Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Newsy z BFP4F

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej, a mógłbym się jakoś dostać do tych rozgrywek ?

Bo dostałem tylko propozycję do closed testów.

Jestem bardzo dobry z resztą możecie mnie sprawdzić.

Wejdź na stronkę złóż podanie. Do rozgrywek raczej nie wejdziesz bo już mamy skład. Pograj z nami to się ograsz i zobaczysz, że są lepsi.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy takie przedmioty jak: Easy Spawner, Mortal Strike, C4 to się kupuje za battlefunds? Czy jak je dostać?

Opublikowano

Szkoda że sobie nie zagram :(

Ale gdy tylko dokupię ram to obiecuję że zabiorę się za sumienne wykonywanie tych updejtów

OndteAw.png
Opublikowano

Itemek Mortal Strike jest dostępny tylko w PTE czy jest wprowadzany do BF P4F ? Jeżeli jest już wprowadzony to BF P4F, to pod jaką umiejętnością się kryje ? :D

Opublikowano

To nie jest item tylko umiejętność.

Grał ktoś z was w Bf2 ?

To jak się jest tam dowódcą to można wysłać artylerię w punkt który zaznaczymy.

Na tej samej zasadzie działa mortat strike. Jest on dostępny chyba pod nazwą : Mortat strike combat

OndteAw.png
Opublikowano

2011/08/13

Tier 3

Chyba najbardziej oczekująca rzecz z tej gry, to był ten update. Dodał on wiele nowych pojazdów, broni oraz umiejętności, przekonać możecie się o tym w pte, lub ew samemu bić lvl'a ;D.

Mapa Drgon Valley jest chyba wam dobrze znana z Bf2 ?

Została nieco udoskonalona, pomniejszona oraz wstawiona do p4f.

Z nowym helikopterem (Mowa tu o Little Bird) każdy inny nie ma szans, oczywiście jeżeli nie zostanie trafiony rakietą ;).

Wytłumaczysz mi co ma Tier 3 do nowej mapki ?

A co do najbardziej wyczekiwanego path to najpierw na początku wszyscy czekali na Path z Omanem (dodali w nim heli,myśliwce i tp oraz duża mapkę rodem z dużych FPS) a zaraz po nim zapowiedziano Tier 3 na którego wszyscy czekają do teraz.

Trochę nie ogarniasz tematu play4free ;]. A i newsy tylko z oficjalnej strony. Nic o turniejach, Cup, nieoficjalnych newsach. A o tym że MH wygrywa wszystkie mecze pod rząd na Opening Cup to nie warto napisać? O Turniejach też cicho (i o mnie ;).

No to może chociaż słyszałeś że MH doszło do finału co ?

http://www.bfp4fcup.com/page.php?5

Po co się łapiesz za taki temat jak nie wiesz nic o tej grze a i klanu pewnie też nie masz nie masz.

Ze strony Moda(co prawda kid ale moda) spodziewałem się większego obycia.

Grasz pewnie z miesiąc albo 2 a prowadzisz tematy którymi powinien się zająć gracz który pamięta początki close bety. Moje doświadczenie w tej grze sięga lutego.

Sorry za krytykę, taki już jestem że lubię krytykować (taki charakter)

Edit.

W wielu newsach masz sporo błędów i pomyłek i niedopowiedzeń. ogólnie niezbyt precyzyjne te newsy.

synaVblue_hswxprw.png

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."

A.Einstein

Zbieram kapsle po tymbarkach

tymbark_hqnneep.png

Opublikowano

Trzeba było zrobić ten temat samemu a nie narzekać. Nikt nie ruszył dupy, żeby cokolwiek tutaj zrobić to chociaż on się zabrał. Wszystkiego nie ma na głównej a nie każdy przegląda oficjalne forum itp.

であるSpidoo

Opublikowano

Wytłumaczysz mi co ma Tier 3 do nowej mapki ?

A co do najbardziej wyczekiwanego path to najpierw na początku wszyscy czekali na Path z Omanem (dodali w nim heli,myśliwce i tp oraz duża mapkę rodem z dużych FPS) a zaraz po nim zapowiedziano Tier 3 na którego wszyscy czekają do teraz.

Trochę nie ogarniasz tematu play4free ;]. A i newsy tylko z oficjalnej strony. Nic o turniejach, Cup, nieoficjalnych newsach. A o tym że MH wygrywa wszystkie mecze pod rząd na Opening Cup to nie warto napisać? O Turniejach też cicho (i o mnie ;).

No to może chociaż słyszałeś że MH doszło do finału co ?

http://www.bfp4fcup.com/page.php?5

Po co się łapiesz za taki temat jak nie wiesz nic o tej grze a i klanu pewnie też nie masz nie masz.

Ze strony Moda(co prawda kid ale moda) spodziewałem się większego obycia.

Grasz pewnie z miesiąc albo 2 a prowadzisz tematy którymi powinien się zająć gracz który pamięta początki close bety. Moje doświadczenie w tej grze sięga lutego.

Sorry za krytykę, taki już jestem że lubię krytykować (taki charakter)

Edit.

W wielu newsach masz sporo błędów i pomyłek i niedopowiedzeń. ogólnie niezbyt precyzyjne te newsy.

Kpisz ze mnie ?

Gram od bety, po co mam pisać ze mh wygrywa wszystie mecze, kogo to tutaj obchodzi ?

Wiem dużo wiecej od cb, być może nie wiedziałes ze ostatnio byla closed beta do ktorej dostalo sie 30 osob bylem w tym ja, i jest szansa na to ze dostane bf3 za darmo ?

Moze jeszcze nie wiesz ze dojdzie nowa mapa z bf2, road range itd ?

Odpusc sobie te denne komentarze i daj se siana.

Obecnie nie moge nic uaktualniac bo jestem w szpitalu bo pogryzl mnie pies takze za tydzien bedzie ok.

OndteAw.png
Opublikowano

No to mamy nowy update. Ciekawe co dodali bo nigdzie to nie jest chyba napisane.

Z tego co doczytałem na forum z postów użytkowników wynika, że dodali większe dmg zadawane przez snajperów i naprawili parę bugów.

Co do turniejów to może zrobić osobny dział na ten temat ?

であるSpidoo

Opublikowano

Czy ja wiem, aby klan wypalił trzeba zebrać zgarną paczkę na mpc.

A w update naprawili bugi na dragon valley dzięki któremu dało się wejść do elektrowni w punkcie A (US) oraz nie naprawili jeszcze buga (Zepsuli tym update) z little birdem który po którymś tam razie przechyla się na bok przy startowaniu i się rozbija.

OndteAw.png
Opublikowano

Nie mam pojęcia, w closed beta która była miesiac temu (nie pte) było to gówno. Ale coś im nie wypaliło to, ale myślę że do premiery bf3 wejdzie to.

OndteAw.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam ale nie mogę już dłużej prowadzić tego tematu, jeżeli ktoś chce zrobić to za mnie to proszę zrobić nowy temat a ja podam ew całe code z mojego tematu, tak dla jasnosci to, zaczęła sie szkoła i musze sie uczyć itd... I nie ma mowy o jakimkolwiek graniu.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...