Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powerlevel na 2 PC i na 1 internecie/routerze

hoxies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień jak co dzień. Chciałem jak zawsze rano ustawić bocika na fast planty, jednak tu się rozczarowałem, wbiłem pierwszym kontem na serwer zakładam room, wbijam drugim acc i po chwili. . . "Connection time abnormal gameplay" coś takiego... ( wiecie o co chodzi) myślałem, że to wina cheatów ale bijam bez cheatów i to samo wywala 2 konta jeśli są zalogowane na tym samym serwerze ;C . Czy wy też tak macie, zauważyliście to? Zależy mi na tym aby ta informacja była potwierdzona, bo nie wime czy tylko u mnie tak jest.

Powyższy problem dzieje się gdy mamy 2 PC podłączone pod 1 router (np . radiówka) i mamy to samo ip, wcześniej nie miałem takich problemów. Dzisiejszy Update musiał to zmienić

Opublikowano (edytowane)

Też mam tak czasami podczas normalnej gry ale nigdy nie miałem jak zalogowałem się dwoma kontami na serwer z jednego IP,

myśle, że to możę być zabezpieczenie przed nabijaniem sobie killów i wbijanie LVLa

Edytowane przez hoxies
Opublikowano

To jest przyczyną tego że przerywa wam neta.

Ja innej opcji nie widzę.

Chyba że zależy od nowego update <_<

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

te kicki są spowodowane nie prawidłowymi informacjami wysyłane na server od was.

moze anty virus? Game Booster? jakis firewall?

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

@up dojeb...łeś niedopracowanie warrocka do możliwości używania powerlvla i haków

@topic możliwe że ci przerywa od programów używających internetu gg,torrenty,antywir. itp.

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

miło słyszeć takie informacje tylko szkoda że nie prawdziwe 2 pc na 1 routerze działa i nic. tylko teraz znajdź hacka nadającego się do plvl (jest sirosix ale np mnie nie działa, jedynie na 64bit)

Opublikowano

Na 100% nie jest to spowodowane tym że są jakieś problemy z internetem. wtedy by pisało connection ter....server(jakos tak)

hmm...sprobuj zrobic reinstala. Mozliwe że ten update ci się źle ściągnął i coś się zdupilo np. z texturami. mi taka informacja wyskoczyla dawno temu(kilka razy na dzien) ale wtedy to była chyba wina karty graf. bo po jakims czasie grania textury mi się jebaly i mialem np przezroczystą podłogę(taki wh xD) lub na scianach byly bronie namalowane. moja broń wygladala jak silver edition^^

snikersproject1.png
Opublikowano

u mnie normalnie bocika ustawilem i tylko raz wywalilo jak mi kabel z gniazdka wyskoczyl a tak do tematu to masz cos z kompem zwalone :P

Opublikowano

To nie ten nowy update bo u mnie normalnie chodzi. Może masz coś z netem.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...