Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Artofhead Hamachi

Only Head Shot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dla was całkiem całkiem nowe wieści udało mi się znaleść hostera więc artofhead znowu startuje tym razem na hamachi

ja nie robie was w bambuko czy coś jak bd opcja na inaczej to odrazu bd na no-hamachi ale to w sierpniu tak

tak więc do konkretów przechodzę serwer jest olnine 24/7 (nie jest to żart)

speeed serwa:

10k (10000)

Na serwie gramy przez przeglądarkę mozillę firefox operę oraz internet explorer!

Sieci Hamachi:

aoh/1

aoh/2

aoh/3

aoh/4

aoh/5

Ip:

5.92.222.205:8090

po tym ip wchodzimy do gry

Informuje żeby nie spamować że ten serw znowu nie postoi ja robię teraz 1 serwer dla każdego dużego i małego :P Więc wbijać i grać i podbijać wioski dziś zaaktualizuje ten temat teraz mi się nie chciało :P

Przypominam beta trwa 1 miesiąc lub do tego czasu gdy serwer padnie jak padnie tworzę no-hamacha bo zakupionego vpsa mam na 3 miechy

graphic.png

76561198162331360.png

Specjalista
Opublikowano

Dobrze się gra, nie ma co narzekać ...

To grajcie na empires ... tak to kurna non stop tzw " crach'y" ....

Jak tam ma chłop już 10 wioch na maxa, a rozbudowuje sie jakis nowy to na empires nie ma szans...

A tutaj tak, wojsko szybko, gra szbko..., wszystko szybko, wiec kazdy kto jeszcze ogarnia plemiona ma szanse..lecz też moga g oszybko zjechac..

Uczeń
Opublikowano

Dobrze się gra, nie ma co narzekać ...

To grajcie na empires ... tak to kurna non stop tzw " crach'y" ....

Jak tam ma chłop już 10 wioch na maxa, a rozbudowuje sie jakis nowy to na empires nie ma szans...

A tutaj tak, wojsko szybko, gra szbko..., wszystko szybko, wiec kazdy kto jeszcze ogarnia plemiona ma szanse..lecz też moga g oszybko zjechac..

na jakim empires człowieku co ty mówisz, ten serwer dawno już jest wyłączony, a ja gram obecnie na http://tribul.ro/ , bardzo dobry serwer, a nie takie badziewie jak to..

Specjalista
Opublikowano

@up ;d

miażdżysz mnie <beka>

"dawno wyłączony" od wczoraj off'a... pzd.

Tribul.ro

Dobry serwer, bo wszystko ma przystosowane pod szybkość, magazyny,zagroda,ograniczenie ludzi w plemieniu itp..

Uczeń
Opublikowano

no wczoraj też był wyłączony czyli od przedwczoraj, a ja tu od 2 dni zaglądam. A po co zachwalać takie badziewia, w ogóle kto ci gra na hamachi, skoro jest sposób, żeby plemiona hostować bez hamachi to o co chodzi?

Opublikowano

Bez obrazy, ale ten serwer był już kilka razy oraz raz chyba napisał ktoś kto miał ten serwer, że kolejnych edycji nie będzie.

Ja się pytam, wtf !?

238626.jpg]
Opublikowano

Up

Może nie zauważyłeś, ale jest to następna odsłona serwera. :)

Ja zauwazylem i z tej racji ponownie napisze. Serwera nie polecam padnie na przelomie tygodnia :-)

Opublikowano

czopie jeden ja robie bete na dedyku jak beta przejdzie robie no-hamachi dopiero

Nie rob nas w chuja.Mowiles ze vps teraz dedyk? jasne

RMCF

Opublikowano

Chlopie no hamachi? Hahaha na dedyku masz ip i tylko trzeba przekierowac porty i smiga. Nie wciskaj kitu.A wszelkie dynamicznie ip sa uzywane na zwyklych kompach.

RMCF

Opublikowano

Hmm, mam pytanie nigdy nie gralem na priv plemiona.

Mógł by ktoś udzielić instrukcje krok po kroku jak zagrać na tym servie .. ? :)

Opublikowano

Pobierasz hamachi, łączysz się z siecią jego (bez hasła) i wpisujesz ip które on podał, rejestracja i grasz

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...