Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiversMT2[Pl][Dedyk]

NiuNiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi wszystko działa.. Ściągnij klienta gry i musi Ci działać, wszystkim działa.

Zapraszam do gry !!

Odkrywca
Opublikowano

dupa serwer ;/ juz dwa razy resetowali konta chociaz nie mieli tego robic. nie ma forum, a gm zamiast naprawiac znikajacy stos itemow robi eventy.

Opublikowano

Dajcie im szanse.. Może są nowi w swoim fachu, i jest to ich pierwszy postawiony serwer.. Ciekawe czy wy byście tak wszystko ogarnęli od początku..

Opublikowano

Serwer jest do bani.Lechero majac dzisiaj rano 86 lvl będąc u niebiskich akurat teraz ma 150 lvl (czyli najwyższy ) jest u redów. IS oszukany wysłałam smsa za 4zł i owszem dostałam kod ale jest niedziałający.Chce tez napisać iż Lechero nie miał nawet gdzie tego lvlu nabić poniewaz av2 jest nieczynna . Nawet jeżeli by była to przy takich ratach to nie jest możliwe w pare godzin.Serwer odradzam również dlatego iż dzisiaj był taki mini event a mieli akurat na serwerze nie wiecej graczy niz 30 i były mega lagi,gdyż nie dało sie expić.Peleryny działały po jakiś 15 sekundach.Pozdrawiam team.

Opublikowano

Może jakieś info o serwerze byście dali, a nie ciągle na stronce pisze "na serwerze jest 0 graczy". Tym sposobem do siebie ludzi nie przyciągniecie..

Opublikowano

Nie polecam 0 prezki nuda ://

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...