Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Wybrać Psp Lub Coś Innego

Kaspie

Kupić psp czy nie  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupi? psp czy nie

• Tak
      36
    • Nie
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam psp i musze ci powiedzieć że jak gdzies daleko jedziesz i sie nudzisz to PSP jest niezastąpione. Jako konsola przenośna ma niesamowitą grafike :) Polecam psp ^_^

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

A ja zrobiłem tak kupiłem telwizor hd za 1,7k i do niego ps3 za pół ceny bo była promocja i teraz jestem bardzo zadowolony

Mariuszw13.png
Opublikowano

Moje zdanie jest takie:

Jeżeli podróżujesz, i nie masz w samochodzie telewizora, kup PSP. Na coś takiego jest niezastąpione.

Jeżeli masz w samochodzie telewizor, i trochę podróżujesz kupuj Xbox'a 360. Mam tą konsolkę, i muszę Ci powiedzieć, jestem baaardzo zachwycony.

@DOWN

kup patyk i sznurek oraz klej w sztywcie i pobaw sie w MacGajwera albo oddaj mi jak nie masz co z nią zrobić

Nie no Boże Mój Kochany. Wiem juz czemu masz 151 postów. SPAMUJESZ BEZ PRZERWY!!

Zrób przysługę, ucisz się w końcu.

www._Cheat_-zamknij-wkońcu-morde.ucisz-twarz.pl/index.php/

Myślisz że jesteś śmieszny? Mylisz się ...

Opublikowano

Ja ci powiem ze oplaca, bo teraz praktycznie duzo osób to ma(przynajmniej u mnie tak jest :P) i niedlugo chce sobie to kupuic tez

i mam kilka pytan do tego

1.Czy można to podłączyć do telewizora

2.W jakim sklepie to najlepiej kupic? Empik,media markt czy cos takiego ... byle zeby taniio wyszlo xD

jak co mieszkam w poznaniu

za pomoc thx

Opublikowano
Ja ci powiem ze oplaca, bo teraz praktycznie duzo osób to ma(przynajmniej u mnie tak jest :P) i niedlugo chce sobie to kupuic tez

i mam kilka pytan do tego

1.Czy można to podłączyć do telewizora

2.W jakim sklepie to najlepiej kupic? Empik,media markt czy cos takiego ... byle zeby taniio wyszlo xD

jak co mieszkam w poznaniu

za pomoc thx

Kup na allegro przerobione bo nie będziesz musiał bulić za gry tylko z neta ściągać.

Kup sobie rower, kajak, albo coś w tym guście.

Dzięki dzień po przeczytaniu tego postu miałem wypadek na rowerze. Widelec złamany i 8 szfów pod okiem. Wyjdzie na to, że skorzystam z roweru...

lastfmred.gif

Opublikowano

Eee PC 701 za 700 zeta możesz już kupić, a masz netbooka do wszystkiego, wiadomo demon prędkości toto niejest, ale masz kamerke (marną ale jednak), wifi, i wejdziesz dość wygodnie na neta i posłuchasz muzy i oglądniesz sobie filma ^^ Ale jak to netbook ma 2 wady (jedna typowo netbookowa a jedna mniej :P) Pierwsza: brak DVD/CD :F Kupujesz albo przenośne devade albo zgrywasz sobie all na pendrive/inne śmieszne rzeczy :P 2 wada to brak dysku... i tu jest problem bo musisz system instalować na karcie SD i niewiem jak to sie ma do prędkości działania systemu, podobno niema z tym aż takiego problemu (a pograć masz w co od Wormsów, po stare FPSy, poprzez maści starych strategi jak Kozacy, Tzar ;]) Gry na PSP te nowe będą miały lepszą grafe (tak myśle :P) ale za to ilość klasyków na taki sprzęcik jest o wiele większa (a zresztą możesz kupić lepszego netbooka z normalnym dyskiem za 100-200 zeta więcej :D) A na PSP nieposiedzisz wygodnie na necie, oj uwierz mi :P

Chociaż jeśli polecasz sprzęt tylko do grania przenośnego to jednak polece ci PSP bądź... DS Lite (FF <3) xD

Opublikowano

jak @up

90% PSP kupionych w tym roku w sklepie ma nie przerabialną płytę główną, więc pozostaną ci oryginalne gry. Nie ważne czy 200x czy 3000. Najlepiej kup już przerobione

Opublikowano

łał o ile się nie mylę a na 100% się nie mylę to na PSP 2k z była nieprzerabianą a raczej już płytą główną wyszedł CFE co daje nam możliwość odpalenia kopi gier

PSP 2k ma być wycofane z produkcji jeszcze nowsza płyta główna ma by dodana na PSP 3k

Opublikowano

ja kupulem psp 440 zł / miałem tam uzb z ladowarka i podlocznikiem do ktaktu jakis zwalony futerał 3 osłonki na plyty /

a ja polecam Potpal szkole :D

Opublikowano

Psp kupilem i nie zaluje...Wydałem tylko 499 złotych z grą tekken.Psp 2000 model i uwazam ze jest lepszy 2000 model od 3000 bo 2000 mozna przeoribc a 3000 jeszcze nie :P

Opublikowano
Kup sobie duuużo coli + mentosy :D

Polecam, fajna zabawa B)

a psp też fajne

xD ależ wykmina xD

@up a ciebie przypalaja patelnią xD

//Ciach

Opublikowano

no jasne ze nie można psp 3k przerobić widać to na moich obrazkach mojej konsoli psp 3000

nie jesteś na czasie od soboty można przerobić....

http://ja.gram.pl/upl/blogi/536364/img_wpi...23/DSC00046.JPG

http://ja.gram.pl/upl/blogi/536364/img_wpi...23/DSC00043.JPG

i nie ma co się cieszyć z przerobionej konsoli teraz ma wyjść nowe zabezpieczenie przeciwko robieniu kopi zapasowych UMD

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...