Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2pac żyje?

Cancouis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a kto to ten cały 2pac ? xD bo nie jestem w temacie raper czy ktoś ?

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie żyje zabili go illumaci ;/

http://www.youtube.com/watch?v=YMcz4N7MOw0

7 część o 2pacu

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Też uważam że 2 Pac żyje i się ukrywa, za dużo jest tych pytań bez odpowiedzi i nie wiadomych. Też wolałbym upozorować własną śmierć niż naprawdę być zabitym. A o dziwo Blac Haze ma bardzo podobny głos do 2 Paca, przypadek? :)

Opublikowano

Według mnie 2pac nie był taką cipą żeby ze strachu przed śmiercią sam ją upozorował ... Ludzie dajcie mu spokój...

Świętej Pamięci 2pac

Opublikowano

Też uważam że 2 Pac żyje i się ukrywa, za dużo jest tych pytań bez odpowiedzi i nie wiadomych. Też wolałbym upozorować własną śmierć niż naprawdę być zabitym. A o dziwo Blac Haze ma bardzo podobny głos do 2 Paca, przypadek? :)

Lol przecie black haze to chwyt na ruchanie takich jak ty.Jego głos był przerabiany i próbowali go upodobnić do 2paca - dla manejjj

2PAC NIE ŻYJE I CHUJ

Opublikowano

Dajcie mu spoczywać w spokoju jej ;/ nie żyje kto by się ukrywał od 96 r

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Ludzie spinacie jak 150... 2014r. bedzie to się okarze może ujawni sie najwiekszy raper.. Nie czytałem żadnych książek jak umarł itp. więc nie mówie ,że żyje i nie mówię ,że nie

więc zostawcie ten temat ;] bo jak się domyślam połowa dopiero teraz dowiedziała się kim jest 2pac a 2% z nich może jakiegos book'a ogarnął ;)

Peace

Opublikowano

@mrowadsk

A ty bys sie nie ukrywal jakbys mial w ch*j gosci z bronia na karku? ja bym nawet do konca zycia sie ukrywal na Kubie z milionami kurwa.

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Zacznijmy od tego czy w jakiejś piosence było że obawia się śmierci...Jeśli nie to sprawa chyba zamknięta...

Opublikowano

Najciekawszą teorią jest ta z brodą. Jakim cudem odrosła mu w kilka godzin. Może to było też tak, że ją doczepił, lecz mało możliwe- jaki sens miałby w tym?

Druga rzecz to przesadna interpretacja tekstów. Racja, pisał i śpiewał bez przerwy o śmierci oraz o powrocie z zaświatów, ale nie oznacza to, że zginął i znowu się odrodzi. Miał pewnie jakiś cel w tego typu słowach, a szczególnie "Makavelli" (nie wiem jak dokładnie się to pisze) . Ciągłe pieprzenie o powrocie nie było dość rozsądne, jeżeliby chciał faktycznie wrócić, ale kto wie...

3. Auto Suga przed i po śmierci 2paca. Różnica w felgach może być przez te "flashe" oraz oświetlenie i perspektywę, ale nie zmienia to faktu, iż różnią się od siebie.

Do tego zauważyłem, że na jednym zdjęciu szyba samochodu jest wybita, a na drugim nie (ale nie chce mi się sprawdzać, lecz podejrzewam, że to wina stron auta [czyt. prawe drzwi, lewe drzwi] ) .

Z tymi siódemkami to wg. Mnie totalna nieprawda i w 2014 r. nic się nie wydarzy. Jeżeli 2pac się ukrywa tyle lat to nie ujawni się teraz, gdy w Ameryce populacja gangów jest coraz to większa. Jest On zapewne na tyle mądry, że jeżeli żyje i upozorował swoją śmierć to tego nie ujawni. Jeszcze nawiązując do tego drugiego rapera, który miał podobny głos do Tupaca- w dzisiejszych czasach filtracja głosu jest tak łatwo dostępna i rozwinięta, że nawet ja dałbym radę tego dokonać (tak sądzę) .

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Według mnie - Jest to albo (te wszystkie dowody) zbieg okoliczności :)

albo

TuPac żyje! upozorował śmierć, aby wrócić w wielkim stylu!

Peace!

Opublikowano

Fani próbują się dowiedzieć wszystkiego z kąd wiecie czy zdjęcie z samochodu nie jest zmontowane

Kiedyś widziałem Mi się zdaje że nie żyje ale muzyka pozostanie wieczna ;]

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Moim zdaniem Tupac żyje i ukrywa sie najprawdopodobniej na Kubie.

Teoria 7 - Hmm... Ci którzy wpadli na ten pomysł muszą być geniuszami, ale moim zdaniem to zbiegi okoliczności.

Zdjecia w czasie walki i po walce (w samochodzie) - Wtedy gdy Tupac jest po walce ma ogoloną brode, a w czasie walki ma bródke.

Poprostu zdjecie po walce to fake... Widziałem oryginalne zdjecie.

Z sekcji zwłok to też fejk. Na jakimś teledysku jest koleś który leży na łóżku tak samo jak na zdjeciu z sekcji zwłok na którym rzekomo jest 2Pac.

Tupac ukrywał sie w hotelu, gdy inni upozorowali jego śmierć.

On żyje.

Zbieram +

:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dosyć kontrowersyjny temat .

2pac heh legenda , ukrywa się czy żyję ? To już wiedzą tylko jego najbardziej zaufani ludzie i rodzina .

Jeżeli 2pac naprawdę żyję i upozorował swoją śmierć to zapewne szybko się nie ujawni wgl. wątpie by kiedy kolwiek się ujawnił , żyję sobie w spokoju i odpoczynku .

Dowodów jest wiele ... Ale my biali mamy gówno do powiedzenia i możemy się tylko domyślać .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...