Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2pac żyje?

Cancouis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam nie wiem już w co wierzyć..

Jego muzyka cały czas tętni życiem ;)

A tutaj macie taki filmik..

ps. już dawno temu oglądałem te wszystkie filmiki na yt,zarwałem chyba na tym 2 nocki xD

A po głowie mi to chodziło ponad tydzień xD

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Zyje .

A jak inaczej ???

Opublikowano

Zobaczcie ilu ludzi kocha tak bardzo jego muzykę , wciąż wierzą w to , że TUPAC żyje ! To jest niesamowite ...

Wszyscy chcemy znać prawdę wiedząc o tym że my pieprzeni białasy nigdy nie dowiemy się o jego rzeczywistości to i tak wierzymy w to , że legenda żyje i ma się dobrze.

Poezja pisana przez niego to coś heh nie do opisania ...

Zauważcie jeszcze te 7 - wydaje mi się , że to nie jest przypadek , nie jest to jego ulubiona liczba . Za dużo pokazał od siebie i jego bracia również za wiele powiedzieli w jego temacie odnośnie Kuby .

Reasumując wszystkie dowody wskazują na to , że człowiek legenda naprawdę stoi jeszcze na tym świecie a black haze to tylko przykrywka .

- Jego bracia ( czyt. czarni ) - Tupac żyje ale nie powiemy gdzie bo federalni patrzą

- Hip - hop utracił sens od kiedy Tupac wyjechał na Kube

- Zdjęcia , foty - muzyka Haze .

Wszystko mówi samo za siebie , albo ktoś robi sobie z tego niezłą zabawę albo człowiek legenda - król Hip-Hopu jest nadal na ziemi.

@@ Edit .

ps : Tym którzy robią sobie jaja na temat jego śmierci - jebać białych skurwieli tutaj pokazujecie jakimi jesteście rokowymi śmieciami .Minusujcie szmaty .

Peace.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...