Skocz do zawartości

[Dyskusja] O Metinie

.Scofield.

Rekomendowane odpowiedzi

Od czego można się tu uzależnić?

Jak można expić godzinami? Przecież ten exp to tylko trzymanie spacji i klikanie w poty, cały czas te same mooby się respią bez żadnych zmian choćby we wyglądzie i tak w koło chuja

PVP? Marne 5 skilli i tyle - co w tym ciekawego?

Postacie? Każda wygląda tak samo - No chyba, że kupisz se fryzure z IS o.O

Jebnijcie się w łeb i zastanówcie się w co wy gracie, i jeszcze kase na to wypierdalać LOL :huh:

Radzę zakończyć przygodę z tym czymś tak jak ja

Teraz wy się wypowiadajcie :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla mnie fajna gierka .. Ale tak jak Scofield Powiedzial ze nie wie jak można napier.. całymi dniami na expie samemu .. Dlatego kupilem em2 ;d. Gra jak gra .. Faktycznie dla mnie juz sie powoli robi monotonna ale jak gram z Em2 to jest git ;p

Do neosów : Wole wydać 30zl na bota niz 30zl na sm czy yang .

ZBIERAM - !!!! :)

No właśnie kupileś EM2, a ono expi za ciebie więc ty w ogóle nie expisz.. poza tym ta gra uzależnia i warto z nią skończyć

Zwróć uwagę na to, że ta gra tylko ciągnie kasę (GF) i nie warto grać u firmy której na graczach w ogóle nie zależy... jakiś czas temu nawet zmniejszyli ilość kupowanych SM o 5, taka dobra firma, że aż chce się tam grać <_<

Gra w ogóle nie ma fabuły, ani tego klimatu co 3 lata temu

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Ja juz mam prawie miesiac abstynencji od metina i dobrze sie z tym czuje :)

Tak naprawde to metin jest tak uboga gra mmorpg,malo itemow,skili,postaci,map.

W porownaniu do Cabala czy tez do Lol'a to gra jest monotonna i nudna :)

Serio :P ale nadal wiedze o metinie mam jak malo kto wiec pomagac moge ;d

sstwc.jpg

Ja wiem tyle, że będę grać w tę grę dopóki będzie można sobie dorobić na sprzedaży kont, kamieni duchowych na allegro itd. :D . A dla samej frajdy? Szczerze, to bardzo się dziwię ludziom, którzy grają w to całymi latami i jeszcze wydają na to wielkie pieniądze o.O . Jest tyle różnych gier, że to chyba jednak uzależnienie, że tak się trzymają tego metina. Fakt, że gierka nawet fajna, rozbudowana, dużo opcji, ale słabe strony są na serio, aż nazbyt widoczne. Fabuła durna, do tego idiotyczne misje typu: przynieś mi jakiś olejek bo śmierdzę, albo wyrżnij kilkadziesiąt kobiet żołnierzy, bo jedna zajumała mi spinkę xD , do tego cała "trudność" tej gry polega na tym jak dużo poświęcisz na to czasu i ile wydasz kasy na IS lub allegro.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

1.W tą grę gra najwięcej ludzi w Europie.

2.Nie ma innej takiej gry, w której możesz bić grupowo mobów.

3.Wymagania są małe i gra dużo nie waży.

4.Inne gry się nudzą po tygodniu.

5.Gram w tą grę 3 lata, wiem co mówię...

Wymień mi chociaż jedną grę, w której bijesz moby masowo itp... Chyba takiej nie znajdziesz... + Polską !

Runes of Magic - Znudziła się po tygodniu.

Mu Online - Znudziła się po dwóch dniach.

4Story - Znudziła się po trzech dniach.

Shaiya - Znudziła się po dwóch dniach.

ITP...

Gram tylko w:

Metin2 - NevrasT

CrossFire

Czasami trochę Minecraft...

KAŻDA INNA GRA TO GÓWNO (Te co się bije po jednym potworku)! [Mmorpg]

@.Scofield. - Jak z tym skończyłeś to w to nie graj i usuń swój poradnik, który masz w sygnie... Jak Cie tibia tak zainteresowała to graj w nią... myślisz że napiszesz teksty że metin to gówno i każdy będzie grał w te głupkowate inne gry... Bicie jednego potworka...

Jeśli nic w grze nie osiągnąłeś to zawsze tak będziesz mówił/pisał.

No właśnie kupileś EM2, a ono expi za ciebie więc ty w ogóle nie expisz.. poza tym ta gra uzależnia i warto z nią skończyć

Zwróć uwagę na to, że ta gra tylko ciągnie kasę (GF) i nie warto grać u firmy której na graczach w ogóle nie zależy... jakiś czas temu nawet zmniejszyli ilość kupowanych SM o 5, taka dobra firma, że aż chce się tam grać <_<

Gra w ogóle nie ma fabuły, ani tego klimatu co 3 lata temu

Która gra MMO nie uzależnia ? Inaczej...

My nie jesteśmy uzależnieni od samej gry. Tak naprawdę od naszego wirtualnego odbicia jakim jest nasza postać. W grze czujemy się lepsi, dążymy do czegoś choć sami czasem nie wiemy do czego.

Nie ukrywam - jestem uzależniony. Od pikseli składających się w postać wojownika. Od czego jeszcze? Od ludzi siedzących za monitorem komputera grających innymi pikselami. Grałbyś na serwerze na którym byłbyś sam? Ja nie. W metina grają ludzie szukający znajomości, ludzie niedowartościowani. Nie myślcie, że mówię iż macie zbyt niską samoocenę bo mówiłbym także o sobie. Są ludzie tacy i tacy. Ja gram bo mogę się oderwać od ponurej, nieraz dającej po dupie rzeczywistości. Powinniśmy pamiętać o świecie realnym.

