Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kolejne nowosci na PL?

Reserve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten s26 powinien wyjśc tak pod koniec czerwca ;p tak mi się wydaje ;p ale nie jestem pewien.

Combat 18.

Opublikowano

Michałek - wg. mnie bardzo prawdopodobne :D

Jak już pisałem w innym temacie to wczoraj było kilka tematów na boardzie ale od razu szły do kosza bez żadnego wyjaśnienia więc albo Team już porządnie się wk****l tymi pytaniami albo coś jest na rzeczy ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Dzieki za informacje up . Trzeba czekac widocznie moj lvl up 66 poczeka ;p.

A moze zagra ktos ze mna na s 11 jinno? jak ktos zainteresowany to pisac 19043553

ZBIERAM +

Opublikowano

Jeśli chce ktoś pograć zemną na S4 Chunjo niech pisze ;]

Chętnie pomogę :> 75 Ninja

A tak wgl. to serwer zaraz ON będzie i się przekonamy co GF nam sprawiło :))

S3* Chunjo

:)

Opublikowano

jedni sa tepi ze szok.graja w ta gre sporo czasu a nie moga wbic do swego pustego lba ze konserwacje zazwyczaj sa w czwarteok od 10 do 12 i co pare minut spamuja psotami czy nadal jest konserwacja.co za nooby ja piernicze.dodadza pare misji lipnych jak zawsze robia wielkie chalo.ciekawe ile misji nie bedzie zbugowanych i czego tym razem nie zepsuja.

Opublikowano

na stronie napisali ze będą dość dobrze nagradzane te misje a co do npc i mobow nic nie wiadomo

Opublikowano

OKey dzieki. Ale neisety ja nie porobie tych nowych misji. siedze w v2 szkoda wychodzic a co wy o tym myslicie bo mam jeszcze 14 przepustek.

ZBIERAM +

Opublikowano

Ogółem mówiąc - ch*** z grzybnią. Na 50+ lvl mam bić niedzwiedzie albo wilki? Smiechu warte.

Jak zawsze Team zaliczył klape.

2l6yat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...