Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp do gier 4k

Heniut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to do tworzenia grafiki nie używa się zwykłych kart graficznych, nVidia i AMD mają specjalne przeznaczone do tego, więc co tu chłopcze pieprzysz?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wiesz, jak komputer będzie używany do projektowania grafiki, to chyba raczej trzeba używać kart profesjonalnych, które są do tego przeznaczone. To nie jest byle Photoshop, do którego starczy GTX580 w SLI ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Mi tyle staarczy. Z monitorem tak mi w sklepie powiedzieli. Jesli nie wiezycie ze mam tyle kasy - wasza sprawa. Mozna zaknac i wywalic

Pomagam tacie a on mi placi

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Pff, kurde śmieszny jesteś, naprawdę, prawie jak kabaret :>

A więc zacznijmy od tego (po raz kolejny), że bardzo ładne bajki piszesz, naprawdę, może pójdziesz na studia związane z fantastyką? ;D

Po drugie, nikt nie da dzieciakowi 100€ za godzinę, ciekawe co ty tam musiałbyś robić, co?

Po trzecie Włoch pewnie na oczy nie wdziałeś, tam płace są na średnim poziomie w skali europejskiej, więc nie pierdol że jakiś dzieciak z umysłem do pisania bajek wyciągnie 100€ na godzinę...

Po czwarte, jak tak chcesz poszpanować bajkami, to Quadro 6000 i Apple Cinema Display HD będzie git.

Wyjdź gościu, jesteś zabawny, ale to grobowy humor...

Opublikowano

No cóż, tytuł tematu, a treść postów autora w tym temacie, to dwie inne bajki.

Miał być komputer do gier, wszystko przerodziło się w profesjonalny komputer do renderingu za 25 kafli.

Zestaw:

i5-2500k

xfx-core 550w

gtx 560ti

asrock extreme6 b3

geil 4gb black dragon cl8

silentiumpc brutus 310

scythe ninja3

2x noiseblocker 80mm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...