Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alvio [Dedyk]

ninja65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

autor.png

Chciałbym żebyście wiedzieli że nie zależy mi na warnach za to że postawiłem drugi temat o tym serwie. Chciałem tylko skusić ludzi na ten super serwer. Jest mało ludzi na tym serwie a dlaczego?? Sam nie wiem bo to świetny serwer. Z każdego moba lecą szkaty blasku a z nich wiele fajnych rzeczy. Z kamienia kowala bodzia magicznego metalu magicznej rudy miedzi i szkla intuicji robi sie zwój do ulepszania który nie zmienia poziomu itemku w razie niepomyślnego ulepszania. U rybaka są małże po 500k kasa leci w miare dobrze itemki są tanie stal +6 dla woja stoi po 10kk a to jest jakieś poł godziny expa w v2. Z metków od 35lvl leci po 8 zmianek bonow albo dodań. Konia robi sie bez żadnych misji tylko daje sie medale i nie ma limitu czasowego. Na pustyni są metki 80, 85 i 90lvl. Jest nowa super mapa i nowe metki z których lecą fantastyczne itemy. Naprawde warto zajrzeć na ten serwer. Wejdżcie nie pożałujecie. A jeśli patrzycie na topke i widzicie duże lvl nieprzejmujcie sie po mieście latają małe lvle od 30 do 50 te duże już nie graja.

LINK DO REKLAMY Z LINKAMI: http://www.mpcforum.pl/topic/356909-alviopldedyk/

Opublikowano

Ale to nie jest taki hard i stale +9 też sellają i niebiańskie też stoją. I exp jest mały ale o itemki łatwo i ku trzeba dropić ale z każdego metka lecą skrzynie z których leci kilka ku. I jeszcze jedno to co up napisał to tylko dzieciaki neo tak uwarzają które chcą mieć wszystko na start.

Opublikowano

Poprostu sa to osoby ktore nie potrafia do niczego dojsc na np globalu mieli max 30lv i nie chca sie "meczyc"

Pozdrawiam i zapraszam na serwer Nihooya-Shinsoo

Back to BF3...

Opublikowano

Nihooya masz racje. A propo globali polecam metin2.co.kr. Nie zczaicie o co chodzi w misjach bo koreańskie, ale to najbardziej rozwinięty global na świecie. Up a kto daje codziennie nowego klienta ja mam jednego klienta jeszcze od neverii i jest taki pliczek patch i patchuje klienta!!! Ogarnij sie.

Opublikowano

Jakimś cudem lub dziwnym trafem ominąłem serwer...Poproszę o całego clienta na megaupload bo nie mam zamiaru ściągać na party z tych serwerów na których z 1.2 mb/s spada do 300kb...

Dziękuję że ktoś założył ten temat, ponieważ bez tego na pewno bym go nie odnalazł.

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam nadzieje że dzięki temu mojemu skromnemu tematowi wzrośnie liczba graczy na tym serwie bo naprawde warto zatrzymać sie na tym serwie:) Pozdrawiam wszystkich:)

Opublikowano

mało ludzi gra bo pewnie większość gra na typu avalon i teraz bardzo trudno jest zagarnąć wielką ilość osób na Twój serwer.

ja tam sam gram i poowiem że jest megaśnie ..

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

Przepraszam nie zauwarzyłem. Jak ja pobierałem to klikało sie pobierz i leciało pobieranie jednego partu. Wybacz nie zerknąłem.

Opublikowano

To nie mój serwer po prostu jestem wielkim fanem tego serwera i mam nadzieje że ludzi przybędzie dzięki mnie:) Wbijajcie wszyscy:)

Opublikowano

No to jest minus że nie ma lunchera i client w partach jakby wszedł na ten temat jakiś GA tego serwa to może by coś z tym zrobił. Jak już będziecie grać to piszcie w jinno do Soldier pomoge.

Opublikowano

Serwer zajebiaszczy! Jak mogłem go ominąc? Nieważne wbijam na pewno gram shinsoo jak co piszcie do szymciomen

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Z chęcią zagrałbym, gdyby nie fakt, że nie ma lanuchera/patchera, a mój internet do najlepszych nie należy.

Może skuszę się i pobiorę, bo z tego co widzę o tym serwie to same pozytywy.

Edit:

Wbiłem na stronkę patrze 37 graczy, jak narazie podziękuję.

Opublikowano

Jak każdy tak pomyśli jak up to nigdy nie będzie więcej ludzi. Pomyślcie troche. Jak każdy wejdzie to wtedy będzie więcej.

Opublikowano

Ku jak na pl ale ze szkat blasku dropią zwoje egzo. I do G tyle ksiąg co na PL czyli 55. Medale tylko z lochu, fms z bestów. Jakby co to moge zwoje egzo dać bo mam duzo

Opublikowano

Gdyby nie client w patchach to bym zagrał.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Serwer mi się podoba, ale gram w metka 3 lata i nie chce mi się tyle expic, raty serwera są za niskie dlatego ludzie nie grają.

POSZUKUJE POLSKIEGO DEDYKA METIN2, EXP RATY: ok. 300%. BEZ SZÓSTYCH SKILLI DLA WOJA, NINJI; MAŁA ILOSC EPICKÓW; MAX. LVL 99-125!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...