Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Crafterzy > Potrzebna ekipa!

S4you

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników mpcforum.pl, chciałbym stworzyć wreszcie jakiś potężny serwer Minecraft, który utrzyma się długo, a nie upadnie kilka dni później z powodu nie zgranej ekipy czy też braku funduszy na serwer dedykowany.

Serwer dedykowany właśnie otrzymałem, 150 slotów z niego wyciśniemy. Poszukuję trzech-sześciu osób do ekipy.

Wzór:

Imię:
Doświadczenie:
Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako:

Opublikowano

Imię:Oskar

Krótko o sobie:Interesuje sie grami komputerowymi i sztukami walki ;)

Doświadczenie: Gram w minecrafta grubo ponad rok mam premium . Mialem kilka razy swoj serwer hamachi ;)

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Dawanie Cuboidow,Projektowanie budowli-miasta oraz pilnowanie porzadku na serwerze

Kontakt : Pisac na PM

Butonn.png
Opublikowano

Imię: Wiktor

Krótko o sobie: Lubie sie zajmowac komputerami, telefonami, lubie grac w najnowsze gry,

Doświadczenie: Miałem swój serwer VPS, potrafię obsługiwać linuxa, bukkita, gram w minecrafta od wersji 1.1, Oczywiście oryginał :)

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Administrator, Technik serwera oraz chciałbym pomagać ludziom i budować miasta.

Opublikowano

Imię: Michał

Krótko o sobie: Lubie gry komputerowe i zajmuje się różnymi eksperymentami z plikami np.: serwerów minecrafta. W minecrafcie posiadam nick: MMayHemPL. Dziennie poświęcam na minecrafta większość dnia(od 5-10h) więc świetnie bym pomagał.

Doświadczenie: Gram w Minecrafta od bodajże 1 października 2010 roku. Mam od kilku miesięcy konto premium oraz własny oryginalny skin. Uważam, że moje dotychczasowe serwery były świetne. Mało ludzi się posługuje tak dobrze red stone'm jak ja. Jestem twórcą większości nowych stacji oraz innych fajnych zabawek w minecraft.

Ostatnio założyłem konto na YouTube.pl. Co to ma do rzeczy? wystarczy obejrzeć kilka moich filmów :) Widać co potrafię

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Stawianie ludziom ochrony(cuboida) na jego teren oraz pomaganiem nowym użytkownikom. czyli Moderator/ViceAdmin

Kontakt: gg: 13024670 lub PM. No ewentualnie mój kanał na yt:

http://www.youtube.pl/user/MMayHemPL

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!

Opublikowano

Imię:Igor

Krótko o sobie:Interesuję się piłką nożna,ręczna i grami komputerowymi.

Doświadczenie: Gram w minecrafta 5 miesięcy miałem swój serwer dedykowany.

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Dawanie cuboidów,pilnowanie porządku,pomaganie.

Kontakt : gg:9495213 lub pw

Opublikowano

Imię: Daniel

Krótko o sobie: Lubie gry typu minecraft, nie stwarzam problemów, miły, twórczy itd.

Doświadczenie:W minecrafta gram od grudnia poprzedniego roku, miałem dużo swoich serwerów, znam się bardzo dobrze na pluginach, dużo projektowałem budowli, dla kilku serwerów tworzyłem mapy.

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Chciałbym zostać osobą tworzącą mape, tzn. ratusz, spawn itd. w zależności od typu serwera.

Inna uwaga: Nie chciałbym tylko adminować na serwerze, chciałbym również też pograć sobie na serwerze, między innymi dlatego ide tylko na budowniczego.

Kontakt: GG: 10748113 Skype: Ultrafight1 TS3: 178.19.107.26 (Inne Gry>Hussaris).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Krótko o sobie: Jestem uczniem Technikum. Jestem miły, odpowiedzialny,cierpliwy.

Doświadczenie: Posiadałem jeden serwer do Minecraft'a który rozpadł się po około 4 miesiącach, powód: brak funduszy. Oczywiście posiadam konto premium, które świadczy że nie jestem w tym laikiem.

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Posada Moderatora(czyli to co na Moderatora przypada).

Kontakt: Gadu 11211981 lub Skype skipper8501

Opublikowano

Imię:Paulina

Krótko o sobie:No hej ,jak widać mam na imię Paulina , wciągnęłam się w mc jak w żadną inną grę... Lubię różnego rodzaju sporty takie jak kosz , siatkówka , czy piłka ręczna...Na ogół tańczę...

