Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Partyjka War Rocka (Turniej bez nagrod ;p)

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż tak, villa jeszcze nie powiedział kiedy będzie jego turniej, to ja go organizuje, tak na szybko, jeśli macie teraz czas to podawajcie nicki w grze. Podziele was na 4 grupy. Gdy już to zrobie to na pw mozecie sobie popodawać skype. Macie około 2 h na zapisy. Za Półtorej godziny zedytuje i napisze co i jak

;) Przypominam, jest to bez nagród ;]

1.) Team

mcmillan628

m0rginz3r

ghost89

-

2.) Team

xfrajermen

qmonarchap

p4blo01

-

3.) Team

bodzio275pl1

pro0lis

vill4x

-

4.) Team

reeedukacja

kozaakk1

-

-

Odbędzie się to około 20:30, więc nie zapisujcie się bezsensownie ;)

Mam nadzieje że chcecie brać udział i troche sobie pograć wśród użytkowników MPC.

Wiem że jest to 3 taki "turniej" ale mój wypali - przynajmniej tak myślę xD

Przepraszam ale jestem wyczerpany, juz nie mam siły na mruganie

xD, dalsze 2 mecze na jutro sa przelozone, a final jak sie wyrobimy to tez jutro bedzie ; )

500 post ;D

NU94p9A.gif

Wracam..

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prześlij mi ss ze zwycięzcą i jego nick z mpc podaj to ja mu prześlę javelin code ;)

będzie nagroda

630 post xD

to zapisuję się

NIE WIDZISZ? W SYGNIE JEST ;p

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

dobra będą najwyraźniej 3 miejsca zwycięskie

3 i 2 - javelin code ode mnie i xartmex

A DLA ZWYCIĘZCY DAM AW50F CODE (i tak tego nie lubie) to może jak dam te kody to mi admin odejmie %? bo w sumie dam userom 1 kod na jave 1 kod na aw50f i 1 kod na katane dałem w promokodach

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

yyy zapisz mnie neba009 ;P

Ciebie nie zapisuje bo używasz cheaty - na poprzednim turnieju to robiłeś..

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

żal noobów nie mam heatów jestem dobry po prostu miałem 40 lvl i sprzedałem ale jak nie to dobra

Opublikowano

ej mam problem.. nie chce mi sie WR zupdatować.. staje w miejscu przy 28%... chyba bde musiał sie wycofać.. sry. Ale javelina wrzucę ; ]

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

@UP Podaj gg, pomożemy Ci rozwiązać problem ;) Albo napisz do mnie gg pod nickiem

Bede z 10 min bo ide do sklepu ; >

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@2up hmm ja myślę by zrobić to tak jak na tournament... Grupa A Grupa B Grupa C Grupa D. wychodzą po 1 osobie z każdej drużyny z największą ilością punktów. nasteępnie losowanie np ja kontra Bodzio275pl1 i monarcha kontra HackMaster następnie wyjdą z tamtąd 2 wygrane osoby i grają finał : P. osoba z 1 miejscem dostanie aw50f na 7 dni.

@up o! masz taki sam ^^ znalazłem na renderach.. i nie zmienie! wcale nie papuguję nie wiedziałem że też taki masz ^^

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Aha czyli najpierw drużynowo _ Potem ten kto był najlepszy z poszczególnych grup_ Potem 1 na 1 _ a na końcu finał też 1 na 1 ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...