Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop Kamoli :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Mam taki problem, iż nie mogę dropnąć kamola ;/

Dropie na sohan na metkach diabła (55lv). Dropie już od 51lv teraz już 54 i nadal nie chce polecieć kamol ... Kolega też tak dropił jak ja i dobiero mu dropną kamol na 55lv .

Dlaczego nie chce mi polecieć kamol ? Mam za mały lvl ? Dropie dziennie jakieś 5-6godz

Opublikowano

Kup sobie rękawicę złodzieja .. i na pewno będziesz miał większe szanse na drop + dobij ze 2 lv wyżej.

Nie chce wydawać kaski xD Nie chce grać na jakieś wspomagaczach wgl. Chce grac czysto ;)

Opublikowano (edytowane)

Nie chce wydawać kaski xD Nie chce grać na jakieś wspomagaczach wgl. Chce grac czysto ;)

no tak .. ale wtedy będziesz miał wieksze szanse na drop i nie będziesz się martwił , że nie dropią ci kamyki ; )

a te pare SM można zdobyć za darmo więc .. :)

@ Marock

chociażby sposób SponsorPay :P

( wiem , że nie jest łatwo , ale zawsze cos )

Edytowane przez Eucalyptus
Opublikowano

55 lvl dobij i pozostają metki 50/55/60 tylko. Chyba że lordzik małp. Ja Ci najbardziej polecam wbić szybko 70 i na metki morderstwa latać, tam to jest drop kamyków że szok.

Opublikowano

boze kup ta rekawice i juz . posluchaj tych lepszych graczy ZWIERZ9, FuBu ktorzy mowia ze bez rekawicy nie da sie nic zarobic i taka prawda trzeba sie z tym pogodzic tez kiedys mowilem nie wydam kasy no ale powiedz kto sie dorobil nie majac wlasnego wkladu?

To jak z kasynem nie pojdziesz przeciez bez pieniedzy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...