Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak dobrze grać w WR

wilku93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo każdy ma swój styl ale może kilka porad przyda się nowym zawodnikom w warrocku.

-gdy ktoś nam wyskakuje i strzela do nas najlepiej jest skakać i strzelać, kucania nie polecam bo ty zginiesz i przeciwnik, role to też dobry sposób ale to dla wprawionych

-widzimy że ktoś się wychyla i strzela..co robimy? najlepiej jest udać że idziemy w inna stronę i nagle zrobić BH to zdezorientuję go i polegnie

-gdy podchodzimy do ściany wychylamy się okręcamy w prawo myszką wtedy naszej głowy nie widać

-nigdy ale to nigdy nie rzucaj obydwóch grantów zawsze opłaca się zachować jeden na później

-jeśli skaczemy ze spotu i nie chcemy stracić życia to robimy rola "przytuleni" do ściany wtedy nie tracimy hp

-nie uciekajcie widać dobrych graczy z pokoju bo tępiąc kidow nie nauczycie się dobrze grac

- w+shit+alt= szybki rol

-starajcie się chodzić po cichu i tak by mieć staminę, nie biegajcie jak głupi po mapie

-czułość myszki jest dobrze ustawić na maksa a "poślizg" na 0%

-muzykę w grze wyłączy a efekty na maksa tak żeby słychać kroki

jeśli was to zainteresuje dodam filmiki oraz więcej ciekawostek :)

Opublikowano

Jest jeszcze jeden sposób.

Jak już będziecie na przeciwko przeciwnika to szybko trzeba palcem odpowiedzialnym za ruch w prawo, naciskać "C" u mnie jest to palec serdeczny - jednocześnie strzelając do niego. Jest to sposób dla wprawnych graczy ale dość skuteczny:)

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano

Ej kto mi jeszcze wyjaśni dokładnie co to po angielsku znaczy te co tam do zmiany myszki czułości bo mi na pl nie chce sie tłumaczyć ;p dam + lun - jak kto woli ;D

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Oooooo proszę kto to się obudził :D Wilku do nas zawitał ;)

Nie to że Cię obrażam ale jakby ktos napisal taki post to bys mu dał juz warna albo ostrzeżenie to po co sam takie posty walisz??? :)

a przy okazji fajny tutek masz plusa

Obraza GM w sygnie RMCF

Opublikowano

Dzięki za mniej więcej Tutek.

Przydał się ten z tym szybkim rolem naprawdę.

Świetna robota sam bym lepiej nie zrobił. :D

Łap + Oby tak dalej Serio podoba mi się :*

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

Dodaj jeszcze że jak widzisz że ktoś ma AIM BOTA i ma ustawionego na head shota to wystarczy cały czas wychylonym biegać albo w lewo albo w prawo i już nas nie trafi no chyba że nie włączył no spread xD xD poradnik SPOKO chociaż ja gram trochę inaczej :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ogólnie robię wszystko co wymienione lub się staram.

Co dziwne o szybkim rolu nie słyszałem.

Edit

U mnie alt nic nie daje.

-----------------------------------------------------------------------------------

Chyba że chodzi o robienie rola trzymając shift+w puszczając alt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...