Jeżeli będzie taka możliwość mam mikrofon i kontakt nie będzie taki trudny.... PS: z charakteru nie jestem trudna bez obawy^^

Doświadczenie:Gram w MC jakieś 2 miesiące... co nie może się równać z moimi konkurentami że tak powiem:)

chciałabym*zająć miejsce w ekipie jako:Stylistka ( wole to od budowniczki)^^ Chciała bym się wykazać...

Od siebie: Jak na swoją klasę jestem dobra z angielskiego i Informatyki... Mogę się wykazać przy robieniu np : stron internetowych ...^^

Chciałbym * - no sorki no literówka... choćby udowodnię to na komunikatorach głosowych

sygnaturkaj.jpg
Opublikowano

Imię:Mariusz

Krótko o sobie:No mam na imię Mariusz mieszkam w Węgrowie

Doświadczenie:gram w MC jakos tak od grudnia

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako:mod, admin zalezy co bedzie wolne

P.S jak cos to umiem duzo komend

Opublikowano

Imię: Kamil

Krótko o sobie: Jak każdy tu chyba - lubię gry, jeżdzić na rowerze, pływać, grać w piłkę nożna, oglądać filmy itd. Wyróżniam się tym że jestem ogarnięty, mam czasem dobre pomysły.

Doświadczenie: W Minecraft'a gram kilka miesięcy, szukam tego jedynego serwera :) Mam oryginał. Znam większość pluginów, mogę podać kilka dodatkowych które zagwarantują przyjemniejszą rozgrywkę.

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Najbardziej odpowiadałaby mi posada Admina, ale nie będę adminem który wchodzi raz na kilka dni tylko będę jak inni budował sobie dom itd. Ale zawsze slużył pomocą i dobra radą. Oczywiście budować potrafię więc mogę pomagać w budowlach "dla miasta".

Opublikowano

Imię: Mikołaj

Krótko o sobie: Jestem ogarniętym, miłym uczniem klasy prawie już 2 gimnazjum. Zajmuję się hackingiem i stronami internetowymi. Byłem administratorami wielu stron internetowych tych znanych jak i nie.

Doświadczenie: W minecraftcie jestem dobry. Znam wiele komend, ale, jeśli niektórych nie znam wystarczy mi coś powiedzieć a na pewno ogarnę to w mgnieniu oka.

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Budowniczy aka Moderator w minecraftcie

Ps. Mam listę bardzo zajebistych pluginów ;]

@edit

Jeszcze chciałbym dodać ze jestem nawet dobrym grafikiem.

Chcesz wiedzieć więcej zapraszam na pw albo gg 3....15 podam ci na jakich stronach byłem administratorem i moje dzieła

minecraft24h.png

Poszukiwani redaktorzy! Wynagrodzenie doładowania do sieci komórkowych!

Opublikowano

Imię: Kamil

Krótko o sobie: Jak każdy tu chyba - lubieę gry, jeżdzić na rowerze, pływać, grać w piłkę nożna, oglądać filmy itd. Wyróżniam się tym że jestem ogarnięty, mam czasem dobre pomysły.

Doświadczenie: W Minecraft'a gram kilka miesięcy, szukam tego jedynego serwera :) Mam oryginał. Znam większość pluginów, mogę podać kilka dodatkowych które zagwarantują przyjemniejszą rozgrywkę.

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Najbardziej odpowiadałaby mi posada Admina, ale nie będę adminem który wchodzi raz na kilka dni tylko będę jak inni budował sobie dom itd. Ale zawsze slużył pomocą i dobra radą. Oczywiście budować potrafię więc mogę pomagać w budowlach "dla miasta".

Zaakceptowany, zgłoś się na PW zostawiając GG.

Opublikowano

Imię: Mikołaj

O sobie: Zajmuję się komputerami oraz chciałbym w przyszłości. Miałem własny serwer ,który stał 1miesiąc albo dłużej ale nie pamiętam (usunąłem go bo mi się znudził) nie miałem dedyka ponieważ na to mnie nie stać.Jestem ogarnięty jak na swój wiek. Łatwo mnie nauczyć nowych rzeczy. Lubię sport: rower , koszykówka oraz piłka ręczna.Nie popełniam błędów ortograficznych !

