zostaje informatyk

50a8d03627325.png

| Edytor |