aspion Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam. Mam taką rozkminę - jakim cudem niektórzy mówią, że są wstanie zarobić 250 k uridium w ciągu dnia? No sory, ja w 24 h bez podwajacza ledwo 40 k uri [czyli z podwajaczem koło 80] więc gdzie tu jest 250 k? Czy po prostu chcą się dowartościować kłamstwem? Odnośnik do komentarza
seba445pl Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja zbieram na 24h z Kbot i podwajaczem 160k urki... We are Anonymous... We are Legion... We do not forgive... We do not forget... Expect Us... Odnośnik do komentarza
Gość Pan Maciek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To bylo zanim ludzie napalili sie na KBota Licze ze teraz dostaniecie po banie, i znow moje 250k dziennie wroci Na serio, tyle dziennie zbieralem lajtowo. Teraz zbiera zamiast po 10k na godzine po 6-8k na godzine Odnośnik do komentarza
hardware Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 killer a te 8 6 k to z podwajaczem tak wyciagasz czy bez POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D Odnośnik do komentarza
Gość Pan Maciek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 killer a te 8 6 k to z podwajaczem tak wyciagasz czy bez Oczywiscie z podwajaczem Odnośnik do komentarza
hardware Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 no tak mysle skąd taka ilosc he he :rolleyes: POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D Odnośnik do komentarza
grindzio19 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 mi jak zostawiałem na 6 h to od 10-46k(max to w 6h:31min miałem 45500ur)i uri zbierało ( jak miałem jakimś fartem licencje na 2 dni) bez podwajacza ... Odnośnik do komentarza
hardware Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 a wie ktos jak jest z tym sprawdzaniem kont co ile tak mniej wiecej robia i czy kazdego bociaza wychacza czy jak uzywa ktos np kbota umiejetnie to wtedy nie złąpia takiego? POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D Odnośnik do komentarza
Gość Pan Maciek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zobaczymy. Kiedys opieralo sie o to, ze byl skrypt, szukal botow, jak znalazl to banowali wszystkich jednego dnia by nie wyedzieli za jakiego bota konkretnie dostali bana. Teraz? Chuj wie, pewnie przeleca konta po czasie online, i logowaniach Odnośnik do komentarza
Kolek321 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam drogich panów. Nie jestem obeznany, można wiedzieć skąd ten Podwajacz bierzecie? Odnośnik do komentarza
dunio99 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam drogich panów. Nie jestem obeznany, można wiedzieć skąd ten Podwajacz bierzecie? uridium -> pakiety korzysci -> podwajacz koszt 45 zl Odnośnik do komentarza
aspion Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie wiem jakim cudem, mając podkręconego leonka FS zbieram wyłącznie 1,5k-2 k w godzinę, czasem mniej, wątpie czy te 20 prędkości więcej na vedze tyle daje. Czy to może z mojego biobota wynika, który jest gorszy od kbota? Odnośnik do komentarza
Gość Pan Maciek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie wiem jakim cudem, mając podkręconego leonka FS zbieram wyłącznie 1,5k-2 k w godzinę, czasem mniej, wątpie czy te 20 prędkości więcej na vedze tyle daje. Czy to może z mojego biobota wynika, który jest gorszy od kbota? 1. Wynika z bocenia: a) Na 1 gali Bocisz na alieny? c) Podwajacz d) Pamietajmy o podkreceniu zlotem Odnośnik do komentarza
_Quake_ Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Żebyś ty wiedział ile w boceniu daje 20 prędkości więcej. Oczywiście wina też bota, płatne zawsze są lepsze Ja z Golcem FS (o 10 wolniejszy) zbierałem po max. 3k / h tera z wegą FS ok 4k / h Odnośnik do komentarza
arrek001 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tak, prawdopodobnie dlatego. KBot i IBot są botami najszybciej zbierającymi skrzynki. Odnośnik do komentarza
666robo666 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ja na kbociku golcem FS tylko 18tys KTO BOTUJE TEN URKI NIE ŻAŁUJE Odnośnik do komentarza
aspion Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 1. Wynika z bocenia: a) Na 1 gali Bocisz na alieny? c) Podwajacz d) Pamietajmy o podkreceniu zlotem Tak, bocę na 1 gali [zbieram boxy], podwajacz mam zamiark upić, napędy podkręcone na ponad 20 tyś. minut więc na trochę starczy. Ostatnio nawet spada do 1k uri/ h Chyba będę musiał kupić kbota... Odnośnik do komentarza
Gość Pan Maciek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Kup Bota, Kup Podwajacz, Zbieraj boxy na x-8 Odnośnik do komentarza
aspion Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Kup Bota, Kup Podwajacz, Zbieraj boxy na x-8 Ale tam są częściej wrogowie, więc chyba lepiej jak będę bocił na x-1. Czy może na x-8 jest więcej z boxów? Odnośnik do komentarza
kombass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ale tam są częściej wrogowie, więc chyba lepiej jak będę bocił na x-1. Czy może na x-8 jest więcej z boxów? Jak masz powyżej 7 lvl to nie boć już na x-1...tylko na innej mapie. Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator Odnośnik do komentarza
aspion Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jak masz powyżej 7 lvl to nie boć już na x-1...tylko na innej mapie. Właśnie specjalnie nie wbijam, żeby bezpiecznie na x-1 bocić Odnośnik do komentarza
Gość Pan Maciek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Właśnie specjalnie nie wbijam, żeby bezpiecznie na x-1 bocić Na x-8 zadko kiedy mnie kto ubija, a i tak mam milion kuponow z GalaxyGates, z darmowej energi A zbiory sa 2x wieksze niz na 1 gali Odnośnik do komentarza
Only Head Shot Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ja nie urzywam botów to nie wiem ale wole nawet nie ryzykować utratą konta ja wole jak normalny i porządny gracz grać i to jest dobre przynajmniej mam potem sfatysfakcje z gry a nie naboci się i potem nie bd miała sensu cała gra pozdrawiam all bocących Odnośnik do komentarza
aspion Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ja nie urzywam botów to nie wiem ale wole nawet nie ryzykować utratą konta ja wole jak normalny i porządny gracz grać i to jest dobre przynajmniej mam potem sfatysfakcje z gry a nie naboci się i potem nie bd miała sensu cała gra pozdrawiam all bocących Dobra ziomuś, ale my tu nie piszemy czy to ma sens czy nie. Nie będę pakował w tą grę kilkuset zł, żeby się pobawić. Odnośnik do komentarza
hardware Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 dla mnie to ma własnie sens zeby kasy bp nie nabijac POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.