Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Artofhead Hamachi

Only Head Shot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

exu to jego ziomek pewno dlatego tak napisal typek jak zwykle mydli oczy bo chce mieć przez chwile kilku graczy i mieć jakąś podniete grałem przy każdej odsłonie i zawsze było to samo więc nie polecam zaraz pewno namnie nagada ale mam prawo wyrazić własne zdanie

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

sorki ale vps i chamahi coś nie teges ...

3 minuty szukania dziur w mysql, nie robię serva bo jak zobaczyłem ile zabezpieczania to ja pie...

ale życzę szczęścia i nie mydl ludzią oczu vps, bo chamahi i vps to jak smok i dzisiejsze czasy ...

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie polecam serwera, lagi jak nie wiem co, często off, no i niektóre osoby są tak denerwujące na hamachi że szkoda słów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie polecam serwera, lagi jak nie wiem co, często off, no i niektóre osoby są tak denerwujące na hamachi że szkoda słów.

Dobry sposob na nabijanie postow :D

4sw9.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

OHS, Ty prostaku przestań już zaśmiecać tymi twoimi durnymi tematami o priv plemion forum. Robi się to strasznie wkurwiające. I jeszcze jak ktoś napisze że nie poleca servera to go wyzywasz. Ja nie wiem ludzie po co wy gracie na tym jego pożal się Boże "serwerze". Co wy na nim widzicie ? ktoś go dogania w rankingu to usuwa konto. Chyba tylko gracie bo jest po polsku, a po rumuńsku to już wam te Wasze małe móżdżki wysiadają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...