Reserve Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam Jak zapewne wiecie dziś konserwacja No to wchodzę na boarda a tam Art nabazgrał coś takiego: Konserwacja (16.06.2011): Nowe zadania, nowe wyzwaniaDrodzy Gracze! Agresywni przeciwnicy, dzikie zwierzęta i upadli bogowie - tylko najodważniejsi mogą prowadzić życie bohatera. Teraz jest o wiele bardziej ekscytująco: Dowiedź swojej wartości wykonując nowe zadania, odkryj historie o życiach osadników i zdobywaj dodatkowe punkty doświadczenia! Dziesięć nowych zadań będzie oferować fascynujące historie związane z mieszkańcami trzech królestw. Zdecyduj się na wcześniej nieznane przygody zaczynające się już od poziomu 7! Czy jest to ochrona szlaków handlowych, mroczna wyprawa, a może specjalna zbroja - wojownicy tacy jak Wy, nagradzani są sporą ilością punktów doświadczenia. Czy masz wystarczająco dużo odwagi na to potężne wyzwanie? Dowiedz się tego w świecie Metin2 Link oryginał: http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=7587147#post7587147 Co o tym myślicie? Bo ja niezmiernie sie ciesze gdy wejde i bede mial 30 nowych misji typu wydrop bez (jak przy zadaniu z olejkiem pirzmowym :P). Mam nadzieje jednak że przynajmniej będą ciekawe Zapraszam do dyskusji PS. Mam nadzieje że dobry tag @EDIT: Ale tego + za info to mogibyście strzelić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja mam nadzieje ze dodadzą tez jakieś misje na +80 lvl , a nie tylko biolog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Teraz jest ta konserwacja? Bo nie mogę się zalogować do metka tylko ... Ja też się cieszę trochę expa wleci i zawsze ciekawsza gra Ale jak mam np. 60lv to będę miał te questy z 7lvl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reserve Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Raczej tak. Ja jak wszedłem po konserwacji miałem na 50+ lvlu misje z olejkiem pirzmowym a ona jest na 3 albo 4 lvl. Nie pamietam dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Działa wam teraz metek? Czy jest ta konserwacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Konserwacja jest . Jeszcze jakieś 10 min i powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMiz Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Też mam taką nadzieje jak NateeR. Z samym biologiem jest ciężko. Jedyna porządna misja, jest na 75lvl. W anv1, z stronami pamiętnika czy podręcznika. Może też dodadzą biologa na 96lvl sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnej Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 no to ciekawie ;d ooooo i może nowa mapka wejdzie ;d chyba Konserwacja jeszcze 10-15 min ;p Combat 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Myślę ze o nowej mapce to możemy na razie pomarzyć , najpierw niech dodadzą te misje : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydzio00 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 moze dodza 120 lvl max to by bylo git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnydziad Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ciesze sie, ze beda nowe misje, ciekawych misji nigdy dośc A co do tego dodatkowego expa to chyba event jakis. Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 W niedługim czasie będzie event z piratem tanaka A co do tych nowych map i lvl to nie podniecajcie się tak bo napisali że dodają tylko misje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Myślę, że o nowej mapce by informowali Dodadzą nowe misje ( oby ciekawe nagrody ). Mam nadzieję, że fabuła tych misji będzie w miarę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IssAc1996 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 a wy dalej gnijecie na pl'u ? Nie oplaca sie grac jak narazie Metin2.Co.Kr Kupie ! ; Ku Czar. Ostrze Pomoc Smoka ; Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 ) Oz Błogo, Czarowana Zbroja Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5 Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz Nick ; Spok0jnyWP Lvl ; 47 + Koń ; Bojowy ( 12 lvl ) Nick ; Nerw0wyBuff Lvl ; 26 Koń ; Brak JINNO ! Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 a wy dalej gnijecie na pl'u ? Nie oplaca sie grac jak narazie Privy się bardzo szybko nudzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdiPlxD Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dalej nie możecie się połączyć z PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @UP Tak dalej OFF, gdy będzie ON napewno pojawi się tutaj informacja bo ktoś napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reserve Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dalej, dalej Chyba naprawdę dużo tych misji dodadzą Miejmy nadzieje że HS akurat nie uptade'ują Btw. Ale tego + za info to moglibyscie dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawko Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No aby hs'a nie zmieniali bo osobiscie cisne na wait hacku ;P Dzis kamyczek poleciak ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 HS aktualizują we wrześniu Dziś tylko questy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reserve Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A ja dziś od 4 nad ranem do 7:30 metki na Sohan i dupa. Ani pół wartościowego itemka Ale coś im za długo zabiera jak na same misje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnej Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 i żeby te questy dawały sporo expa ;d + ciekawe itemy ;d Combat 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Oprócz misje pewnie dodają jakieś małe usprawnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reserve Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Znając GF to o itemach pomarzyć można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałeeek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zaraz wam kopary opadną jak s26 zobaczycie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.