Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoMetin [Dedyk]

Raszid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlatego metin przepadnie a raczej priwy bo ludzie nie wiedza o czym jest metin , jaka ma fabule i nie umia w niego grac ...

Kurde, to metin ma fabułę? No bez przesady... kilka misji o stronach pamiętnika, klika od biologa, pare misji na początkowych lvl i polowania... Prawda jest taka, że taką fabułę może ułożyć nawet dziecko, nie mówiąc już o tym, że gdy ja grałem nie obchodziły mnie te nudne historyjki, tylko ile z tego będzie expa...

Co do serwera. Jeśli nie kupisz Hwanga z IS to na 61 biegasz w lwiej +9 lub łusce/złotej/boga +4. Dlatego, że łącznie gra z 20 osób, to też mało kto dropi i kupuje takie itemy... Dodatkowo na zrobienie jednego skilla potrzeba ok 80kk (zrobienie z M na G). Biorąc pod uwagę drop yang to dużo... Ogólnie serwa nie polecam dla tych którzy nie chcą inwestować w privy. Jeśli masz jednak kasy i chęci to ok, graj!

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

A na server jest dedykowany raczej dla doroslych, aby ograniczyc tzw. napkow co nie potrafia nic osiagnac poza pisaniem "daj cos" lub uzywaniem czitow. Chcecie miec latwo juz pisalem leccie na iMetina lub Dragona tam jest latwo, is tani starczy wam na smsy z kieszonkowego.

Pozdrawiam

EDIT: NO FAKT POMYLILEM 1TB z 1GB Moj blad

Opublikowano

po co stawiacie serwery z którymi się nie przebijecie a zagra max 50graczy...

Stracicie kase i czas... takich serwerów jest 50.... dlaczego mieliby zagrać tu? Graczy mało... nie ma z kim pogadać nawet a i nic nowego nie ma. Od nowa to samo....

Opublikowano

Jak czytam niektóre wypowiedzi to podświadomie czuję przerażenie, bo jak można pisać takie rzeczy, że mało osób na serwerze, ja rozumiem że wypowiadają się ludzie młodzi ale żeby nie mieć odrobiny fantazji ? Serwer stoi 3 czy 4 dni od tego czasu założone jest ok 400 kont, więc nie tak źle, poza tym na którym serwerze w pierwsze kilka dni było setki osób ? A co za tym idzie i itemów etc ... Zastanówcie się trochę nad waszymi wypowiedziami, bo sensu w nich czasem nie widać, gracie na konkurencyjnych serwerach, ok grajcie tam nikt was na siłę nie ciągnie na GoMetina, chcecie osiągnąć TOPKĘ i być koksami w tydzien, kolejny raz powiem macie do dyspozycji iMetin-a czy Dragona, i przestańcie pier..... że GO jest postawiony dla zarobku, gdybyście trochę pomyśleli (a to nie boli) wiedzieli byście że to serwery 4FUN są robione pod zarobek, bo na GO z IS skorzysta kilka osób a reszta będzie grała normalnie za to na 4FUNach z IS korzysta każdy, jeśli ktoś miał przynajmniej 3 z matematyki w 6 klasie powinien znać tabliczkę mnożenia i średnio wyliczyć kto zarobi więcej czy 4FUNy czy GO ?! Pamiętajcie skoro wam się nie podoba GO i nie macie o nim pojęcia to się nie wypowiadajcie tylko dlatego że gracie u konkurencji, ja nie boję się pisać w mojej reklamie o innych serwerach, bo znam zasady zdrowej rywalizacji, za to niektórzy z was dość że ich nie znają to do tego nie mają szacunku w ogóle do czyjejś pracy!

Pozdrawiam wszystkich za i przeciw .

Opublikowano

Nie ma powiadasz ... !

Do sobie poczytaj iż światłowodowe łącza mają na wyjściach 1000 MB i taka jest przepustowość większości serwerów (tych lepszych) to że infrastruktura sieci nie pozwala przekroczyć w większości miast 40 MB nie znaczy że nie ma takich łączy. Ale co ci będę pisał wiesz lepiej !

Opublikowano

Witam.

Ja mam tylko jedno malutkie pytanie, czy na serverze są 6/7 bony ?

zbyt duża sygna

Czekam na powrót swojej właściwej sygnatury, moderator zajebał, moderator ma ją wrócić na swoje miejsce ^^

Przypominam

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

Opublikowano

Jak powiedział user wyżej są !

Ano trzeba się pomęczyć, może nie tyle z lvl do 99 bo to jest dość łatwo ustawione ale po 99 jest już troszkę pod górkę i eq zrobić jest naprawdę trudno, dlatego być tzw. koxem nie da się w kilka dni !

Opublikowano

Troszke poczytalem forum i widze za na razie u Was pustki, wiec mam kilka pytan.

Kiedy odbywaja sie eventy?

Czy sa nowe mapki?

Czy na DT sa dodane nowe pietra?

Opublikowano
Troszke poczytalem forum i widze za na razie u Was pustki, wiec mam kilka pytan.

Kiedy odbywaja sie eventy?

Czy sa nowe mapki?

Czy na DT sa dodane nowe pietra?

Sa nowe pietra w DT

Sa takze nowe mapy

Eventy sie nie odbywaja bo za malo jeszcze ludzi, a beda odbywaly sie min. raz w tygodniu w weekendy.

Na forum malo ludzi i w grze bo dopiero promujemy, poza tym to ma byc projekt "GO" jak pisalem na naszym forum, chce aby to ludzie tworzyli ten server na podstawie swoich widzi-misie aczkolwiek tylko dobre pomysly beda realizowane.

Nie chcemy stac w miejscu chcemy ulepszac i ulepszac, wiele rzczy nie ma na chwile obeca bo jak wspomnialem to od graczy i sond bedzie zależało co powstanie a co zostanie pominiete...

Pozdrawiam

A do tych wszystkich co maja problem z IS - Wszystko mozna osiagnac w grze (no prawie) a kazdy server ma IS gdyż ponieważ nikt z wlasnej kieszeni za servery i inne uslugi placil nie bedzie, toż to normalna sprawa ze IS jest był i będzie !

Opublikowano

z tego co mi wiadomo przygotowywane sa 2 mapy od 100lv+ nie podam nazw bo inie znam. Dodany zostal rowniez 6 skill dla woja i ninja i max level zostal podniesiony do 250. to chyba tyle z ostatnio wprowadzonych nowosci

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...