Doświadczenie: Gram w minecraft tak od wersji 1.2.Znam się bardzo dobrze na crafting'u , pamiętam wszystkie komendy niestety nie za bardzo na pluginach ale się uczę ich więc co nieco wiem :)

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: mod lub Technik miasta.Przy kompie mogę zapewnić ,że na serwer dziennie poświęcał bym spokojnie 2h

Devins.png

Opublikowano

Imię: Bartek :)

O sobie: Mam na imię Bartek mam 15 lat.Lubię grać w MineCrafta czasem w jakieś inne gry ^^. Jestem ogarnięty znam komendy ... Lubię też jeździć na rowerze niekiedy gram w piłkę nożną.Znam ortografię więc was nie poniżę :) Jestem na co dzień uśmiechnięty i co tutaj chyba jest nie ważne dobrze mi idzie w szkole :) Nie używam wulgaryzmów nie kłócę się i często jestem na MineCrafcie ( dokładniej tak 3-5h z przerwami ).W przyszłości mam zamiar zostać Informatykiem.

Doświadczenie: W MineCrafta gram jakiś miesiąc ale ogarniam cmd itp ^^ Mam swój serwer 1.6.6 i idzie mi doskonale.

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Moderator,lub Administrator.

Jakie pluginy znam: Cuboid,WorldEdit,WorldGuard,Citizens,CraftBook,LWC,Lockette,Warpz0r,KiwiAdmin,DynMap,iConomy itd itd... ;) Nie chce mi się wszystkich wymieniać.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Imię:Bartek

Krótko o sobie:Interesuje sie informatyką oraz Minecraftm :-)

Doświadczenie:gram 2-3 tyg ale myśle ze nawet ogarniam juz wszystko

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Moderator, Pomocnik graczy np jak kupywać w sklepie itd

Opublikowano

Imię: Wojtuś ^^ (ps. Wazelina, nick WZL)

Krótko o sobie: Krótko to ja nie umiem. Ludzie mówią, ze mam niezłe poczucie humoru, podobno jestem inteligentny, umiem używać poprawnej polszczyzny, ogarniam (trochę) komendy, może i nie mam talentu plastycznego, ale za to niezłe pomysły... PS. J. Angielski całkiem nieźle.

Doświadczenie: Ok. 2 miesięcy grania w MC, obejrzałem Let`s playe: -JJayJoker`a i CTSG. Na multi gram od niedawna, grałem na ok. 3 serwach. Ogarniam update, znam parę trików.

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: budowniczy/zast. admina

PS. przy kompie spędzam czasem i 12 h, ale zdarza się, że 3/4, każdy ma swoje prywatne sprawy, juz prawie wakacje i juz wiem, że nie będę przez 2 miechy siedział w domu... Średnio siedzę przed monitorem 6 h.

Opublikowano

Jeśli chodzi o podanie to moje jest takie:

Krótko o sobie: Krótko więc, interesuję się głównie grami komputerowymi, wcześniej siedziałem w serwerach cs, teraz minecraft, jestem wydaję mi się ogarnięty, a także w miarę dyspozycyjny.. codziennie oczywiście jestem na komputerze, wakacje się zaczynają więc dużo częściej i właściwie prawie o każdej porze mogę wejść gdyby się coś działo, no i za dużo powiedziałem, bo miało być krótko.. ehh. ;p

Doświadczenie: Rozumiem, że w minecraft'cie i w prowadzeniu serwera .. moje doświadczenie jest takie, w mc gram dopiero 3 miesiące, ale ... od miesiąca próbuję zrobić jakiś serwer, tzn. początkowo wziąłem się za robienie plików serwerowych, mapy itd. Więc na pluginach, i konfiguracji serwera się dosyć dobrze znam ( mimo iż mam tylko 1-1.5 miesiąca doświadczenia, głównie dlatego, że długo siedze na komputerze, i szybko się uczę.) Później jak ogarnąłem konfiguracje serwera, zacząłem szukać kogoś u którego nawet za kasę postawiono by serwer ( oczywiście niewielkie kwoty jakieś ... ;p) znalazłem wielu, lecz albo byli nieogarnięci, albo mieli za słaby komp/net, albo jeszcze coś innego, więc pomyślałem, że najlepszy serwer bez lagów to dedyk, lecz dedyk z tak 20-25 slotów kosztuje w granicach 80 zł, co miesiąc i nie jestem w stanie płacić takiej kwoty sam, co najwyżej 30-35 zł jakieś.. Na dedyku przez jakiś czas pracowałem na 1 serwerze, który był 8 slotowy, po czym admin ten który płacił za serwer, oznajmił, że już mnie nie potrzebuje i mnie "wyrzucił.." i chce sam prowadzić serwer, na końcu odnośnie mojej historii w mc, chciałem płacić komuś tyle, że mniej niż na dedyka, za stawianie serwera. I na tym się skończyło, znalazłem już kogoś co mógłby stawiać, ale wiadomo, że to nie to co dedyk, więc mógłbym zrezygnować, nie będę prowadzić 2 serwerów na pewno na raz, i dedyk jest na pewno dużo lepszym rozwiązaniem, ewentualnie nie będzie dla mnie problemem płacić z 20-30 zł na dedyka, jakby była taka potrzeba. I tak się kończy moja historia.. Lecz ja w sumie tak jak w 1 poście jest napisane chciałem postawić jakiś potężny serwer, z paroma miastami, które są lepsze niż do tej pory(nie mówie, o serwerach typu mycraft, i na które można wejść tylko z kontem premium, tylko te do których dostęp jest dla pirackiego minecrafta. No to tyle, a wręcz za dużo...

