Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego przedmiotu najbardziej nie lubisz?

DominqPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się tam wszystko podoba ^^ Może niektóre przedmioty są meczące, ale zawsze znajdzie się coś ciekawego. Chociaż nie kiedy mam ochotę walnąć szkoła i tyle...

Gdyby nie nauczyciel Fizyki to pewnie był byto przeze mnie nawet lubiany przedmiot. Hm... ciekawe. U nie w klasie jest jeden gościu, zagrożony z fizyki, ale jest spoko. No i nauczyciel nie chce go przepuścić, a była druga osoba zagrożona i zdała tylko prawo odbicia światła i ma 2...

Moja nauczycielka z Matematyki (ostra, ale potrafi nauczyć (jest to bdb ^^)) mówi, że to nie wina nauczyciela (ma inżyniera i po 60 to myśli, że ma racje), ale za przeproszeniem gówno prawda. Bardzo duże znaczenie ma nauczyciel... I nie wiem dlaczego niektórzy mówią, że nie ważne jaki nauczyciel.

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

chemia -.- a raczej nauczycielka od chemii i to samo z geografią, przez suke mam geofobie :O

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Chemia/Fiza/Biola/Hista - nie cierpię

Polski/Angielski/Niemiecki/WOS/WDŻ - nie lubię

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Chemia / Fizyka - dwa najgorsze przedmioty rządzące się praktycznie własnymi prawami : (

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Fizyki - najbardziej !

Polski - lubię ale mam zje*anego nauczyciela więc na razie nie !

Angielski - lubię ale tak jak wyżej (Nauczyciel do dupy).

Opublikowano

hey hey hey xD

A wiec :

Najgorszy, najgłupszy, najtrudniejszy :

Fizyka ( to przez Nauczycielkę pewnie )

Niepotrzebny, powtarzany, głupi, irytujący :

Religia

-- Czy wierzę w Boga?

Tak

-- Czy jest mi kur*a potrzebna religia w szkole ?

Nie, bo co rok jest to samo. Co rok ten sam materiał, co rok te same pytania, co rok gorsze oceny od niechcenia !!!!! ... To takie tępe, jak co rok masz o Wielkanocy, Tridum. Ogghh

sygnanu.jpg

Opublikowano

Nie lubię Matmy i Niemieckiego no ale juz wakację więc nie przypominajcie mi o szkole i nie zakładajcie takich tematów.

Old and retired gamer WarRock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...