Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Partyjka War Rocka (Turniej bez nagrod ;p)

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie moge się doczekać muszę wyćwiczyć scorpy xD dopiero 3 rundy grałem

to może ja zrobie rooma bo mam supermastera i golda to może najpierw tdm a potem 1 vs 1 ?

nowe acc strielock275!!!

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up. Nie. Ustalone jest. Każdy się umawia na kiedy. Chciałem dać propozycję.. ja chce się wycofać do rangi sędzi <jeżeli można> Będe na hacku was obserwował. By nikt nie haczył. Jeżeli można to będe zadowolony ; ]

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

o ktorej godz bedzie wszystko wiadomo jaki room,haslo i o ktorej dokladnie sie rozpoczyna??

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Najpierw teamy na teamy, potem gdy juz zakonczy sie drużynowe PvP, napisze na forum kto byl najlepszy z każdej drużyny i bedzie

1 vs 1. Czyli tak jak 4UP mówił ;)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Jeszcze chwilke to przemysle, za 10 min zedytuje temacik i napisze jaki room haslo server i kto vs kto ;)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nie lepiej złączyć grupy tak, żeby były dwa teamy i pierwsza osoba z wygranego teamu dostaje aw50f a pierwsza z przegranego javelin?

PS Co do mapy powinno byc głosowanie. :)

@DOWN Udział bierze 8 osób po wycofaniu się xArtemzx

Ja chce marien ;)

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

vill4x jak jeszcze mogę się zapisać... Jak już mój turniej zignorowaliście to przejdę tu, nie będę rozpaczał z tego powodu ponieważ tylko chciałem sobie pograć w gronie MPCforumowiczów

8vs8 nieeeee.... będą lagi... będzie więcej rumoru.... A tak to organizatorowi konkursu będzie łatwiej ogarnąć 8 osób niż 16 na raz... Jeszcze ewentualnie trzeba będzie jakichś cheaterów kickać

bo na 90% będą bo to w końcu forum o hackach.

1329228482-U118767.png

Opublikowano

@2up

Może i dobry pomysł .. Wtedy to room 16-osobowy i ciśniemi w kilka osób na Marienie ! ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Wtedy to tylko laggi. Najlepiej będzie gdy zrobimy to jak na MPC Tournament FFA 10 kills Bronie początkowe lub P2p lub f2p.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

HackMaster3 zacznij juz powoli zakładać room, bo znając życie zaraz pojawią sie jakies problemy. Serwer najlepiej Eu_East.

Dam to na Europe, ponieważ niektórzy mają Eu_Sourth a nie mają Eu_East

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

o 20 15 podasz romm,haslo i serwer,i zbiezemy sie wszyscy w 1 roomie czy najpierw wyslesz dla 1 grupy i bedzie grala potem dla 2 itd ??

Opublikowano

ja jestem za death mathem tak będzie najlepiej 4 vs 4 np. team a vs b i c vs d

np wygra team a i c a vs c wtedy wybieramy 4 naj osoby które grają 1 vs 1 i wdedy będzie łatwiej wylosować zwycięzcę z 4 osób

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

ej ale jak chcialem zobaczyc czy dziala to wyskoczylo takie cos : no rooms available for Clan Battle ???

ok juz wszystko ok

Opublikowano

czyli,ze teraz bedzie grala 2 z 4 grupa?? tylko 3 osoby sa w roomie ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...