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Hmm? mógłbym robić wszystko począwszy od pluginów i konfiguracji, skończywszy na funkcjach zwykłego Admina, który pilnuje porządki, a także po lekkiego sponsora.. ( dedyk w firmach taki dobry kosztuje nie więcej niż 100 zł a więc 1/3 kwoty jak bym płacił można by zaliczyć do sponsora, tak mi się wydaje..)

Na koniec chciałbym powiedzieć, że widzę, że jak zwykle się rozpisałem ale zawarłem wszystko co jest najważniejsze, lecz jeśli byś chciał mnie w ekipie musielibyśmy porozmawiać o serwerze w kwestii mapy, pluginów, opłacania dedyka, i jeszcze miałbym parę pytań, aby i mi i tobie współpraca się układała ( jeśli oczywiście wyrazisz chęć pracowania ze mną nad serwerem) musielibyśmy omówić tzw. "szczegóły" więc jeśli jesteś zainteresowany ofertą ( bo ja serwerem oczywiście tak..) to napisz mi nie wiem czy na PW czy tutaj swoje GG, i byśmy pogadali, o szczegółach dotyczących serwera, które wbrew pozorom są bardzo ważne. Czekam na odpowiedź.

@EDIT: Nie napisałem jeszcze, z tego co widzę po innych ludzi do ekipy, że znam się na robieniu for internetowych, więc forum, mogę i na pewno zrobie do serwera, jeśli byś mnie przyjął, nie wiem aktualnie czy jest forum, lub czy ktoś zrobił i czy np. forum na crafterzy.pl jest do serwera, czy jest to inne, lecz jeśli to forum jest do serwera, to mógłbym spokojnie zając się moderacją i zmienianiem forum, bo wiele poprawek mógłbym wnieść, także od strony forum, także mógłbym pomóc, osobiście robiłem wiele for do CS'a 1.6 tak jak miałem też wiele sieci serwerów, taka informacja, lecz jeśli to nie jest forum serwera to mogę je całkowicie zrobić z domeną .pl popularną która jest wolna jak np. mcserwer.pl.

Opublikowano

Krótko o sobie: Gram w Counter Strike 1.6, a także w Minecraft.

Doświadczenie: Grywam w Minecraft już bardzo długo, wraz z kolegą nie długo nagrywamy nawet serial pt. "Boso przez Minecraft"

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Jako moderator ponieważ znam wszystkie komendy Admina/Moda. Jestem Kulturalny i bardzo pomocny w dużo rzeczach. Chciał bym ci także pomóc zbudować pierwsze miasto/spawn.

Opublikowano

Imię: Dominik

Krótko o sobie: Niedoszły informatyk :) Lubie gry na PC-ta (nie oznacza ze nie mam wlasnego zycia) . Nie toleruje bledow ort :) . Mam wlasny serwer hamachi (hamachi bo moj net to 25mb/s z UPC a to w zupełnosci wystarczy zeby pograc z 4 kolegami wspolnie w minecraft po co kupywac dedyka skoro dla takiej ilosci zgranej paczki wystarczy moj net :) .

Doświadczenie: Gram w minecraft juz prawie rok , ogarniam pluginy oraz mam 4 miesieczne doswiadczenie w byciu modem (znam doskonale wiekszosc potrzebnych komend :) )

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: Jako moderator ponieważ znam wszystkie komendy Admina/Moda. Jak juz pisalem wyzej mam w tym doswiadczenie zadnej skargi na mnie nie bylo , swoja prace wykonuje perfekcyjnie i rzetelnie .

@EDIT : brak polskich znakow tak wiem ale to juz moje przyzwyczajenie od roznych gier :)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Imię: Patryk

Krótko o sobie: Interesuję się informatyką, lubię grac w minecrafta i dużo czasu spędzam przy komputerze.

Doświadczenie: Znam komendy, miałem swój serwer, gram już ok 5 miesięcy

Chciałbym zająć miejsce w ekipie jako: dawanie cuboidów, pilnowanie porządku na serverze,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...