Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alvio [Dedyk]

ninja65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graczy nie ciągnie do takich serwerów bo są zbyt skomplikowane, kto spamięta te wszystkie bzdurne systemy ulepszeń jakiegos zwoju co nie pali, albo wasze denne modyfikacjie które tylko sprawiają że gra staje się monotonna.

Moim zdaniem gracze wolą stary dobry metin2 (chodzi o graczy a nie o dzieci neo) niż jakieś koreańskie czy niewiadomo jakie itemy mooby czy też mapy, pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer On?

Jakie ulepszacze z stalki,broni na 65?

Może i zagram ;]

jak ktoś odpowie na moje pytania

daj ktoś linka : z prezentacja serwera

sygw.png
Opublikowano

alvio.pl upadł, ale powstanie nowy serwer moim zdaniem jeszcze lepszy wyraj serdecznie zapraszam.

strona chwilowo nie działa.

Opublikowano

Na prezentacji Pisze, że server off a stronka nie działa więc na Chuj robisz taki temat..

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Dobra to może ja się wypowiem co do serwera jako były członek teamu.

Na serwerze miałem nick [GM]Outsider.

Serwer padł to prawda. Vaziemu zabrano dedyka z powodu zbyt małej ilości graczy i tego co Arek robił z serwerem.

Sponsor Alvio postanowił stworzyć serwer po swojemu na ulepszonych plikach Alvio + podwyższone raty.

Serwer z tego co wiem jest już jest pozostało tylko wgrać nowe questy i lokacje.

Co do maszyny na której będzie postawiony serwer jest ona kilkukrotnie lepsza niż Alvio więc nie macie co liczyć na lagi ^^

na Wyraj prawdopodobnie nadal będę GMem jeśli dogadam się z sponsorem/headadminem serwera

więc jeśli ktoś pamięta Eventy By Outsider to serdecznie zapraszam na serwer WYRAJ.COM

Tyle ode mnie, pozdrawiam CreatiVe01

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...