Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AmnesiaMT2 [No-Hamachi]

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za prosty server. Jak dla mnie. Zaraz NeoKidy wejdą i server rozwalą.

Sory. Ale nie polecam go. Bo to nie server na kilka miechów. On jest na 2 tyg lub mniej.

1308659548-U100922.png

everyday_i__m_shufflin_test_by_ex_trident-d3hoejq.gif

Opublikowano

Masymula, twoje pytania były tak idiotyczne, że innej odpowiedzi Ci udzielić chyba nie mogłem. Nikomu nic nie sprzedaję i nie będę sprzedawał. Cała zabawa polega na zdobywaniu samemu.

Opublikowano

9. Osoba GM w grze jest od rozwiązywania problemów,ewentualnej pomocy graczom. Proszę nie pisać w błahych sprawach, takie wiadomości będą ignorowane.
Osoba GM nie może rozdawać przedmiotów, yang, punktów doświadczenia itp. graczom!

'

Punkt regulaminu, poczytaj i wróć.

UP@ Zauważmy, że zbliżają się wakacje. :|

Opublikowano

serwer jak serwer tylko że no -hamachi chociaż pewnie jest lepszy od niektórych dedyków

7/10

zagram ^^

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

Wszystko fajnie. Ale jedna rzecz mnie rozwaliła. Na syrka +9 100 kamieni duchowych i 10 broszek. Broszki da sie przeżyc ale kamieni już nie. Nie da sie ich łaczyc, tak samo jak broszek, nawet sie tyle nie zmiesci w eq ;d

Opublikowano

Serwer załosny wręcz ..Na nim nic nie ma ..czyli epikow nie zrobisz..broń na 80 lev to tylko chyba jest ze 3... szmaragdy szafiry marzenie... zero nowych map...Syf jakich mało ..nie grajcie strata czasu ..lipa lipa lipa

Pełno bugów ..nie tlumaczone to- żal najgorszy syf jaki może być. Ga na pytania dotyczące gry nie odpisuje a jest obok... Ludzie śmiech na sali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...