Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który tank jest najlepszy

wilku44

który tank jest najlepszy  

115 użytkowników zagłosowało

1. 1. który tank jest najlepszy

• Singed
      2
    • Galio
      1
    • Shen
      22
    • Taric
      2
    • Alistair
      10
    • Amumu
      14
    • Gragas
      3
    • Maokai
      3
    • Rammus
      36
    • Mordekaiser
      20
    • Malphite
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

galio to klasyczny tank z mass tauntem, slowem, speedem i shieldem .. nie wiem czy można mieć bardziej tankowe spelle

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Usuń z ankiety Galio, Tarica, Gragasa, Maokaia i Mordekaisera. To są offtanki.

@top

Imo nie ma najlepszego tanka, każdy jest lepszy w czymś, albo Tank X jest useless na Team A, lecz owy Tank X jest wspaniały na Team B, który jest OP na Tanka Y, który jest dobry na Team A. Myśle że nie pomieszałem. Aczkolwiek w "mojej topce" będa Malphite i Shen. Malphite niszczy odbyt swoją inicjacją, a Shen doprowadza do profesjonalnej kurwicy ze swoim laneowaniem i ulti.

@Down

Fakt, ale miesza się go ze sporą ilością AP, nie buduje się go pod full tanky itemy. Chyba, że coś się zmeniło. Ale tak czy tak imo Galio jest bardziej offtankiem.

Wystarczy że taki galio kupi sceptera i w chuj resów.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Dokładnie.. Nie wiem czemu Morde znalazł się na tej liście... To nie jest tank...! A co do tematu to oczywiście Rammus :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

nie widze tu ani volibera ani leaony ani nautilusa ani senjuani ani nawet blizzcranka

ale z nich nadają się tylko volli(niesamowity passive) i możne ten nathlus(przyciaga i uniemozliwia ruch co kilka sec) oraz blizz(przyciąga i podrzuca chyba ) leaona i senjani porażka

Opublikowano

Rammus <3 przynajmniej moim zdaniem , może w przyszłości dodadzą pogromce Rammusa :P

Edit : Nie zauważyłem , że kolega wyżej lekko odkopał temat :).

oficjalnelogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...