"Nie warto grać u firmy której na graczach nie zależy" GF, bo pewnie tą firmę masz na myśli, nie tyle co jej na graczach nie zależy co po prostu najważniejsza dla niej jest kasa. Wiesz dla czego polski Metek jest tak opóźniony w rozwoju? Bo Niemcy wiedzą, że ciemny, polski lud to kupi bez względu na stan. Niestety, mamy swoją opinię. Ale wracając do tematu. Firmy tego typu właśnie tak funkcjonują. Nie zależy im na nas tylko na pieniądzach, które wydajemy.

Nie znajdziesz gry online, którą prowadzi firma chcąca jak najlepiej dla graczy.

Wniosek?

Nic nie poradzisz. Nie oczerniaj MT2 i graczy bo po prostu to nie my jedyni się uzależniliśmy i nie jedyni wydajemy na gry online realne pieniądze. Nie chcesz grać? Jasne. Nie mam nic do tego jakże i większość graczy. Jednak jeżeli się od uzależniłeś to nie nakłaniaj do tego innych ludzi. Człowiek ma tak, że gdy się go do czegoś namawia, robi odwrotnie. Wielu z nas musi jeszcze zaczekać. Jedni dorosnąć, drudzy zmądrzeć, następni postawić sobie inny cel niż gra.

113331483371297180698.jpeg

na PL'u to juz sie calkiem nie oplaca grać, ponieważ np: kiedyśtam zarobiles 6kk na sprzedawaniu medali i masz przerwe a teraz jeden z nich kosztuje 6kk czyli cala praca była na marne... . Pozostają juz tylko zagraniczne globale lub privy.

Czasami gra jest ciekawa, ale jak przyjdzie expic na niektórych levelach...

Mi to strasznej różnicy nie robi jak kowal coś spali lub strace jakąś rzecz, a NeO to co po takim sie spodziewać? Kompa rozwali albo coś xD

[size="3"][color="#00FF00"][font="Arial Black"]ZBIERAM +[/font][/color][/size]

[url="http://www.mpcforum.pl/user/343017-protetezz/"]Wbijać[/url]

[img]http://r9.fodey.com/2177/b092837fafca40cfb354a0d84c22a9fb.0.gif[/img]

@UP dawio966

A wez sciagnij sobie LineAge2 ale kronike Interlude :)

Jest to mmorpg po angielsku ale z poradnikami na necie da sie rade :) L2 w porownianiu do metina to tak jak porownac malucha vs mercedes :)

Gralem swego czasu w lineage ale na privach bo na oficiala nie mialem kasy

Wiec jak szukacie nowyh przygod to naprawde polecam Lineage bo naprawde wciaga i jest przyjemna :)

rendersnewlamborghinimu.png

na PL'u to juz sie calkiem nie oplaca grać, ponieważ np: kiedyśtam zarobiles 6kk na sprzedawaniu medali i masz przerwe a teraz jeden z nich kosztuje 6kk czyli cala praca była na marne... . Pozostają juz tylko zagraniczne globale lub privy.

Czasami gra jest ciekawa, ale jak przyjdzie expic na niektórych levelach...

Mi to strasznej różnicy nie robi jak kowal coś spali lub strace jakąś rzecz, a NeO to co po takim sie spodziewać? Kompa rozwali albo coś xD

dokładnie... na PL'u już się nie opłaca grać... nie chce się i są kosmiczne ceny... ale jakieś privy [Hardy] to można :) .

@ahmedxd - Heh... widziałem już tą grę... i nawet grałem... na privie... lecz gra się znudziła bardzo szybko... i wszystko po angielsku...

Metin lepszy ;)

@dawido966

Co kto woli ale popatrz na Metka ile jest bugow/haxow a znajdz mi na Lineage :) swego czasu na privach dziala L2 PHX mogles sobie bronie ulepszac nawet do +1111111111111 ale juz teraz to nie dziala, i jaka jest roznica pomiedzy GameForge a NCSoft :) Ja w metka pykam ale na botach itp. bo normlanie expic i grac uczciwie to nie ma juz dla mnie sensu

rendersnewlamborghinimu.png

Ja np gram z nudów dla zabawy.Nie jestem uzależniony ani nic podobnego

Gdybyś nie był uzależniony to byś nie grał w Metina ze względu na jego stan . Też kiedyś mówiłem, że gram z nudów. To tak jak z papierosami i alkoholem. Alkoholik stwierdzi, że problemu nie ma, pije bo lubi albo nie ma nic innego do roboty bo życie go zbiło dostatecznie i musi odreagować. Nałogowy palacz powie Ci, że pali by się odstresować. A czym jest ten stres wywołany? Tym, że nie ma fajki w gębie. Na tym polega uzależnienie. Jesteś być może niedostatecznie dojrzały by otwarcie się przyznać do problemu bądź go po prostu nie zauważasz.

113331483371297180698.jpeg

@dawido966

Co kto woli ale popatrz na Metka ile jest bugow/haxow a znajdz mi na Lineage :) swego czasu na privach dziala L2 PHX mogles sobie bronie ulepszac nawet do +1111111111111 ale juz teraz to nie dziala, i jaka jest roznica pomiedzy GameForge a NCSoft :) Ja w metka pykam ale na botach itp. bo normlanie expic i grac uczciwie to nie ma juz dla mnie sensu

No dobra... może gra dobrze dopracowana itp... ale i ja w takie gry nie gram... ile to w ogóle ma GB ?... 10... ?

Dużo razy już metin mi się znudził... ale jak miałem zaczynać grać w inną grę to :huh: po paru dniach przestawałem, takie gry te nudne...

Gram i będę grał w metina...

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Dyskusja] O Metinie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...