Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiem o co chodzii ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę do gry.. (na BG ale to i tak chyba nie ma znaczenia gdzie)lecę samolotem i w momencie kiedy kogoś zzabije nagle mnie wywala: Connection terminated from server.

Czemu tak się dzieje ? Jakieś powody mogą tego być ? Już tak z 5razy mi się zrobiło..

Opublikowano

Mam to samo. Nie używam cheata, nie rozłącza mi neta. Przed chwilą na craterze rozłączyło mnie z serwerem chyba ze 3 razy, za każdym razem w samolocie albo heli. Nie mam pojęcia co to jest. Może jest to związane z tą aktualizacją, która dziś była?

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Opublikowano

mam tak samo na engrene zabiłem gościa w czołgu (strzelałem z samolotu) i mnie wywaliło ,a wczoraj normalnie było

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To samo u mnie <_< :angry: rozwalanie kolesi samolotem to dla mnie frajda... a teraz o... :angry: co do winy netu to raczej nie prawda, mam caly czas sprawne polaczenie a i tak mnie wywala. To bug po ostatnim update.

Opublikowano

Zawsze tak macie ?!

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

Zawsze tak macie ?!

Nie, zaczelo sie to dzis po tej nowej aktualizacji... zwalili serwy... Wczesniej bylo normalnie, lecial kill za killem z samolotu i ladnie wszystko chodzilo. 8S

Opublikowano

Mnie na emblem na UO wywalilo dopiero po kilu P90. Grac sie nie da.. trzeba czekac na update

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...