Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem , że są dungeony i piekło ale rady z old man sb nie dam w piekle mnie coś zabija po 10 -15 sek. Więc moje pytanie jest proste skąd wytrzasnąć jakieś itemy?

Opublikowano

Najlepiej idz rozwal shadow orba.Wtedy wleci ci na twój świat meteoryt.Gdy już go znajdziesz to go wykop i zrób sobie meteorytowego seta.

Opublikowano

Widze że początkowy gracz :D Ta świecąca kuleczka to właśnie shadow orb.Znajduje się ona w strefie korupcji zcyli na tej zepsutej ziemi.

Heart_Crystal_and_Shadow_Orb.png

Opublikowano (edytowane)

@UP, Shadow Orb to taka kulka w dziurach na zatrutej ziemi :D (UP SZYBSZY :()

Dr.TerroR - Dobra sprawa, tylko jak się ma słabe eq ciężko jest utrzymać się przy życiu. Nie to, że biją Cie te głowy meteorytów to jeszcze bez obsydianowej czaszki parzy Cię w nogi :D

Ale chyba najlepszym sposobem jest meteoryt, później piekło :P

W swoim przypadku zrobiłem tak, że poszedłem do dżungli na pare godzin i stamtąd wyzbierałem itemsy na Blade of Grass, Ivy Whip, Thorn Chakrum :D, z tym to już poradziłem sobie dalej i wydobywałem z meteorytu :D, teraz lecę na skeletrona :P

Edytowane przez grzebciO
Opublikowano

No tak w terrarie gram 1 dzień , mam jeszcze 1 pytanie jak mogę rozwalić te klocki w okół tego orba bo coś nie mogę rozwalić ich chyba , że gold kilofem ale czy meteor można gold kilofem zbierać ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...