Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Wybrać Psp Lub Coś Innego

Kaspie

Kupić psp czy nie  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupi? psp czy nie

• Tak
      36
    • Nie
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co kupić. Mój budżet wynosi 800zł i nie wiem co za to kupić myślałem o psp ale nie jestem co do tego przekonany polećcie mi coś

lastfmred.gif

Opublikowano

A ja polecam kupić PS3, może nie masz jeszcze owej sumki około 1,2 tys. ale warto poczekać. :)

Na upartego to psp byś kupił za 400 zł do tego dochodzi pare gierek.A co do PS3 jest mały minus - bardzo drogie gry. :P

@Down

huh,xbox lepszy?A ma on chociaż HD ? ^^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Chyba Xbox 360 nawet lepszy jest od PS3.

Ktoś kiedyś dał na mpc taką stronkę, na której były porównania grafiki z różnych gier, np. GTA4

Z tego porównania najlepszą grafikę miał Xbox360.

Kup lepiej xboxa, a do tego GTA 4 jak troszkę dozbierasz kasiorki^^

Opublikowano

Kup sobie duuużo coli + mentosy :D

Polecam, fajna zabawa B)

a psp też fajne

Opublikowano
@Down

Lepszy, bo nie każdy ma telewizor HD...

Ja bym dozbierał jeszcze troche i wziął Xpudło+Gears of War/GTA IV+Xbox Live. Hardkor ;x

Opublikowano

Tak tylko ja dużo podróżuję i nie mam Full HD tylko HD ready i jakość obrazu nie jest świetna. Myślałem też o ipodzie ale nie wiem

lastfmred.gif

Opublikowano

Jeżeli masz HD to szczerze polecam PS3,nawet jak nie masz też polecam.Teraz telewizory tanie są :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

no dokładnie jakieś 3 miechy temu z dziadkiem byłem na zakupach i samsung chyba 36 cali ( jakoś tak ) poszedł za 2300 z hd ;]

Opublikowano

Xbox też ma złącze HDMI... :P Ja mam Xpudło i szczerze to jestem zadowolony, 2 w PS3 nie masz jak grać online ;p a w X masz usługe tą bardzo rozbudowaną^^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

a ja bym brał PSP :D

Miałem Fata

Miałem Xboxa Premium

Miałem PS3

i jakoś najbardziej tęsknie za PSP ..

a jeszcze teraz jest nowa ver z wbudowanym Mikro + jest Skype + naprawili bug z ekranikiem :P

w końcu można pograć na dworze jak świeci słońce ... hehe

Opublikowano

Polecam xbox :) Grałem u kolegi w assassin cred na prawdę wyczesana grafika.

maybenow.png

Opublikowano

Psp ale przerobione bo inaczej będziesz bulił za gry a tak download i grasz wiem bo mam sprzęt wymiata

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Tzn. też zależy co chcesz robić, bo jak masz czas to lepiej zainwestuj w konsolę. A jeśli czasu masz mniej to PSP :P

Ja PSP nie mam, ale z własnego doświadczenia powiem, że nie ma nic lepszego jak się gdzieś jedzie ;p Bo i muzy posłuchasz, film obejrzysz, pograsz ( np. Patapon 2 :D )... doskonała na zabicie czasu, a teraz jeszcze wypuścili nową wersję to już wogóle ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dołóż trochę kasy i kup porządnego laptopa.

Polecam compale :).

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano
A ja polecam kupić PS3, może nie masz jeszcze owej sumki około 1,2 tys. ale warto poczekać. :)

Na upartego to psp byś kupił za 400 zł do tego dochodzi pare gierek.A co do PS3 jest mały minus - bardzo drogie gry. :P

@Down

XboX 360 jest o wiele lepszy

kiedys powiedzialem mojemu koledze

"Lepiej jest placic i miec w co grac, niz nie placic i niemiec w co grac"

chodzi mi tu o to ze xboxa mozna przerobic i tylko placisz za gold i se grasz przez neta a w ps3 musisz kupowac orginały jak taki debil co niema co robic z kasą....

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Ps 3 ... ja bym kupił ale jesli jednak chcesz cos mniejszego to jaknajbardziej PSP ;))) dlaczego ? chyba nie trzeba wymieniac co ta mała piekna konsoleczka potrafi ;0

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano
Tak tylko ja dużo podróżuję

Jak dużo podróżujesz to psp najlepsze ^_^ Sam mam psp i jak jade np. do dalekiej rodziny to warto pograć. Ale jak ktoś już wspomniał trzeba przerobić (ale to koszt max 25zł). No chyba ze masz telewizor HD w samochodzie to wes Xbox :P

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

Jesli masz ok. 16+ lat to pewnie wychowales sie na PSX - crash bandicoot itd. W takim razie bierz PSP :) Mozesz emulowac gry z psx na psp, sam tak robie i przypominaja mi sie stare dobre czasy niezastapionych gier na psx :) Moge ci dac stronke skad sciagnac gierki na psx

#13 "~diabllo." 16541 STEAM_ID_LAN 0 00:13 45

877.png

5392.jpg

• 2 tygodnie później...
Gość mlody22pl
Opublikowano

ja bym kupił PS2 ablo xboxa;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...