Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Peja - Co o nim sądzicie?

Entist

Peja  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o Peji ?

• Spoko go??
      11
    • Nic do nie go nie mam
      27
    • Nie umie rapowa? totalny zjeb
      28
    • Raper od 7 bole?ci
      10
    • Zajebisty ziom
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież jego technika jest na poziomie dziecka, gdyby nie to, że knt wyczuł w nim interes to peja pewnie nadal, by nagrywał w podziemiu i sprzątał kible

a poza tym nie od wczoraj wiadomo, że peja pozuje na ulicznika, dowodem jest rozprawa w sądzie gdzie wyglądał jak 10latek u dyrektorki na dywaniku, a do zdjęć krzywił gębę

No kurwa -.-

Sam się nie zgłosił do tego sądu przecież co nie? to była sprawa za pobicie tego dzieciaka. A ciekaw jestem jak ty byś się zachowywał w sądzie, pewnie byś się zesrał ze strachu na jego miejscu...

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Chujowy i do dupy tak jak polski HipHop. 90% młodzieży słucha tego szmelcu (ćpuny ,alkoholicy i bóg wie kto jeszcze).

1365526782-U231645.png

Opublikowano

a ja wolę Nirvanę.

PS: Peja, Firma, whatever, nawet nie dorastają do pięt Paktofonice, K44 czy GrubSonowi = )

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@up

Potwierdzam. Grubson wymiata. Pedodres, jak widać jesteś jednym z nielicznych słuchających jego muzykę na tym forum, i odpowiadasz na każdą krytykę. Żałosne. Już wolę Kule który daje fula. :D

Opublikowano

Mi tam się nie podoba.

Ktoś napisał że jest jednym z najlepszych, śmiem wątpić.

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Ludzie.. jakie wypowiedzi..

On jest człowiekiem. Robi Hajs. Słucham go tylko czasem. Nic mi nie zrobił. Po co mówić o nic, że jest zjebem czy coś, jak się go nie zna ?

Ja zaznaczam nr.2

Opublikowano

Cóż peja jest dla hmmm neutralny ponieważ nie lubię może rapu czy co to jest, ale każdy ma inny gust moim kolegą się np. podoba :P

76561198056612716.png

Opublikowano

Peja jest zjebany jak nieszczęscie i tyla mojego zdania o nim.

A to co zrobił w Jelenien Górze(?) to było żałosne.Jak chciał żeby koleś dostał wpierdol to mógł ruszyć dupsko z tej jebanej sceny i mu sam wpierdolić a nie ci jego fani.W jego piosenkach jest jaki to on nie jest fajter...Właśnie widze...Taki z niego fajter jak ze mnie ksiądz(jestem ateista jak coś:D)

Opublikowano

@Gamus

Nie krytykuj go to jego własne zdanie Ty miej jakie chcesz...

Ja nie słucham Peji i tyle.

Mam gdzieś co mi dasz czy + czy - ; ]

cincind.jpg

Sygnatura By Yakusho

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...