Skocz do zawartości

Ilość uridium dziennie na bocie

aspion

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek

To bylo zanim ludzie napalili sie na KBota :)

Licze ze teraz dostaniecie po banie, i znow moje 250k dziennie wroci :D

Na serio, tyle dziennie zbieralem lajtowo. Teraz zbiera zamiast po 10k na godzine po 6-8k na godzine :(

Gość Pan Maciek

Zobaczymy.

Kiedys opieralo sie o to, ze byl skrypt, szukal botow, jak znalazl to banowali wszystkich jednego dnia by nie wyedzieli za jakiego bota konkretnie dostali bana.

Teraz? Chuj wie, pewnie przeleca konta po czasie online, i logowaniach :D

Gość Pan Maciek

Nie wiem jakim cudem, mając podkręconego leonka FS zbieram wyłącznie 1,5k-2 k w godzinę, czasem mniej, wątpie czy te 20 prędkości więcej na vedze tyle daje. Czy to może z mojego biobota wynika, który jest gorszy od kbota?

1. Wynika z bocenia:

a) Na 1 gali

B) Bocisz na alieny?

c) Podwajacz :)

d) Pamietajmy o podkreceniu zlotem :D

1. Wynika z bocenia:

a) Na 1 gali

B) Bocisz na alieny?

c) Podwajacz :)

d) Pamietajmy o podkreceniu zlotem :D

Tak, bocę na 1 gali [zbieram boxy], podwajacz mam zamiark upić, napędy podkręcone na ponad 20 tyś. minut więc na trochę starczy. Ostatnio nawet spada do 1k uri/ h

Chyba będę musiał kupić kbota...

Gość Pan Maciek

Właśnie specjalnie nie wbijam, żeby bezpiecznie na x-1 bocić

Na x-8 zadko kiedy mnie kto ubija, a i tak mam milion kuponow z GalaxyGates, z darmowej energi :)

A zbiory sa 2x wieksze niz na 1 gali :D

ja nie urzywam botów to nie wiem ale wole nawet nie ryzykować utratą konta ja wole jak normalny i porządny gracz grać i to jest dobre :) przynajmniej mam potem sfatysfakcje z gry a nie naboci się i potem nie bd miała sensu cała gra pozdrawiam all bocących

Dobra ziomuś, ale my tu nie piszemy czy to ma sens czy nie. Nie będę pakował w tą grę kilkuset zł, żeby się pobawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Ilość uridium dziennie na bocie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...