Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość uridium dziennie na bocie

aspion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie, co ty do chuja robisz na forum z botami?

Wszyscy mówią, że trzeba robić przelewy. Nie trzeba ich robić. Lecz wtedy, po pierwsze, FE zdobywamy w... bardzo długo :)

A później, żeby porobić wyloty na wrogie firmy trzeba tygodniami bić alieny... Jest prostsza droga - przelew w mhh. Natomiast dla tych, którzy nie chcą wydawać kasy, stworzono boty, które za nas tygodniami biją alieny :)

My później tylko wydajemy owoce pracy naszych botów i można spokojnie polatać po wrogich firmach. :rolleyes:

Opublikowano

ja nie urzywam botów to nie wiem ale wole nawet nie ryzykować utratą konta ja wole jak normalny i porządny gracz grać i to jest dobre :) przynajmniej mam potem sfatysfakcje z gry a nie naboci się i potem nie bd miała sensu cała gra pozdrawiam all bocących

To po chuja sie tutaj w ogole udzielasz? Zrobiłem 3 FE bez bota więc nie pierdol mi tu o satysfakcji. Na pl1 kupiłem 16 irysów bo raz mi pękły. Teraz mam w dupie BP i nie mam zamiaru przelać im na konto ani grosza. Niby z jakiej racji gra potem nie będzie miała sensu? Zrobienie FE to żaden wyczyn. Najważniejsze jest umieć grać, chociaż bez ammo ci nawet dobra gra nie pomoze. A ammo i podwojnych bosterow bez bota lub przelewu nie zdobędziesz zbyt wiele. Ja wole tą pierwsza opcje czyli bota. Ci też radze sie zastanowic, czy warto napychac kieszenie dla jakiegos prezesa BP. Jeśli wcześniej nie używałeś bota to utrata konta nie ryzykujesz. Za pierwszym razem masz tylko ostrzeżenie.

Pozdro...

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...