Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko schudnąć w 2 miechy?

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Pijesz tylko wode mineralna nie gazowaną, ewnetualnie herbate zwykłą nie cukrowaną.Nie jesz żadnych słodyczy.

Ja tak robiłem i w nie cały miesiąc schudłem 4 kg ;D jadłem normalnie sniadani, obiad, kolacje (w normalnych ilościach, nie pomniejszonych)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ja jestem w Twoim wieku, ale jestem trochę wyższy (170cm).

Kiedyś miałem nadwagę. Od tamtego czasu codziennie, ale codziennie wychodzę na boisko (piłka nożna, koszykówka) i napier*alam z kolegami różne mecze ew. gry.

Bieganie to też dobry sposób. Brzuszki, pompki i rowerek.

To tyle co mam do powiedzenia ;)

1328997611-U170772.png

Opublikowano

lol, jak chcesz to możemy pogadać na PM na temat diety bo tutaj za dużo spamienia by było jednak problemy z tarczycą mogą się charakterycować dwiema rzeczami

-tracenie wagi

-nabieranie wagi.

edit# Jeśli coś ma ci zapychać żołądek to błonnik.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Na śniadanie zamiast 4 kanapek jedź 1 + woda, obiadu tylko troszkę a kolacji wgl.

Dużo wody, biegaj trenuj i szybko spadnie.

Na śniadanie zamiast 4 kanapek jedź 1 + woda, obiadu tylko troszkę a kolacji wgl.

Dużo wody, biegaj trenuj i szybko spadnie.

Opublikowano

Brzuszki nic nie daja . A sam moge kontrolowac swoja wage ze w tydzie moge zwalic / nabyc 10 kg (powiecie ze to woda z systemu moze i tak ale jak utrzymam taka wage to jojo )

Po co wogole chudniesz jak nie jestes gruby to sie nie martw waga :P

wakow9.png
Opublikowano

jeżeli chcesz schudnąć tak aby nioe było efektu jojo to powiem ci tak

w 1 tydzień możesz schudnąć góra 1-2 kg

najlepiej ułóż sobie sam dietę na specjalnym forum przestrzegaj jej dużo ćwicz najlepiej rower lub piłka z kolegami :)

Mi tak pomaga schudłem 5 kg :)

96838484.jpg

Bin_ladens_dead.gif

Opublikowano

Unikaj:

- Fast food 'ów

- Chipsów

- Słodyczy

- Majonezu

- Słodzonych napojów

- Lodów

Najlepiej abyś spożywał jak najwięcej białka, i węglowodanów . Picie to najlepiej zwykła woda źródlana nie gazowana ...

Podam Ci parę linków z których korzystam jako ćwiczący, może się Ci przydadzą .

http://www.kfd.pl/dieta-dla-ucznia-i-pracujacego-122.html

http://www.kfd.pl/dieta-na-mase-4.html

Opublikowano

Hmm też mam zamiar schudnac.. ale jestem w gorszej sytuacji ... 151 cm + 59 kg :P Mam zamiar codziennie biegac na "steperze" to takie cos ze biegasz w miejscu ( nie bieznia ) i nakurfffiam pare godzin dziennie + normalne bieganie i nieraz rower... Moze wypali ;d powodzenia

65994253024037513199.png
Opublikowano

Tak niektorzy tu tak pisza ze jak by trzymal sie 'waszej' diety to by chyba mdlal z niedoboru weglowodanow,witamin i bialka ...

Po co 200 brzuszkow dziennie ? chcesz miec kaloryfer pod gora tluszczu ?

Trzaskaj sobie A6W napewno pare cm. juz ci odpadnie jak zrobisz all dni to i waga w dol pojdzie

Lub rob ABS II

Nie jedz slodkiego,tlustego duzo jedz wiecej warzyw,owocow najlepiej jak bys po 20 juz nic nie jadl

duzo wody pij bo to wazne poczytaj o diecie redukcyjnej na necie jest tego FULL

Jak bys chodzil z pol roku ,rok na silke i mial bys z 18 lat +

To bym polecil Ci dobrego spalacza tluszczu tak by Ci dal po dupie ze w 2 tyg. juz bys zgubil lekko 5kg.

Ale jak nie cwiczysz i tak od razu bys na to przeszedl to by mogly wystapic komplikacje

A zapomalem dodac mozesz tez biegac ale nie tak ze biegniesz sprintem z 5min. i potem koniec juz i idziemy z buta wolnym krokiem do domu trzeba miegac wolnym truchtem nie patrz ile przebiegniesz tylko ile min. biegniesz najlepiej z rana na czczo pobiegaj z 30min 1h i by byla gitarka tak kazdego dnia i by bylo pare kg. w dol

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

najlepszy sposób to jeść posiłki tylko o malej ilosci kalorii ( owsianka, ryż) biegać 2 razy dziennie i basen min. 3 razy w tygodniu a do tego jeździć na rowerze (ja przy wzroście 173cm ważę 53kg i chodze do 1 gim nie wiem czy to malo ale jezdze dziennie na rowerze ok. 10km)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...