Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoMetin [Dedyk]

Raszid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

253550_225204324163862_225201827497445_885641_151100_n.jpg

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Intel i7-980X Hexa-Core

ram.png

24 GB DDR3

net.png

1000 MB

linki.png

web.png

www.gometin.pl

reg.png

www.gometin.pl/register.php

klient.png

www.gometin.pl/download/

rank.png

www.gometin.pl/rank.php

is.png

www.gometin.pl - Trzeba być zarejestrowanym

ip.png

gometin.pl

status.png

pl.png
Na stronie w dziale Download

skan.png

info.png

npc.png

dato.png

start.png

vkfl.png

ulepszacze.png

Dostępne ze skrzyni \"Ulepszałka\"

exp.png

ok 150%

drop.png

ok 50%

yang.png

ok 200%

video.png

[media][/media]

Otwarta.png

kontakt.png

[email protected]

team.png

[GA] Krystyna

[GA] MTH

[GM] Marcin86

[GM] Cygan

autor.png

Serwer jest dość ciężki mimo szybkiego expa do 70 lvl. Aby osiągnąć dobre eq i level trzeba się sporo napocić. Item Shop drogi bo stawiamy raczej na grę bez niego. Do Administracji, Moderatorów, reklama poprawiona w generatorze, wiec nie powinno być już problemów. Resztę tematów można usunąć!

stopka.png

Opublikowano

Nie ma sensu wiecej dodawac, reszta to raczej podstawa, reszte trzeba sobie wydropic.

Czy jest cos nowego ... hym to zalezy czy patrzac od strony PL cz\y od strony iMetina, jest innaczej, ciężej etc... jest troche nowych rzeczy ....

Opublikowano

kupilem pieczec za 20kk i zbugowalo mi konia dziekuje dowidzenia nie polecam server 3/10

Opublikowano

Pobiera mi w kółko pliczki z folderu pack do głównego folderu z serwerem. Po skończeniu tego procesu nic się nie dzieje. Raszid skąd jesteś ;d ?

DualFly

Opublikowano

Wszystko ładnie i Git.

Daj bezpośrednie linki i daj wiecej ss'ów bo trzeba wiedzieć czy opyla sie wejść na server.

Jak coś to po Upach daje ci za prezke 10/10 i +

1308659548-U100922.png

everyday_i__m_shufflin_test_by_ex_trident-d3hoejq.gif

Opublikowano

Zrobie w ciagu kilku dni prezentację, naprawdę mam ograniczony czas, server to moje nazwijmy to hobby , poza tym pracuje i prowadze dzialalnosc wiec troche mi ciezko wszystko ogarniac.

Miki - moja drużyna to KS. Myszków może znasz ziomali ... chociaż ja jestem teraz w innym kraju !

Opublikowano

UP

Dobrze że drogo w IS!

Powinno nawet nie być IS.

Jakiś dzieciak se może wziąć od mamy 100zł i coś kupić w IS i myśli że jest kozak.

Lepiej samemu na wszystko zapracować.

58902faszer2b.png

Opublikowano

Mi dalej nie działa ten launcher, NET Framework 4, client, launcher. Wszystko jest poprawne. Ten launcher jest i tak nie potrzebny bo i tak można 1hk włączyć ...

Czekam i czekam na tym TS'ie, nikt mi nie pomoze :X

DualFly

Opublikowano

UP

Tak normalne sa bony jak prawie wszedzie tyle tylko ze zamiast 500 PZ mozna dodatkowo trafic 1000, 1500, 2000 i 2500 PZ

Dodane sa tez sztabki jako drop.

Opublikowano

A na którym servie poza avalonemmt2 w 2 dzien bylly setki ludzi ? Najpierw bys poczytal kiedy bylo otwarcie pozniej pisal ze nudno !

Opublikowano

Znów mam napisać to samo ?

"Kolejny monotonny server z 6/7 bonem ^^"

zbyt duża sygna

Czekam na powrót swojej właściwej sygnatury, moderator zajebał, moderator ma ją wrócić na swoje miejsce ^^

Przypominam

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

Opublikowano

6/7 bon w IS i to za takie ceny ze nikt tego nie kupi wiec przyjrzyj sie czasem bliżej serverowi zanim napiszesz to co zawsze piszesz ...

Opublikowano

dlatego metin przepadnie a raczej priwy bo ludzie nie wiedza o czym jest metin , jaka ma fabule i nie umia w niego grac ...

wakow9.png
Opublikowano

Item Shop strasznie drogi, aby tylko zarobić, a nie że nastawieni na grę bez niego... łącze 1 TB - spoko sprzęt, mam taki w piwnicy...

Ogólnie nie dowiedziałem się nic z publikacji, dlatego też nie zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...