xKxAxCxPxExR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wyskakuje mi taki błąd[sEVERE]Unexperted exception Java.lang.NullPointerException at dn.c(SourceFile:81) at dh.a(sourceFile1848) at hf.d(sourceFile:471) at hb.c(SourceFile:75) at hb.b(sourceFile:96) at dh.c(sourceFile:329) at dh.a(spurceFile:286) at dh.e(sourceFile:290) at dh.a(sourceFile:227) at ok.a(SourceFile:51) at dh.c(sourceFile:202) at dh.<init>SourceFile:179) at dn.<int>(sourceFile:34) at net.minecraft.server.a(sourceFile201) at net minecraft.server.c(SourceFIle:162) at net minecraft.server.run(sourceFIle284) at bo.run(sourceFile:422) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pundeck Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 sery hamaci tak mają, mi też czasami jak kanapki robie to tak wyskakuje ale potem dobry jest piotrek54 i MinS 2 Zbieram Plusiki + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKxAxCxPxExR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ale on się włoczyć nie chce co ja mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beszta Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Może coś w serwer.proporties źle ustawiłeś W tym pliku od "SERA HAMACHI" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKxAxCxPxExR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wszystko jest dobrze bo już na nim grałem tylko że siostrzeniec mi kompa wyłączył a plicki włoczone all były wiec niewiem co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek54 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Hmm idź do lodówki i odłuż ten ser hamaci , ten błąd oznajmia że jest spleśniały , ja wolę ser gouda < dłużej trzyma A tak na serio: 1. serem - serwerem 2.hamaci - hamachi 3.pobierz pliki serwerowe jeszcze raz , jak chcesz to zostaw folder "plugins" oraz plik server.properties , jeśli nie pomoże to je też skasuj (to może być wina błędu plugina) MinS 1 Nowy profil: http://www.mpcforum.pl/user/608117-piotrek54pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Fan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pokaż mi swoje server.properties O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodo™ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ehh idź do lodówki i odłuż ten ser,to oznacza że masz grzyba pisze, się Hamanchi a nie Hamaci;/ Zbieram siki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatar12 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Poprawiasz go a sam napisałeś błąd pisze się : Hamachi Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi